dimsonic Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2016 Χαχαχχα. Δε σε μπέρδεψα απλά προσπάθησα να αποσαφηνισω ότι η τελε σου δεν είναι η κλασική και πιθανότατα κάτι παρόμοιο να μην απαντά στο ερώτημα. Βέβαια ωραία είναι και καλώς την είδαμε. Του ποτέ είναι; 1973 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2016 Έχω και εγώ το πρόβλημα με την πέννα και τον μεσάιο μαγνήτη της strat και επίσης πάντα μα πάντα με ενοχλούσε το volume στη strat, χαμήλωνω κατα λάθος στα downstroke! Υπάρχει λύση και για σένα (αν και δε μου αρέσει εμφανισιακά) ;D εκτός κι αν κάνεις ότι έκανε αυτός με αυτή http://thumbnail.image.rakuten.co.jp/@0_mall/koeido/cabinet/r_blackmore02.jpg[/img] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
J's conspiracy Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2016 Αν είχα μόνο την Strat μου θα ήταν κάπως έτσι! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2016 Υπάρχει λύση και για σένα (αν και δε μου αρέσει εμφανισιακά) ;D Στην μια από τις δύο strat μου έχω κάνει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrysos Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2016 Η λογική τότε θα έπρεπε να λέει... ;) http://line6.com/guitars/ Άντε και καλές δουλειές! ενδιαφέρον η προταση σου αλλά ΟΧΙ! δεν θα την προτιμήσω. Άμα τη πάρω αυτή μετά τι άλλο να πάρω? Θα χαθεί η μαγεία. :P Στα σοβαρα τώρα δεν πιστεύω ότι οι δυο κιθάρες του θέματος να μην μπορουν να αντεπεξέλθουν στα είδη που προανάφερα. Το θέμα είναι να μάθω πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα για το κάθε όργανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2016 Πάρε μια στρατ η τέλε με H-S-H οι οποίοι να σπλιτάρουν. Καλύτερα να έχεις σταθερή γέφυρα και lock κλειδιά για να μην προβληματίζεσαι με ξεκουρδίσματα κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2016 Θα χαθεί η μαγεία. :P Πες το ντε ότι στο νυκτοκάματο πάς για τη...μαγεία.... ;D Άμα τη πάρω αυτή μετά τι άλλο να πάρω? το επόμενο μοντέλο ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση