ΡΕΙΧΑΝ Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Με μια κιθάρα σκέτη δεν γίνεται αυτό που ζητάς. [/qu ΣΕ ΠΙΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ JCM .(AKOMA) ΓΙΑ ΤΗ CORT ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ (ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΤΟ ΞΕΡΩ)ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΦΑΣΟΝ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ???? ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Ok, εφόσον είσαι συνειδητοποιημένος τότε η Vintage είναι μια καλή αρχή. Δες κι εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Νομίζω η Vintage είναι ό,τι πρέπει. Εγώ είμαι super Strat τύπος, και ήθελα μια value for money Les Paul που να με καλύπτει σε επίπεδο ηχητικό κατά βάση. Πήρα τη Vintage V100 Lemon Drop το Γενάρη, και είναι ακριβώς αυτό που βλέπεις και ακούς εδώ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση