Προς το περιεχόμενο

ΕΛΛΗΝΙΚΟ CLOUD ΥΠΑΡΧΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους τους φίλους :)

Θα μιλήσω απο προσωπική πλευρά...

Έχω ενα μικρό home studio και δημιουργώ κάποια demo - κάποιες παραγωγές,παίζω κυρίως κιθάρες και μπουζούκι,μπαγλαμά τζουρά

Ωστόσο πόσες φορές έχω προσπαθήσει να γράψω όργανα τα οποία δεν κατεχω οπως midi drumms(ez drummer ειτε studio drummer)

και πιανα ειτε πληκτρα,ποσες φορες εχω πει ποσο θα ηθελα να υπαρχει ενα cloud να ανεβαζω την παραγωγη μου και εκει οι συνδεδεμενοι στο cloud να μου γραφουν αυτα τα tracks με τις ιδεες τους δωρεαν και να κανω και εγω το ιδιο για αυτους

Απο οσο ξερω δεν υπαρχει κατι τετοιο και θεωρω οτι θα αξιζε να το οργανωσουμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα ηθελα να υπαρχει ενα cloud να ανεβαζω την παραγωγη μου

ωραίο αυτό...αλλά ποιός θα πληρώσει την αρχική επένδυση (software, servers κλπ...) για να κάνεις εσύ δωρεάν τη δουλεία σου....

Για αρχή, ανέβασε το υλικό σου στους ήδη υπάρχοντες cloud ανά τον κόσμο και ζήτα από τις αγγελίες για συνεργασία του Noiz ότι χρειάζεσαι ;)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

φιλε marathon

ξερω οτι ακουγεται καπως αλλα επαναλαμβανω δεν ειναι ο σκοπος μου να κανω τζαμπα τη δουλεια μου,εχω μαλιστα πολλους φιλους μουσικους που μαζευομαστε και με βοηθανε κλπ

Απλα θεωρω οτι θα ηταν πολυ ενδιαφερον γιατι θα υπηρχε μια διακινηση ιδεων και θα αλληλοβοηθουμασταν πολυ μεταξυ μας

Σχετικά με την επένδυση,δεν νομίζω οτι χρειάζεται καμία επένδυση,μπορούμε απλα να δημιούργησουμε ενα θεμα στο φορουμ το οποιο θα λεγεται RECORDING CLOUD η κατι τετοιο και οποιος θέλει να ανεβαζει το προζεκτακι του και σε WEtransfer και σημειωνει απο κατω τι θα ήθελε να είχε γραμμένο,ΠΧ παιδια λειπουν ντραμς και πλατες.....,οποιος θελει να γραψει κατι για το προτζεκτ του φιλου,ηχογραφει στο στουντιο του και του περναει τις ηχογραφησεις με Wetransfer Η με ενα mail που εδωσε ο φιλος :) :) :)

Το χουμε δει να γινεται στο mixoff...γιατι να μην το κανουμε και εδω????

Νομιζω οτι θα ειναι πολυ ενδιαφερον concept

Εγω ως πρωτεργατης εξ αρχης να πω,πως ειμαι διατεθιμενος να υποστηριξω αυτη την ιδεα γραφοντας μπουζουκια,μπαγλαμα κιθαρες, υστερογραφο δεν ειμαι πολυ καλος στις κιθαρες :(  αλλα ειμαι σιγουρος οτι γρηγηρα θα βρεθουν καλοι κιθαριστες :)  :) :) :) :) :) :) :) 8) 8) 8) 8)

• Administrator

Είναι μια καλή πρακτική και υπάρχει ήδη κατηγορία στο Forum ως Session Music.

Κολλήσατε και ψάχνετε κάποιον να παίξει ή να προσθέσει κάτι στο κομμάτι σας; Ανεβάστε midifiles ή audio tracks για να συμπληρωθούν από τα άλλα μέλη.

Live and let Live.

Δεν βλεπω ενδιαφερον παντως και στεναχωριεμαι..:(

Που να δεις και την ταινία "Γη Ποτισμένη Με Ιδρώτα", ή το "Τιτανικός", φίλος. Θα πάει το δάκρυ κορόμηλο.

Mea Culpa

Είναι μια καλή πρακτική και υπάρχει ήδη κατηγορία στο Forum ως Session Music

ρε Αdmin, ονόμασέ το Ελληνικό Cloud να τελειώνουμε!!!!!

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου