monika Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Αν κάποιος σπάσει αυτόν τον κανόνα και δουλεύει σοβαρά και είναι και καλός τότε δε γίνεται να μην τα πάει καλά ;) +10 Όλη η ουσία είναι εδώ :D μακάρι να ήταν όλα τόσο εύκολα και τόσο αγνά...αλλά δεν συμφωνώ!παίζονται πολλές πουστιές και μένουν άτομα σε δουλειές που δεν ξέρουν τπτ και διώχνουν αυτούς που αξίζουν...σας το λέω απο προσωπική εμπειρία και σίγουρα θα το γνωρίζετε και εσείς..για πολλούς λόγους.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 μακάρι να ήταν όλα τόσο εύκολα και τόσο αγνά...αλλά δεν συμφωνώ!παίζονται πολλές πουστιές και μένουν άτομα σε δουλειές που δεν ξέρουν τπτ και διώχνουν αυτούς που αξίζουν...σας το λέω απο προσωπική εμπειρία και σίγουρα θα το γνωρίζετε και εσείς..για πολλούς λόγους.... Αυτό εννοείται. Αλλά αν δουλεύεις σωστά και είσαι καλός δεν παίζει να μείνεις έξω από τα πράγματα για πολύ. Αν κάνεις κάτι καλύτερα από τους άλλους θα έχεις δουλειά. Κανένας επιχειρηματίας δε θέλει να πετάει τα λεφτά του σε κάποιον που δε θα του φέρει λεφτά ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Εγώ ας πούμε που είμαι κιθαρισταράς όλο και κάποιος θα με ανακαλύψει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Πέρα απο την πλάκα δύσκολο είναι για τον καθένα έχεις δίκιο.Εκεί είναι που πρέπει να πεισμώσεις και να πεις "πίσω και σας έφαγα" :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Administrator Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Με τρομάξατε λίγο στην αρχή με την συμπεριφορά σας μερικοί - μερικοί... Παρακαλώ δεν είμαστε μεταξύ μας στο ΚΨΜ. Σας ευχαριστώ όμως που αμέσωςπροσπαθήσατε να βοηθήσετε ακόμα κι αν ο τίτλος ήταν άσχετος... Επί του θέματος απλά να προσθέσω μια σημαντική παράμετρο που έχει αναφερθεί και παλαιότερα. Οι σχολές ξερνάνε περισσότερους απ' όσους χρειάζεται η αγορά. ¶ρα η προσφορά είναι μεγαλύτερη από τη ζήτηση. Είμαι σίγουρος όμως ότι ακόμα και η γνώση που αποκομίζει κανείς για κάτι που αγαπάει, αξίζει τον κόπο να πάει σχολείο. Και ίσως τελικά να ασχοληθεί επαγγελματικά με κάτι άλλο. Ξέρετε πόσους ξέρω που έχουν βγάλει τη Νομική πχ και κάνουν άλλα; Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Καλώς όρισες monika στο ΝΟΙΖ ;) Με την παρέμβαση του yameth, θυμήθηκα και ένα παλιότερο άρθρο του σχετικό με το θέμα. Για ρίξε μια ματιά... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
monika Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Με τρομάξατε λίγο στην αρχή με την συμπεριφορά σας μερικοί - μερικοί... Παρακαλώ δεν είμαστε μεταξύ μας στο ΚΨΜ. Σας ευχαριστώ όμως που αμέσωςπροσπαθήσατε να βοηθήσετε ακόμα κι αν ο τίτλος ήταν άσχετος... Επί του θέματος απλά να προσθέσω μια σημαντική παράμετρο που έχει αναφερθεί και παλαιότερα. Οι σχολές ξερνάνε περισσότερους απ' όσους χρειάζεται η αγορά. ¶ρα η προσφορά είναι μεγαλύτερη από τη ζήτηση. Είμαι σίγουρος όμως ότι ακόμα και η γνώση που αποκομίζει κανείς για κάτι που αγαπάει' date=' αξίζει τον κόπο να πάει σχολείο. Και ίσως τελικά να ασχοληθεί επαγγελματικά με κάτι άλλο. Ξέρετε πόσους ξέρω που έχουν βγάλει τη Νομική πχ και κάνουν άλλα;[/quote'] χαχα!!σόρρυ εγώ έβαλα καταλάθος τον τίτλο...δεν ήξερα..τώρα γνωρίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
monika Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Καλώς όρισες monika στο ΝΟΙΖ ;) Με την παρέμβαση του yameth' date=' θυμήθηκα και ένα παλιότερο άρθρο του επί του θέματος. Για ρίξε μια ματιά... σ'ευχαριστώ πολύ!!καλώς σας βρήκα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 ... Γενικώς είμαι της άποψης ότι στην Ελλάδα ελάχιστοι πραγματικά προσπαθούν να πάνε καλά στο επάγγελμά τους. Το έχουν γραμμενο κανονικά' date=' δεν ασχολούνται παρά το ελάχιστο απαιτούμενο και μετά ουρλιάζουν για αυξήσεις και προαγωγές. ... [/quote'] Menelaos σε πάω. :wink: :wink: :wink: Κάποια στιγμή όταν το βίωσα από πρώτο χέρι στο περιβάλλον μου αυτό, με κλόνισε τόσο πολύ, που έκατσα κι έγραψα ένα ειρωνικό τραγούδι για αυτούς που διεκδικούν ενώ έχουν ήδη παραπάνω από αυτό που τους αξίζει. Μέχρι να το τελειώσω, κατάλαβα πόσο ξενέρωτο είναι και το έκανα instrumental. :wink: :wink: :wink: Πέραν της πλάκας, νομίζω ότι μέσα σε αυτές τις 2 γραμμές περιέγραψες τον πυρήνα του προβλήματος της Παιδείας στη χώρα μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Μόνικα, νομίζω ότι ξέρεις ήδη την απάντηση σε αυτό που ρωτάς: ότι άλλο πράγμα είναι το πτυχίο και άλλο πράγμα είναι η επαγγελματική αποκατάσταση. Αυτό που σου έγραψε ο yameth (περί αυξημένης προσφοράς και μειωμένης ζήτησης) ισχύει για όλα σχεδόν τα επαγγέλματα στη χώρα μας (για έξω δεν γνωρίζω ακριβή στοιχεία), οπότε, αφού πάρεις το πτυχίο, θα χρειαστεί να εξαντλήσεις όλα τα αποθέματα προσωπικής ευγένειας, ευστροφίας, εργατικότητας, καπατσοσύνης, προθυμίας προκειμένου να βρεις και να κρατήσεις μία δουλειά. Ακόμη πιο δύσκολο θα είναι να εξελιχτείς μέσα σε αυτή τη δουλειά. Μπορείς να το κάνεις (ο καθένας μπορεί), αλλά το κακό είναι ότι το ίδιο θα πιστεύουν και μερικές χιλλιάδες άλλοι. Αυτά Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
db548 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Εγώ πάντως αυτό που κατάλαβα είναι οτι στην Ελλάδα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα... Λίγες δουλείες, ξερόλες στουντιάρχες, 'λαικό' κατεστημένο, βράστα!!! Δουλείες υπαρχουν μόνο στην Αθήνα κ αν θες να πάρεις κ κάνα φράγκο άστο. Αυτό που θα πρότεινα εγώ είναι αφού τελειώσεις τη σχολή να κάνεις κανα μεταπτυχιακό στο εξωτερικό κ να την ψάξεις εκεί... Θα μου πεις ¨ξενιτεύεσαι¨ αλλά ρε γ***το ήχο στα σκύλαδικα ποιος θέλει να κάνει; :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση