Superfunk Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Αν και δεν ειναι το ειδος μουσικης που με ενθουσιαζει ολη η παραγωγη,τα παιξιματα και το feel ειναι Α+. Συνθετικα δε μου λεει κατι αλλα οπως ειπα δεν ειναι το ειδος της μουσικης στο οποιο...αρεσκομαι..... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Εμένα μου φέρατε στο νου τη μεσαία περίοδο του Captain Beefheart με τον ωραίο κιθαρίστα των Mallard Zoot Horn Rollo ;) Τώρα για αυτό που άκουσα …..well done , μου άρεσε , βέβαια, αν και του σιναφιού…. ;),δεν θα υπεροδηγούσα τοσο πολύ το μπάσο , παρόλο που χαρακτηρίζει πολύ τον ήχο σας. Καλή συνεχεία και πάντα τέτοια :) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blazas Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Πολυ ιδιαιτερο για ελληνικη μπαντα.Πολυ καλος ο slide κιθαριστας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Να'στε καλά παιδιά!!!! Πολυ ιδιαιτερο για ελληνικη μπαντα.Πολυ καλος ο slide κιθαριστας. Ο κιθαρίστας είναι ενας, που τραγουδαει κιολας! ;D a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Ο κιθαρίστας είναι ενας, που τραγουδαει κιολας! ;D Οι μπυρες ομως που γυρευε ο ανθρωπος στο daddy's blues τελικα ηρθαν? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Οι μπυρες ομως που γυρευε ο ανθρωπος στο daddy's blues τελικα ηρθαν? ;D εννοειται, και δεν ηταν ουτε οι πρωτες ουτε οι οι τελευταιες! a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση