Dark Oblivion Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2016 Καλησπερα σε ολο το κοσμο... Ανοιγω σημερα μετα απο μερες να παιξω με το v-amp pro που εχω συνδεδεμενο πανω σε κονσολιτσα και στα monitor ηχεια..... και διαπιστωνω οτι εχω καποιο θεματακι. Κατι σαν 'κλ@σμενο ηχο' . Σαν να εχω ενεργους μαγνητες και επεσαν οι μπαταριες. Δοκιμασα και αλλες κιθαρες και αλλα καλωδια και αλλες πριζες .... το ιδιο. :( Παιζει να 'χαλασε' ?!?!?! Καποιος που να μπορει να το φτιαξει? 'Αληθεια???' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2016 Δοκίμασέ το σε κανέναν ενισχυτή ή απευθείας στα ηχεία, ει δυνατόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dark Oblivion Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2016 Δοκίμασέ το σε κανέναν ενισχυτή ή απευθείας στα ηχεία, ει δυνατόν. Αντι για ηχεια εβαλα κατευθειαν επανω του ακουστικα στην εξοδο που εχει.... και παλι το ιδιο!!! :( 'Αληθεια???' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2016 Θα σε γελάσω... Μπορείς να ηχογραφήσεις κάποιο δείγμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2016 Αρχικά τσέκαρε όλα τα θηλυκά jack για "κολλήματα", βάλε-βγάλε ένα jack σε όλα τα θηλυκά που έχει μπας και έχει κολλήσει κάτι. Επίσης μπορεί να είναι σκόνη με υγρασία, οπότε ένα γρήγορο άνοιγμα και φύσημα.καθάρισμα μπορεί να το λύσει το θέμα. Αν δεν είναι κάτι απ'τα παραπάνω πας για σέρβις που δεν ξέρω κατά πόσο θα συμφέρει, αλλά μπορείς να το μάθεις με ένα τηλέφωνο, μάλλον στον Στόλλα. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2016 δουλεύεις κάποιο preset ηχο? δοκίμασε να παίξεις clean με bypass τις προσομοιώσεις Επίσης τσεκάρισε το gain σε τι ρύθμιση είναι. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2016 Για να καλύψουμε όλες τις περιπτώσεις παίζει να φταίει και το καλώδιο ή ακόμα και το jack input της κιθάρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση