lsega Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 Φίλε μου έχω την HARLEY BENTON HBO500NT (ήταν δώρο και 1η κιθάρα μου).Έχει το στύλ Ovation. Σε γενικές γραμμές είναι καλή και τίμια κατασκευή για τα λεφτά της. Είναι όμως βαριά κιθάρα και με μακρύ μπράτσο.Φυσικά δεν το συζητώ με το που θα την πάρεις κατευθείαν για setup διότι όσο ποιο χαμηλά κατεβαίνεις στα τάστα τόσο περισσότερο τρίζει και επίσης αλλάζεις στο καπάκι (όχι της κιθάρας) τις χορδές πού είναι από σύρμα για μπουγάδα.Δεν καταλαβαίνει τίποτα από υγρασία (η πλάτη της κιθάρας είναι μαύρη από πλαστικό σαγρέ νομίζω για να κάθετε καλά η κιθάρα στην αγκαλιά σου). Για all around κιθάρα είναι μια χαρά. Σιγά μην πάρεις καμία Taylor για να παίζεις στα βραχάκια - δική μου άποψη.Πάρε μία απλή να κάνεις το κέφι σου και μετά εάν έχεις αναβαθμήσει τις απαιτήσεις σου αγοράζεις μία καλύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lsega Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 'Εχω και μία Keiper 56n φυσικά δεν τις ξέρεις; Γιά ρίξε μία ματιά. http://www.keiper-instruments.de/shop/start.php http://www.keiper-instruments.com/homepage/keiper-instruments/frameset_akustik/framset_akustik.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nio16 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 Δεν θέλω να σε χαλάσω αλλά με τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις αυτήν την στιγμή δεν μπορείς να πάρεις αξιοπρεπή ακουστική . Οι ακουστικές κιθάρες είναι πολύ πιο απαιτητικές απο τις ηλεκτρικές . Το λιγότερο που θα πρέπει να διαθέσεις είναι στα 500 € ώστε αυτό που θα αγοράσεις να έχει και κάποιο μελλοντικό νόημα . Αν δεν βιάζεσαι θα σου πρότεινα να κάνεις λίγη υπομονή (να μαζέψεις ΕΥΡΑ δλδ) και να επανεξετάσεις το θέμα . Αν όμως είσαι φτιαγμένος και δεν κρατιέσαι για γρατσούνισμα χτύπα μια Cort . http://www.thomann.de/gr/cort_sfx1.htm ALOHAAAAAAAAAA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 Αν αντέχεις τα παραπάνω φράγκα, προτείνω αυτή: http://www.musicstore.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/MusicStore-MusicStoreShop-Site/en_EN/-/EUR/ViewProductDetail-Start;pgid=?SKU=GIT0004515-001&ProductUUID=0&JumpTo=OfferList Την έχω δοκιμάσει, και παρόλο που ανήκω ανοιχτά στο jumbo στρατόπεδο, μου άρεσε πολύ. Για τα ηλεκτρικά της δε, έχω πλήρη άγνοια, αλλά αν σε φωνάξουν για το Friday Night In San Fransisco Vol 2, καθηστέρησε τους μέχρι να πάρεις την Ovation... :lol: :lol: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 Earendil ωραία η πρότασή σου! Θα το σκεφτώ! Από εμφάνιση πάντως, φαίνεται σα να κοστίζει 10 φορές παραπάνω. :P Από ταστιέρα τι έλεγε; Δεν πρόκειται να ηχογραφήσω, οπότε τα ηλεκτρικά της ας είναι για πέταμα! :wink: nio16, ξέρω ότι με τόσα λίγα χρήματα ΔΕΝ πρόκειται να πάρω ακουστική της προκοπής. Δεν ξέρω αν θέλω, κιόλας! :wink: Θέλω κάτι να έχει αρκετά δυνατό unplugged ήχο , σχετικά βολικό και να μη το λυπάμαι. Αλίμονο αν είχα φοβερές απαιτήσεις στον ήχο με τα λεφτά για πασατέμπο που διαθέτω. one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 μια λυση ειναι να βρεις κανα φιλο που να ξερει απο κιθαρες (αν δεν μπορεις να κρινεις μονος σου) και να κανεις μια βολτα στα μαγαζια χωρις να κολλας σε μαρκες. παιξε οτι βρεις μπροστα σου σ αυτη την τιμη, και αν κατι σου αρεσει παρτο. σε τοσο χαμηλη κατηγορια τα οργανα παιζουν πολυ το ενα με το αλλο (ακομα και ιδια μοντελα), οποτε ισως ειναι κακη ιδεα να παρεις κατι απο internet. αν ανεβεις γυρω στα 300 ευρω μπορει να βρεις και κατι αρκετα καλο, ειδικα μεταχειρισμενο. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Noμίζω πως παίρνοντας "πλαστική" κιθάρα (δηλαδή με πλαϊνά και πίσω καπάκι από ABS - σαν ovation) ελαχιστοποιείς τον κίνδυνο του κακού κομματιού, έχοντας ως δεδομένο πως όλα τα πλαστικά ακούγονται το ίδιο (το ίδιο χάλια ενδεχομένως :lol: ). Ίσως να περάσω μια βόλτα από τα μαγαζιά του κέντρου αν καταφέρω να κατέβω στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα...Ίσως να μου περάσει και το gas και ησυχάσω. :D one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Earendil ωραία η πρότασή σου! Θα το σκεφτώ! Από εμφάνιση πάντως' date=' φαίνεται σα να κοστίζει 10 φορές παραπάνω. :P Από ταστιέρα τι έλεγε; Δεν πρόκειται να ηχογραφήσω, οπότε τα ηλεκτρικά της ας είναι για πέταμα! :wink:[/quote'] ...Και στο χέρι θα σου φανεί ότι κοστίζει αρκετά παραπάνω. ¶νετη, εύκολη, ξεκούραστη. Έχει κάτι το ψαρωτικό...Κι είναι και εντελώς πούπουλο απ'ότι θυμάμαι... :wink: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση