IraklisZS Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2016 Καλή ακρόαση!! :) https://bagofnails.bandcamp.com/releases a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2016 Σας είχα ακούσει και λίγο καιρό πριν από το Soundcloud. Το ύφος σας είναι πολύ του γούστου μου. Διακρίνω διάφορες ωραίες επιρροές αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση (δεν ξέρω αν έχω δίκιο) είναι ότι άκουσα Doors στο πιο σκοτεινό και (καλώς εννοούμενα) παρακμιακό. Γενικώς πολύ δυνατή δουλειά, μπράβο. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2016 Jazzjoker σε ευχαριστώ εκ μέρους ολων μας! Οχι μονο για τα καλά σου λογια, αλλα κυριως που μπήκες στον κοπο να ακουσεις και να μοιραστεις τις σκεψεις σου! Η μουσικη ειναι (μεταξυ πολλων) και αλληλεπιδραση! cheers! a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2016 Μ'αρεσαν οι συνθεσεις του ντεμο,γουσταρω τον τροπο που παιζει κι ακουγεται η μπαντα οπως επισης κι ενα live βιντ σας που ειδα στο tube. Θα συμφωνησω με τον Σπυρο,ειναι πολυ του γουστου μου το ολον. "Σε ποση ωρα θα 'ρθουν οι μπυρες". ;D ;D ;D ;D ;D Μπραβο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2016 Εμένα μου φέρατε στο νου τη μεσαία περίοδο του Captain Beefheart με τον ωραίο κιθαρίστα των Mallard (δεν θυμάμαι τ' όνομά του). Μου αρέσατε. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2016 Μύριζε βάλτο, moonshine και είχε ψυχή- me like 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2016 ωραία δεμένο το συνολο. Μου άρεσε που τα τύμπανα δεν κυριαρχούν. Slide !! με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2016 Πολύ καλοί παιδιά, μπράβο.....! τρομπέτα δεν άκουσα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2016 Να'στε καλα μάγκες! Διαβαζουμε τα σχόλιά σας και απο τη χαρά μας ανοιξαμε ενα μπουκαλι ουισκυ... ;D a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2016 Έχει δίκιο ο Σερ περί Μπίφχαρτ, αλλά δυστυχώς για την ενδιάμεση περίοδο και όχι την αρχική. Ωραία παραγωγή, ωραία παιξίματα, υπέροχη προφορά και φωνητικά, αλλά συγνώμη δεν θα πάρω, αρκούντως παρωχημένο για τα αυτιά μου. Βεβαίως πάντα υπάρχει κατάλληλο κοινό και μάλιστα αρκετό, οπότε καλή επιτυχία , εμένα μη με λογαριάζεται στο τι ήπια ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση