Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2016 Εδώ και 22 χρόνια τουλάχιστον σιτίζομαι έξω. Είτε σε εστιατόρια είτε σε μαγειρεία είτε σε ταχυφαγεία κ.ο.κ διότι δεν μαγειρεύω και ούτε με ενδιαφέρει να το κάνω, και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας (ανάλογα- μπορεί να είναι πρωινό, μεσημεριανό ή και δείπνο). Με αυτό θέλω να πω πως για εμένα το «τρώω έξω» δεν είναι διασκέδαση αλλά ανάγκη. Αυτό που με ενοχλούσε πάντα ήταν η κάθε είδους μουσική που κατά καιρούς αναπαραγόταν στα καταστήματα αυτά (ό,τι και να έπαιζε- ακόμα και το μουσικό στύλ που προτιμώ- για την ένταση δεν το συζητάω – αυτη με ενοχλεί ακόμα και σε bar , όπου μου αρέσει να ακούγεται μουσική). Πρόσφατα ανακάλυψα ένα εστιατόριο όπου πραγματικά απήλαυσα το φαγητό. Προσπαθούσα να καταλάβω το γιατί....μέχρι που συνειδητοποίησα ότι ΔΕΝ ακουγόταν καθόλου μουσική. Εσάς , σε ανάλογες καταστάσεις (φαγητό) σας ενοχλεί η μουσική ή όχι; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2016 Γενικα καλο ειναι να ΜΗΝ υπαρχει μουσικη ;D Δυστυχως τα αγαπημενα μου εστιατορια εχουν σχεδον ολα μουσικη και το πλεον αγαπημενο μου,ενα φοβερο κεμπαμπζιδικο που δεν υπαρχει ουτε στα...Αδανα,παιζει με παθος...τα απαντα του Κοτσιρα και της Πρωτοψαλτη ...μιλαμε για κανονικο Βατερλω ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2016 Γενικα καλο ειναι να ΜΗΝ υπαρχει μουσικη ;D Ανακουφιστικό αυτό, ΔΕΝ είμαι ο μόνος "παράξενος" ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2016 Administrator Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2016 Ανακουφιστικό αυτό, ΔΕΝ είμαι ο μόνος "παράξενος" ;D ;D ;D Εγω να δεις... :D Στην κλειδοθήκη μου υπάρχουν μόνιμα ωτοασπίδες. Αλλά είναι αλήθεια πως δεν θυμάμαι να έχω απολαύσει μουσική σε φαγάδικο. Ιδανικά θα πρέπει να είναι σε μια πολύ χαμηλή στάθμη, άντε για να μην ακούγονται τα μαχαιροπήρουνα στα πιάτα. Και αυτό ισχύει αν είσαι στη Σουηδία όπου οι άνθρωποι μιλούν χαμηλόφωνα. Σε εμάς που σχεδόν αναγκαζόμαστε να συμμετέχουμε στις στιχομυθίες των παραδίπλα τραπεζιών, η μουσική εξυπηρετεί μόνο σαν threshold πάνω απο το οποίο θα πρέπει να μιλάει (φωνάζει) κάποιος. Οσο πιο δυνατά η μουσική τόσο πιο δυνατά φωνάζουν. Τεράστια βαβούρα. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2016 Εγω να δεις... :D Στην κλειδωθήκη μου υπάρχουν μόνιμα ωτοασπίδες. Αλλά είναι αλήθεια πως δεν θυμάμαι να έχω απολαύσει μουσική σε φαγάδικο. Ιδανικά θα πρέπει να είναι σε μια πολύ χαμηλή στάθμη, άντε για να μην ακούγονται τα μαχαιροπήρουνα στα πιάτα. Και αυτό ισχύει αν είσαι στη Σουηδία όπου οι άνθρωποι μιλούν χαμηλόφωνα. Σε εμάς που σχεδόν αναγκαζόμαστε να συμμετέχουμε στις στιχομυθίες των παραδίπλα τραπεζιών, η μουσική εξυπηρετεί μόνο σαν threshold πάνω απο το οποίο θα πρέπει να μιλάει (φωνάζει) κάποιος. Οσο πιο δυνατά η μουσική τόσο πιο δυνατά φωνάζουν. Τεράστια βαβούρα. ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2016 και εγω το ιδιο πιστευω, δυνατη μουσικη σε εστιατιοριο.. εφιαλτης. Ανεξαρτητα απο μουσικη, μονο σε μια περιπτωση θυμαμαι να εχω δει στην ελλαδα ηχομονωση σε εστιατοριο, σε μια πιτσαρια που ειχαμε παιξει καποτε. Ειχαν κανει κανονικη μελετη, με ψευδοτoιχους, παραβαν, τρυπες, παγιδες κτλ, εστιασμενη προφανως σε συχνοτητες ομιλιας, με αποτελεσμα σε γεματο μαγαζι να μην ακουγεται σχεδον τιποτα απο οχλαγωγια κτλ.. βεβαια τα πριμα στον ηχο μας δεν υπηρχαν :) ακομα το θυμαμαι YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2016 Ιδανικά θα πρέπει να είναι σε μια πολύ χαμηλή στάθμη, άντε για να μην ακούγονται τα μαχαιροπήρουνα στα πιάτα. +1000 Σε μια ταβέρνα που θα πάω περιστασιακά να φάω προτιμώ να ακούγεται στο backgound ενας σταθμός με μπουζουκολαϊκά πάρα να επικρατούν στα αυτιά μου τα μαχαιροπήρουνα και οι μασελες των διπλανών. Βεβαια συνήθως ισχύει αυτό... Οσο πιο δυνατά η μουσική τόσο πιο δυνατά φωνάζουν. Τεράστια βαβούρα. Είναι βασικά θέμα πολιτισμού και πως έχεις μάθεις να φέρεσαι στο κοινωνικό σύνολο. Ο φωνακλάς "εγώ περνάω καλά και σας γράφω όλους" ελληνάρας δεν θα αλλάξει συμπεριφορά ποτέ, είτε βρίσκεται στο καλό εστιατόριο, είτε στην ταβέρνα, στο μεζεδοπωλείο, στο μετρό στην Δ.Υ. κτλ. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση