myster_maze Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2016 Πάρε ότι λέει η καρδιά σου! Το νυχτοκάματο θα το βγάλεις όποια και να πάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2016 Strat, every hour of the day, every day of the week. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2016 Χαιρετώ τους απανταχού noizαδες. Δεν θέλω να προκαλέσω εμφύλιο ανάμεσα στα μέλη του noiz :P Στο θέμα μας... Ήρθε η στιγμή για καινούργια κιθάρα. Μέχρι τώρα είχα στη κατοχή μου μια Ibanez RG. Η επόμενη κιθάρα θέλω να είναι μια Fender, προσνατολίζομαι στα classic player μοντέλα ως τα καλύτερα value for money. Η κιθάρα προσανατολίζεται για νυχτοκάματο σε μαγαζία με το ρεπερτόριο να είναι απο εντεχνο, ροκ, blues reggae μέχρι και λαίκα :'( Το μεγάλο μου δίλλημα: Telecaster Baja vs Stratocaster Classic player 60's. Προτιμώ την Tele`αλλά με προβήματίζει το ότι η strat θεωρούνται περισότερο all around κιθάρες. Η καρδια λέει Tele η λογική Strat ???. Τα φώτα σας παρακαλώ. Αν θες τρέμολο πάρε στρατ αλλιώς πάρε ό,τι να 'ναι. Πλέον μπορείς να βγάλεις ό,τι ήχο θέλεις με όλες τις κιθάρες. Σιγά τη διαφορά. Εδώ βάζουν διπλούς στις τέλε.... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru makam Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2016 Αν την θέλεις όπως λες για το νυχτοκάματο, τότε η strat είναι πιό λογική λύση, καθ' ότι πιό all around λόγω της μεγαλύτερης ηχητικής παλέτας!!! Από την άλλη, το σχήμα strat, είναι τόσο πολυφορεμένο, που καταλαβαίνω καλά, τι λέει η καρδιά σου... Η tele, κακά τα ψέματα, είναι για πιό ψαγμένους, με απίστευτη εργονομία για τα δικά μου γούστα και αν μου έλεγες πως θα έκανες και καμμία μόντα με neck humbucker, ή καμμία cabronita, ε τότε θα έλεγα tele δαγκωτό!!! Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2016 Τη δουλειά θα την κάνουν και οι δύο. Προσωπικά αν ήταν να έχω μία fender θα ήταν strat. Αν μου έλεγες διάλεξε μια εκ των δύο για να ηχογραφήσεις μια κι έξω θα ήταν tele. αυτή η απάντηση μου άρεσε πολύ... :D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2016 Αν θες τρέμολο πάρε στρατ αλλιώς πάρε ό,τι να 'ναι. Πλέον μπορείς να βγάλεις ό,τι ήχο θέλεις με όλες τις κιθάρες. Σιγά τη διαφορά. Εδώ βάζουν διπλούς στις τέλε.... ;D μια και όλοι αναφέρατε το τρέμολο σαν σοβαρό λόγο η δικιά μου τελε που έχει τρέμολο και το έχω φρακαρισμένο εδώ και δεν θυμάμαι πιά πόσα χρόνια, μήπως πρέπει να το ξανασκεφτώ και να το λύσω? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrysos Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2016 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Να τις δοκιμάσω είναι η καλύτερη λύση αλλά δυστυχώς εδώ στη Κύπρο δέν βρήκα τα συγκεκριμένα μοντέλα. Σε 2 εβδομάδες θα είμαι για ολιγοήμερες διακοπές στην Αθήνα οπότε θα δώσω μια γύρα τα μαγαζιά και θα αποφασίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2016 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Να τις δοκιμάσω είναι η καλύτερη λύση αλλά δυστυχώς εδώ στη Κύπρο δέν βρήκα τα συγκεκριμένα μοντέλα. Σε 2 εβδομάδες θα είμαι για ολιγοήμερες διακοπές στην Αθήνα οπότε θα δώσω μια γύρα τα μαγαζιά και θα αποφασίσω ναι και σιγα μη τις βρεις!!!! ;D ;D ;D πλακα κανω ο νακας εχει βελτιωθει αισθητα κ φερνει αρκετα μοντελα...ειδικα αυτος στα εξαρχεια που ειναι κ 3οροφος Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2016 Αν του αρέσει η tele αλλά θέλει τρέμολο δε μπορεί να βάλει ένα bigbsy πάνω και να δίνει πόνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2016 bigsby ≠ tremolo σε αίσθηση και ήχο. κατά τα άλλα θα ψήφιζα tele λόγω καρδιάς :). http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση