Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Γεια χαρα! Μπαίνω στο ψητό που λέμε. Ψαχνω ηλεκτρικη με : -rosewood fretboard -humbucker (neck) -single coil (bridge) -σχετικά χοντρό μπράτσο, μεσαιο σε μέγεθος και πάνω -τιμη 0-1000€ βεβαια αν εχετε να μου προτεινετε καποια, καλη κατα τη γνωμη σας, με πολυ λιγοτερα λεφτα εννοειται οτι ειναι θετικο.Εγω απλα αποκλειω τις ακριβοτερες , εκτος αν θεωρειτε οτι καποια ειναι πραγματικα εξαιρετικη για τα λεφτα της. Φυσικα το πιο σημαντικο θα ειναι ο ηχος που επειτα δω αν ισως ειναι αυτο που ψαχνω αλλα θα ηθελα να εχει τα παραπανω. Υπάρχει περίπτωση να βρω αυτο που ζητω? Να σας πω την αληθεια θα αγοραζα μια τέλε 72 κάστομ αλλα απο ότι βλέπω είναι λίγο ακριβη στην ευρώπη για μεξικανα τελε(παρακαλω διαψεύστε με!) και μου φαινεται οτι εχει μικρα(?) ταστα ή κατι μου φαινεται περιεργο τελος παντων(παρακαλω διαψευστε με). Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Αυτή αλλά δεν βλέπω να είναι διαθέσιμη κάπου http://intl.fender.com/en-GR/guitars/telecaster/graham-coxon-telecaster-rosewood-fingerboard-blonde/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Ναι,την ξέρω αυτήν αλλά δε μου κανει. Thanx anyway. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Neck humbucker, bridge single coil... Ψάχνεις σπάνιο και εξωτικό φρούτο. Στο αντίθετο πληθώρα επιλογών, αλλά αυτό δεν είναι και ότι πιο σύνηθες. Μια λύση, είναι μια stratocaster με ολίγον... κουπί μπράτσο (δεν θυμάμαι ποιες έχουν πιο μπόλικο μπράτσο), όπου αλλάζεις τον neck σε humbacker. Κάποιες αμερικάνικες strat είναι σκαμμένες για humbuckers, οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις το pickguard. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Ψαχνω ηλεκτρικη με : -rosewood fretboard -humbucker (neck) -single coil (bridge) -σχετικά χοντρό μπράτσο, μεσαιο σε μέγεθος και πάνω -τιμη 0-1000€ -όχι μικρα ταστα Ναι,την ξέρω αυτήν αλλά δε μου κανει. Thanx anyway. Ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Ok 5 στα 5 και ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι ο ηχος φυσικα και οχι να σας βαλω καποιο quiz γνωσεων ;D . Φυσικα μπορει να ζηταω πολλα και γι'αυτο ανοιξα και το θεμα - γιατι εχω ψαξει καιρο στο ιντερνετ και παντου ρωτωντας αλλα δεν εχω βρει κατι να με ενδιαφερει. Όπως λέει κι ο Terry RoscoeBeck5 Ψάχνεις σπάνιο και εξωτικό φρούτο. Στο αντίθετο πληθώρα επιλογών, αλλά αυτό δεν είναι και ότι πιο σύνηθες. Το ξερω φιλε μου! Απλα ελπιζω να εχει παρει κατι το ματι σας και ψαχνω ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Θελω πιο πολυ με βαση αυτα που ξερω οτι θελω να δω μερικες προτασεις και να τις επεξεργαστω :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Δεν προωθούμε αγγελίες μας στο forum παίδες. On topic, Tele με mini humbucker στο neck είναι στο ραντάρ; τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Μπας και σου κάνει αυτή? https://www.musicstore.de/en_GR/EUR/Godin-Session-Custom-Black-Burst-RN-/art-GIT0024173-000 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2016 Παρε μια αμερικανικη τελε απο τις αγγελιες,γυρω στα 750 με 900 ευρω σκανε μυτη,και βαλε της εσυ οποιον διπλο θες στη θεση neck. Η παρε ενα οποιαδηποτε Gibson-οειδες (ES335,LP κτλ) και απλά βαλε εναν Ρ90 ή εναν GFS Surf 90 στη θεση bridge. Easy peasy ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση