monika Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 εργασια προσφεραμε μωρε..... :D :D ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΡΓΑΣΙΑ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Βασικά είναι να σου κάτσει πιστεύω να κάνεις γνωριμίες και να συνεργαστείς με όσα πιο πολλά άτομα γίνεται :wink: :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Βασικά είναι να σου κάτσει πιστεύω να κάνεις γνωριμίες και να συνεργαστείς με όσα πιο πολλά άτομα γίνεται :wink: :D οπα ρεεε ενας ενας :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Βασικά είναι να σου κάτσει πιστεύω να κάνεις γνωριμίες και να συνεργαστείς με όσα πιο πολλά άτομα γίνεται :wink: :Dκαι αν σου κατσει!!!!! :lol: :lol: :lol: (περα απο την πλακα δεν νομιζω οτι ειναι και η καλυτερη δουλεια για κοπελα!!) Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
monika Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Βασικά είναι να σου κάτσει πιστεύω να κάνεις γνωριμίες και να συνεργαστείς με όσα πιο πολλά άτομα γίνεται :wink: :D Σ¨ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ!ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ!!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.. αν κατι ειναι τοσο δυσκολο τοτε μονικα μου θα αναγκαστω να σε βοηθησω εγω... :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Βασικά είναι να σου κάτσει πιστεύω να κάνεις γνωριμίες και να συνεργαστείς με όσα πιο πολλά άτομα γίνεται :wink: :D Σ¨ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ!ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ!!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.. Αν θες τη γνώμη μου εαν το αγαπάς αυτό που κάνεις όλο και κάτι θα βρεις. Liako εσύ αν σου προτείνουν γυναίκα τεχνικό ήχου πες όχι :wink: Με φάγατε ^%$#2 Πήγα να βοηθήσω και εγώ :D :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
monika Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Βασικά είναι να σου κάτσει πιστεύω να κάνεις γνωριμίες και να συνεργαστείς με όσα πιο πολλά άτομα γίνεται :wink: :Dκαι αν σου κατσει!!!!! :lol: :lol: :lol: (περα απο την πλακα δεν νομιζω οτι ειναι και η καλυτερη δουλεια για κοπελα!!) ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ..ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ..ΑΡΑ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;;OTI EIMAI ΓΥNAIKA;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Βασικά είναι να σου κάτσει πιστεύω να κάνεις γνωριμίες και να συνεργαστείς με όσα πιο πολλά άτομα γίνεται :wink: :D Σ¨ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ!ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ!!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.. Αν θες τη γνώμη μου εαν το αγαπάς αυτό που κάνεις όλο και κάτι θα βρεις. Liako εσύ αν σου προτείνουν γυναίκα τεχνικό ήχου πες όχι :wink: Με φάγατε ^%$#2 Πήγα να βοηθήσω και εγώ :D :D η καλη σου η καρδια φταιει! :lol: :lol: Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
monika Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.. αν κατι ειναι τοσο δυσκολο τοτε μονικα μου θα αναγκαστω να σε βοηθησω εγω... :lol: :lol: ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση