panosprog Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2016 Για οσους ειναι αρρωστακια με το mellotron σαν και του λογου μου ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Minoru Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2016 omg... όταν βγήκε το Β9 έλεγα απο μέσα μου γιατί δεν κάνανε το ίδιο με μελλοτρον. Must buy... Bέβαια θα παίζω μόνο με το 1, 3 και 4 απο τους ήχους του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vastrange Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2016 έχω ήδη το Β9 και το C9 και μάζευα για το Key9 γμτ. Τέλειο! Η ΕΧΗ συνεχίζει και γράφει ιστορία! Ars longa, vita brevis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Minoru Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 έχω ήδη το Β9 και το C9 Δεν έχω παίξει μαζί τους , ο ήχος τους πλησιάζει αρκετά τα αυθεντικά πλήκτρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vastrange Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Φίλε μου με τα πετάλια αυτά κλαίνε οι πληκτράδες. χαχα... τώρα σοβαρά, αν παίξεις με τη φιλοσοφία keyboard-ίστα σε ένα band mix ο ήχος είναι πραγματικά πολύ κοντά. Ars longa, vita brevis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 omg... όταν βγήκε το Β9 έλεγα απο μέσα μου γιατί δεν κάνανε το ίδιο με μελλοτρον. Must buy... Bέβαια θα παίζω μόνο με το 1, 3 και 4 απο τους ήχους του. βλέπω μεγάλη επιτυχία και στα πανηγύρια με τον ήχο 5.... τέρμα η κυριαρχία των αρμονίων στις χασαποταβέρνες... ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2016 Νεο βιντεο σπερνει το πεταλι :o :o :o :o :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση