trolley Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 Τριχες_και μαλιστα κατσαρες_ειναι αυτα που γραφεις αγαπητε. Ξεκολλα λιγο, δεν εχουμε ολοι την ορεξη σου. Μπορει να μεινει ενα θεμα στο ΝΟΙΖ που να μην το πηδηξετε με υποκειμενικες μαλακιες? Τι ζορι τραβατε μερικοι? Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάνε οι άλλοι, αλλά το δικό μου είναι ότι ανέκαθεν οι προσπάθειές μου να γράψω αντικειμενικές μαλακίες, αποτύγχαναν παταγωδώς. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 Try harder.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 Αλλα δεν με παρακολουθεις ωρε lgbesios, αυτη τη φωτο την εχω ποσταρει ηδη στην πρωτη σελιδα μαζι με αλλες 31. Αντε ριξε ενα ματι, εχει και κατι βιντεο να δεις. Ναι. Δεν σε παρακολουθώ. ;D Τσεκαρε όμως τον φωτογράφο ;) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 Ποιος ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 o φωτογράφος είναι επίσης τεράστιος θρύλος στη ροκ φωτογραφία. Αλλα για να ξεφύγουμε λίγο, αυτό το GX1 πολύ άσχημο σουλούπι δεν είναι? εκείνη την εποχή ίσως ήταν εντυπωσιακό, αλλά η μορφή αυτή ξεπεράστηκε γρήγορα. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 Try harder.... Μα... δεν αξίζεις τον κόπο... Οποτεδήποτε κάποιος διαφωνεί μαζί σου, τον λούζεις με το γνωστό μίγμα μισανθρωπικών ηλιθιοτήτων, που μόνο εσύ δεν καταλαβαίνεις πόσο σε εκθέτουν. Πιστεύεις πραγματικά (πραγματικά;) ότι μπορείς να κρύψεις το ότι (στο τέλος της ημέρας) είσαι ένας ελληνάρας που αποκαλεί το δικαίωμα των άλλων να έχουν γνώμη ως "υποκειμενικές ηλιθιότητες"; Ποια αυθεντία ακριβώς κομίζεις; Ποιο είναι το μουσικό σου έργο; Ποια είναι τα πεπραγμένα σου; Έχεις περιφρονήσει τις γνώμες μελών που έχουν όλα τα παραπάνω (δεν εννοώ εμένα φυσικά), επειδή τόλμησαν οι άνθρωποι να σου γράψουν πως κάνεις λάθος. Το ότι βάζεις μπροστά τον Έμερσον, σαν ένα τρόπο να αυτοπροβληθείς ως (τι, αλήθεια;)... μπορεί να ξεγελάει (κάποτε δηλαδή) τις γκόμενες στην εξωτική Χαλκίδα, αλλά όχι εμένα βέβαια. Είπαμε να γράψουμε ένα RIP και μία γνώμη, και βρισκόμαστε να απαντάμε στον κατά-φαντασίαν γκρούπι του μακαρίτη, και μάλιστα να τον έχουμε να βλαστημάει το δικαίωμά μας να έχουμε γνώμη. Άκου δω.. να πας να φτιάξεις το δικό σου φόρουμ, να γράφεις τη γνώμη σου με μεγάλα γράμματα, σου υπόσχομαι να έρχομαι να σε διαβάζω, σου υπόσχομαι να κάνω και ντονέησιον αν γουστάρεις. ΟΜΩΣ, ο χώρος εδώ λειτουργεί με άλλους όρους. Ελπίζω ότι δε θα χρειαστεί να στο υπενθυμίσω πάλι. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 Trolley, θες γιατρο. Ψυχολογο, ή/και Ψυχιατρο. Αυτο μονο. Εχεις ξεφυγει εντελως. Μα εντελως ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 Trolley, θες γιατρο. Ψυχολογο, ή/και Ψυχιατρο. Αυτο μονο. Εχεις ξεφυγει εντελως. Μα εντελως ομως. Αυτά που άκουσες. Άντε παράτα μας τώρα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 Άντε παράτα μας τώρα.Να σε παρατησω? Εσυ ασχολεισαι απο χθες με μαλακιες, πηδας ενα ακομα θεμα και στο τελος μας λες και ενα "Άντε παράτα μας τώρα". Να σου ξαναπω οτι Δεν Πας Καλα? Να στο ξαναπω: Trolley, Δεν Πας Καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2016 ουάν μπιούτιφουλ μπατερφλάι λαίμαι. Ο Ταραντίνος δεν με αρέ . Μόνο το πιάνο είναι καλό No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση