monika Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΙΕΚ.ΑΚΟΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ..ΙΣΧΥΕΙ;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 αν εισαι γυναικα εχει.. :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 σωστοοοος!! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 σωστοοοος!! :lol: σε προσλαμβανω εγω απο σημερα κιολας,η μηπως θελεις εσυ να την προσλαβεις τακη?? προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
monika Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 σωστοοοος!! :lol: σε προσλαμβανω εγω απο σημερα κιολας' date='η μηπως θελεις εσυ να την προσλαβεις τακη??[/quote'] ασε αφου απαντησες πρωτος ..στην χαριζω... :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
monika Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΑ,ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ... :lol: ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Αμάν ρε!!Είδατε και σεις μια γυναίκα και ορμήξατε!!Λιγούρηδες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 εργασια προσφεραμε μωρε..... :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ!!!! 8O επιτλους!!! το ειδαμε και αυτο!!ειχαμε και παλιοτερα ενα τετοιο περιστατικο αλλα δεν το ξανα ειδαμε! :x Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση