Chris Spy Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2016 Καλημέρα, Ψάχνω να βρω δισκεττες για το Roland s 50. Έχω βρει τα αρχεία αλλά δυστυχώς δεν έχω ούτε το κατάλληλο φορμάτ δισκέτας ούτε floppy drive στο PC μου. Θα ήμουν εξαιρετικά ευγνωμων αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα. Θα μπορούσες να αγοράσεις ένα usb floppy drive και ένα πακέτο δισκέτες από κάποιο κατάστημα. Εάν το s50 διαβάζει μόνο 2DD δισκέτες, θα μπορούσες να "μετατρέψεις" τις 2HD που θα είχες αγοράσει σε 2DD. Τον τρόπο, ο οποίος είναι υπερβολικά εύκολος και απλός, τον δείχνω σε αυτό το βίντεο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamonu Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2016 μερικα usb floppy drive δεν κανουν οπως λεει αυτη η σελιδα εδω..για τις παραξενιες και τις παγιδες http://llamamusic.com/s50s550/omniflop.html ελπιζω να εχεις το Startup Disk και να θελεις μονο για ηχους... "Don't panic!" - Douglas Adams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση