takis Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 ..ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ.. χμμμμμ...ενδιαφερων!!! :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ..ΑΡΑ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;;;;; γιατι αγχονεσαι κοπελα μου?αφου βρηκες ηδη δουλεια ειπαμε.αυριο πρωι πρωι 8) :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Βασικά είναι να σου κάτσει πιστεύω να κάνεις γνωριμίες και να συνεργαστείς με όσα πιο πολλά άτομα γίνεται :wink: :D Σ¨ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ!ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ!!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.. Αν θες τη γνώμη μου εαν το αγαπάς αυτό που κάνεις όλο και κάτι θα βρεις. Liako εσύ αν σου προτείνουν γυναίκα τεχνικό ήχου πες όχι :wink: Με φάγατε ^%$#2 Πήγα να βοηθήσω και εγώ :D :D η καλη σου η καρδια φταιει! :lol: :lol: Ναι ναι ανήκω στην κατηγορία των κάφρων που κατα βάθος είναι καλά και φιλότιμα παιδιά!! :D :D :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
monika Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ..ΑΡΑ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;;;;; γιατι αγχονεσαι κοπελα μου?αφου βρηκες ηδη δουλεια ειπαμε.αυριο πρωι πρωι 8) :D :lol: :lol: :lol: ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΠΑΝΤΩΣ!!!Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ!!! ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΙΜΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ..ΕΤΣΙ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 γιατι νομιζω οτι καποιος μας κανει πλακα!!!? :lol: Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
monika Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 γιατι νομιζω οτι καποιος μας κανει πλακα!!!? :lol: ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΛΕΣ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ!!!! Μην αγχώνεσαι. Θα σου περάσει. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
monika Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ!!!! Μην αγχώνεσαι. Θα σου περάσει. :lol: ΠΟΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ;;ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΔΛΔ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ;ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΕΡΕΣΤΕ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 γιατι νομιζω οτι καποιος μας κανει πλακα!!!? :lol: ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΛΕΣ;;; Monika με όλο το σεβασμό γίνεται να γράφεις με μικρά;Φαίνεται σαν να φωνάζεις. :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 ωπα ηρεμα!εγω πλακα εκανα μονικα sorry αν φανηκε κατι αλλο οκ; :wink: φιλικα και καλοσωρισες! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση