Παστίτσιός Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2016 Γειά σαςςςςς. Δεν είχα τί να κάνω και είπα να κάνω αυτό που έκανα εδώ! ;D Το κομμάτι το ονόμασα Simplicity=απλότητα επειδή είναι απλό κομμάτι, παίζει κυρίως μία συγχορδία και μία κλίμακα. Αν και κάποιος άλλος δεν έχει τί να κάνει και του αρέσει το κομμάτι, άμα θέλει ας παίξει το όργανο του από πάνω να το ακούσουμε να δούμε τί γίνεται όταν παίζει με συνοδεία. Yolo ρε. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamonu Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2016 ??? ;D axtarmator-1.mp3 "Don't panic!" - Douglas Adams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2016 ??? ;D Δεν είμαι του είδους αλλά το κατέχεις όπως φαίνεται. Ήταν μια ατμοσφαιρική προσπάθεια. Θα ήθελα να δώ και μία ρεμπέτικη! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2016 Συμφορουμίτη mamonu μου άρεσε η ντραμς σου. Ποιό daw/vst χρησιμοποίησες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamonu Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2016 ειναι μια λουπα φτιαγμενη απο ξεχωριστα ηχακια (2-3) που παιζει απο ενα Roland S-760 sampler ολα sequenced με Ableton. "Don't panic!" - Douglas Adams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamonu Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2016 simplicity-inception.v2 O0 axtarmator.2.1_copy.mp3 "Don't panic!" - Douglas Adams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2016 simplicity-inception.v2 O0 Έχω την εντύπωση ότι του άλλαξες τα φώτα. Αλλά ακούγεται βελούδινο, είναι ιδανικό για μεταμεσονύχτιες ακροάσεις. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση