Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 πάντως έχει ενδιαφέρον να ανατρέξετε πίσω στα σχόλια στο βιντεο του takrus με την Emerson Band...πριν από 1-2 μήνες. Μερικά είναι πολύ σκληρά για την κατάσταση του χεριού του.... Παντα θα υπαρχουν ΖΩΑ που θα γραφουν μαλακισμενα σχολια. Λες και εφταιγε ο Emerson για το προβλημα υγειας που ειχε. Εγω ξερω κατι μουσικους που δεν μπορουν να παιξουν πια οχι λογω καποιου προβληματος υγειας αλλα επειδη εχουν αραξει στα πλουτη τους και τα "ξυνουν" ολη μερα και πιανουν το_μουσικο_οργανο τους καθε 10 χρονια, οταν κανουν καποια αρπαχτη. Το κακο ειναι οτι δυστυχως ο ιδιος o Emerson επαιρνε αυτα τα ασχημα σχολια πολυ σοβαρα, και αυτο ισως του στοιχισε τη ζωη. Αυτο δειχνει και ποσο ευαισθητος ηταν. :( Ψαχνοντας βρηκα αυτο.Ποιοι αλλοι παιζουν μαζι του αγνωστο!!Καποιος να βοηθησει ;; Εξαιρετικο live, το project λεγοταν Boys Club. Το live album βγηκε το 2009. Οπου το πετυχετε το αγοραζετε αμεσως. Ακου το παρακατω απο το ιδιο live, το εχω ανεβασει εγω στο καναλι μου, μαζι με αλλα δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 πάντως (επειδή δεν υπάρχουν καλά παλιά βίντεο της εποχής) βλέποντας εδώ τον Keith και την προστατευόμενή του Rachel Flowers εδώ κάνεις παιχνίδια με την φαντασία πως θα ήταν ο Keith το 73... Βέβαια στο παραπάνω βίντεο είναι σχεδόν 70 και παρ όλο το ζόρι του βγαίνει στη σκηνή (εντάξει και με έναν κιθαρίστα παραπάνω) και το λέει η ψυχή του αλλά πολύ θα ήθελα εκείνη την εποχή να είχα τη δυνατότητα, τα χρήματα και την τρέλλα να τον έβλεπα ζωντανά όταν έβγαζε αυτά τα πράγματα.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Παντως μια εξαιρετικη αποδοση του Tarkus υπαρχει στο "Welcome Back My Friends, To The Show That Never Ends" του 1974. Εκει το παιζει πιο γρηγορα απο το αλμπουμ, ειναι σε τρελη φορμα, κι αυτος αλλα και η μπαντα. Φανταζομαι οτι το εχεις ηδη βεβαια αυτο το live. Εχει και το 12λεπτο Piano Improvisations μεσα που τα σπαει. Απιστευτο διπλο live. Για την_τυφλη_Rachel Flowers δεν χρειαζεται να πουμε κατι. Το βιντεο μιλαει απο μονο του. Ειναι και πολυ καλη κιθαριστρια btw, πριν κατι μηνες ειχα δει εδω ενα βιντεο απο ενα live με τον γιο Zappa και η Flowers επαιζε κιθαρα! ??? Απιστευτο ταλεντο η μικρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Αυτό του Ζάππα το έχω δει... Ξέρω τι λες.... έχω πολύ καιρό να ακούσω το welcome... ίσως σήμερα βρω ευκαιρία. εκείνη την εποχή τριπλό βινύλιο.... (άσε που μας κάνανε τη χάρη και το κυκλοφόρησαν...) 5η Γυμνασίου ήμουν, και το αγόρασα δεύτερο χέρι από ένα φίλο του αδερφού μου γιατί θεώρησε τη ζωντανή ηχογράφηση υποδεέστερη από αυτή στο στούντιο και το κράτησε τρεις μέρες... Εκείνη την εποχή τα τριπλα κοστίζανε όσο 20 χαρτζηλίκια.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Εγω το εχω σε διπλο CD. Θυμαμαι οτι οταν ακουσα πρωτη φορα το κομματι Tarkus απο στουντιο, σκεφτομουν οτι αποκλειεται να μπορουν να το παιξουν live. Μετα αγορασα το "Welcome Back...." και ακουω τον Emerson να το παιζει πολυ πιο γρηγορα και μου επεσε το σαγονι. :-X Θεωρουσα οτι το θεμα στο αριστερο του χερι δεν ηταν παιγμενο live αλλα γραμμενο με overdub. Ποσο εξω επεσα... :P Ο Keith ηταν τερας τεχνικης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 εξαιρετική είναι η μίξη που έχουν κάνει για το 5.1 dvdaudio του salad. Φυσικά για τι μίξη μιλάμε. Αντε όλα μαζί να είναι 5 όργανα.... Ακούς τον καθένα χωριστα σχεδόν... Δυστυχώς έχω αποσυνδέσει το 5.1 σύστημα και έχω να το ακούσω από το 2003 ή κάτι τέτοιο.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 O Emerson απο τα γραφομενα ενος στο video με την Emerson Band επασχε απο δυστονια των ακρων.Μια πολυ περιεργη ασθενεια που αντιμετωπιζεται πολυ δυσκολα .Αυτον τον κτυπησε στο δεξι του χερι.Ειναι βασικα ασθενεια του εγκεφαλου που αναλογα την π[εριπτωση δινει εντολες στον /στους συγκεκριμενο/ους μυς να υπερδραστηριοποιουντε και εχουμε κουρμπαρισμα (μαζεμα ) η εκταση των ακρων ανεξελεγκτες.Αυτο αν διαβασετε προσπαθουν να το αντιμετωπισουν με διαφορους τροπους αλλα με οχι ικανοποιητικα αποτελεσματα παντα.Ειδικα για τους μουσικους και δει πληκτραδες ειναι διαδεδομενη σθενεια και οφειλεται σε παραγοντες πολυ κοινους οπως αλλαγη τροπου μελετης .υπερεντατικη μελετη,αλλαγη οργανου ,τραυματισμος , εγχειρηση σε λαθος σημειο κλπ.Αντε τωρα να εισαι ο ΕMERSON να το παθεις και να τρελαθεις ..οποτε μπαμ και τελος .Δυστυχως.Ανατρεξτε στο wikipedia/focal dystonia (υπαρχει και συλλογος στην Αμερικη που ασχολειται με την αρρωστια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 εγώ πιό πολύ βλέπω να γίνεται λόγος για σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα.. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Καμμια τετοια περιπτωση!Το συνδρομο καρπιαιου σωληνα δεν εχει αυτα τα συμπτωματα και με μια καλη εγχειρηση θεραπευεται πληρως (πλην της ικανοτητας να σηκωνεις βαρη πανω απο 5-6 κιλα ανα χερι).Εγραψα να ανατρεξετε στο wikipedia /focal dystonia .Η στο google: δυστονια ακρας χειρος ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Εξαιρετικο live, το project λεγοταν Boys Club. Το live album βγηκε το 2009. Οπου το πετυχετε το αγοραζετε αμεσως. Ουάοοο καταπληκτικό. Ο δε Hughes, απλά γαζώνει 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση