trolley Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 Να σε παρατησω? Εσυ ασχολεισαι απο χθες με μαλακιες, πηδας ενα ακομα θεμα και στο τελος μας λες και ενα "Άντε παράτα μας τώρα". Να σου ξαναπω οτι Δεν Πας Καλα? Να στο ξαναπω: Trolley, Δεν Πας Καλα! Είναι θέμα σε φόρουμ, όχι κεφάλαιο στην προσωπική σου εγκυκλοπαίδεια. Είναι δικαίωμά μου να γράφω ότι θέλω, και ο καθένας μπορεί να δει ότι δεν απευθύνθηκα με την πρώτη άποψή μου σε κανέναν. Το ότι εσύ είσαι φαντασιόπληκτος και νομίζεις ότι θέματα που ανοίγεις σου ανήκουν, είναι και ο λόγος που σου πρότεινα να πας να ανοίξεις έναν προσωπικό δικτυακό τόπο. Να είσαι βέβαιος ότι α) πηγαίνω πολύ καλά (ότι και αν σημαίνει το "πηγαίνω" στην τοπική αργκό που έμαθες να μιλάς στο σχολείο και νομίζεις ότι αρκεί ως εφόδιο), β) όλα αυτά τα έχουν κρίνει άλλοι πολύ πριν μας τιμήσεις με την παρουσία σου. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 Αλλα για να ξεφύγουμε λίγο, αυτό το GX1 πολύ άσχημο σουλούπι δεν είναι? εκείνη την εποχή ίσως ήταν εντυπωσιακό, αλλά η μορφή αυτή ξεπεράστηκε γρήγορα.Δεν ξερω αν μπορουσαν να το κανουν καλυτερο οπτικα, παντως μικροτερο δεν γινοταν. Ηταν τεραστιο και απιστευτα βαρυ, μονο το κυριως οργανο χωρις τα πενταλ και το καθισμα ζυγιζε 300 κιλα. Βαλε και τα δυο ηχεια που πηγαιναν σετακι, 140 κιλα το ενα, και εχεις μια ιδεα για τι τερας μιλαμε. Για την τιμη του τι να πουμε? Ενα 50ρι χιλιαρικα ($) κοστιζε τοτε, τρελο ποσο, και γι αυτο βεβαια δεν το αγορασαν πανω απο 15-20 μουσικοι. Ηταν ενα τεραστιο flop της Yamaha που μπηκε μεσα με τα τσαρουχια. @Trolley, δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου. Εχω πολυ πιο σοβαρα πραγματα να κανω, οπως να παρω δυο απο τα "αρμονια" μου και να παω να κανω ενα soundcheck για το βραδινο live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 νομίζω ο Emerson είχε αγοράσει ένα δεύτερο για ανταλλακτικά για το πρώτο.... Από τον John Paul Jones ? κάτι τέτοιο.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 @Trolley, δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου. Εχω πολυ πιο σοβαρα πραγματα να κανω, οπως να παρω δυο απο τα "αρμονια" μου και να παω να κανω ενα soundcheck για το βραδινο live. Εύχομαι καλή επιτυχία, και ο Θεός να φυλάει όποιον τύχει να μην του αρέσει το σώου. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2016 γιατι εμεις 30 χρονια παιζουμε μπουζουκι. Μπορεις να με προτεινεις καποιο? Εγω μιλησα για "αρμονιο" με την Ελληνικη_λανθασμενη_ερμηνεια της λεξης, οπως αμεσως καταλαβε ο Dimsonic και Δεν καταλαβες εσυ γιατι δεν εχεις ιδεα. Αλλη φορα θα μυριζω τα νυχια μου. Και αφου εισαι εμπειρος (ας πουμε) πληκτρας και γνωστης δε θα επρεπε να γραφεις τη λανθασμενη εννοια, πρεπει παντα να αναφερεσαι σωστα για τα οργανα που μιλας και ο Θεός να φυλάει όποιον τύχει να μην του αρέσει το σώου. +1000000 ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2016 γιατι εμεις 30 χρονια παιζουμε μπουζουκι. Μπορεις να με προτεινεις καποιο? Κοιτα στον καθρεφτη σου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2016 Κοιτα στον καθρεφτη σου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2016 Aυτο το video ειναι για να παρετε μια ιδεα των υπολοιπων 2 μελων της Ιστορικης μπαντας των ELP .Ειναι ενα σολο του ντραμμερ Carl Palmer.To group δεν υπαρχει πλεον και φυσικα με τον θανατο του Keith Emerson δεν προκειται να ξαναυπαρξει ουτε σε μορφη επανενωσης ( Reunion για οσους αρεσκονται στην Αγγλικην εννοιαν της λεξης) Καποιοι απο εδω μεσα σε καποια ποστ τους επιχειρησαν να απαξιωσουν την δουλεια της μπαντας μετα απο τα Pictures of an Exhibition & Works 1. Πιστευω οτι αν καποιος θελει να αυτοαποκαλειται ψαγμενος και να εκφερει γνωμη περι μουσικης (παιδειας / ακουσματων/ κριτικη σε δουλεια μουσικων συνολων- groups - ΣΥΝΘΕΤΩΝ κλπ. Α) θα πρεπει να ειναι πολυ καλα ενημερωμενος για ολες τις δουλειες των καλλιτεχνων που αναφερεται -και οχι αποσπασματικα !! Β) Αν θελει εστω και ημιμαθης να πει την γνωμη του καλο θα ειναι να κραταει και μια '' πισινη'' ωστε να μην εκτεθει . 8) Προσωπικα επειδη ανηκω στην κατηγορια των ημιμαθων (ειναι αδυνατον να τα εχεις ακουσει ολα και να τα εχεις μελετησει σοβαρα) απ'οτι μεχρι τωρα εχω γραψει η ανεβασει σχεδον παντα ειμαι επιφυλακτικος . Το συμπερασμα ειναι οτι ορισμενοι την ''λενε '' στον Watrefall -k χωρις στοιχεια και με ολοφανερα σημαδια ασχετοσυνης η εστω ημιμαθειας.Ο συγκεκριμενος ειναι μεν επιθετικος αλλα εχει προσφερει τις γνωσεις του με κοντα 10000 posts (τεχνικα ,ιστορικα ,διασκεδαστικα κλπ. Γι'αυτο θα παρακαλουσα οσοι απο εσας μπαινετε στον κοπο να γραψετε κατι σε καποιο θεμα καντε μια προσπαθεια να μην το ξεσκιζετε με αστοχα ,ημιμαθη ,ρεβανσιστικα κλπ ποστ .Ειδικα αν προκεται για RIP σε οποιονδηπ[οτε καλλιτεχνη αλλα και ειδικοτερα σε καλλιτεχνες του βεληνεκους του Μακαριτη Keith Emerson Θα ακολουθησουν και video για τον τριτο της Παρεας Greg Lake. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2016 Το συμπερασμα ειναι οτι ορισμενοι την ''λενε '' στον Watrefall -k χωρις στοιχεια και με ολοφανερα σημαδια ασχετοσυνης η εστω ημιμαθειας.Ο συγκεκριμενος ειναι μεν επιθετικος αλλα εχει προσφερει τις γνωσεις του με κοντα 10000 posts. Επειδή μπορεί μία στις χίλιες να το διαβάσει κάποιος και βλέποντάς το αναπάντητο να θεωρήσει πως "έτσι είναι", σύνελθε pericles. Και μη δικηγορείς για άλλους. Άσε την ίδια τη κοινότητα να ευχαριστήσει για τη προσφορά γνώσης (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, που θα έλεγε και ο cos_dr). Θα ακολουθησουν και video για τον τριτο της Παρεας Greg Lake. Αχ ναι, δώσε μας κι άλλους καρπούς από το κρύφιο δέντρο του embedding. Ίσως μια μέρα βρούμε το μυστικό να φτάσουμε κι εμείς εκεί. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2016 Καλημέρα Περικλή. Θα ήθελα να κάνω κι εγώ μια τοποθέτηση στο νήμα Καποιοι απο εδω μεσα σε καποια ποστ τους επιχειρησαν να απαξιωσουν την δουλεια της μπαντας μετα απο τα Pictures of an Exhibition & Works 1. Η πιθανότητα να μην τους άρεσε η δουλειά τους αποκλείεται? Το "απαξιώσουν" από πού συνεπάγεται? Πιστευω οτι αν καποιος θελει να αυτοαποκαλειται ψαγμενος και να εκφερει γνωμη περι μουσικης (παιδειας / ακουσματων/ κριτικη σε δουλεια μουσικων συνολων- groups - ΣΥΝΘΕΤΩΝ κλπ. Α) θα πρεπει να ειναι πολυ καλα ενημερωμενος για ολες τις δουλειες των καλλιτεχνων που αναφερεται -και οχι αποσπασματικα !! Εγώ που δεν γνωρίζω όλη τη δουλειά της μπάντας δεν μπορώ να κάνω κριτική σε έναν και μόνο δίσκο ή να εκφέρω γνώμη περί μουσικής? Μήπως ήθελες να γράψεις κάτι άλλο αλλά δεν βοηθάει η διατύπωσή σου να καταλάβω τι? Ο συγκεκριμενος ειναι μεν επιθετικος αλλα εχει προσφερει τις γνωσεις του με κοντα 10000 posts (τεχνικα ,ιστορικα ,διασκεδαστικα κλπ. Να προσφέρει γνώσεις τεχνικά το δέχομαι, το ιστορικά η πληροφόρηση του είναι μέσω διαδικτύου υποθέτω και είναι πράγματα που αν κάποιος ασχοληθεί μπορεί να τα βρει, το να προσφέρει γνώσεις διασκεδαστικά δεν το καταλαβαίνω αλλά ας είναι. Γι'αυτο θα παρακαλουσα οσοι απο εσας μπαινετε στον κοπο να γραψετε κατι σε καποιο θεμα καντε μια προσπαθεια να μην το ξεσκιζετε με αστοχα ,ημιμαθη ,ρεβανσιστικα κλπ ποστ . Ποιός αλήθεια θα κρίνει αν είναι ημιμαθές ένα σχόλιο? ή άστοχο? ή ρεβανσιστικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση