giorgos rh Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2016 Γεια σας Εχω το ableton 9 και θελω να κανω install το fabfilter pro-q. Ξερετε αν μπορω να το κανω χωρις να πληρωσω και αν γινεται θα μπορουσατε να μου πειτε τον τροπο?(απο που το κατεβαζω που το κανω install και πως το βαζω στο ableton ). Απο βιντεο στο youtube δεν βρηκα καποιο που να βοηθαει . Ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amerithanos Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2016 Σοβαρά τώρα ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giorgos rh Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2016 Χαζη ερωτηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amerithanos Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2016 Αν κατάλαβα σωστά θες να κατεβάσεις σπασμένο το Fabfilter pro-q? Και περιμένεις εδώ μέσα να σου πουν πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giorgos rh Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2016 Ρωτησα αν γινεται...και αν γινεται ναι να μου πουνε πως Το κακο σε αυτο που ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2016 Το κατεβάζεις από εδώ και το κάνεις κανονικά εγκατάσταση. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση