marathon Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Ωραιοτατη. Ευγε! 8) Kανε μονο μια διορθωση στη σελιδα σου, εκει που γραφεις "Το ’80 κυριαρχούσε η μουσική των Emerson, Lake & Palmer". Αλλαξε το '80 με το '70. Το 1979 διαλυθηκαν σαν μπαντα, το δε εξωφυλλο/artwork που εχεις αποτυπωσει στην κιθαρα σου ειναι απο το 1973 (Brain Salad Surgery). Θα σου κάνω το χατήρι αν ακόμα και εγώ, το 73 ήμην μικρός!!!! Μετά άρχισα να τους ακούω ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 το 73 ήμην μικρός!!!! Μετά άρχισα να τους ακούω ;D Κι εγω μετα αρχισα να τους ακουω. Το 1973 ημουν...12 μηνων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Φυσικα και δουλευει ,αν το εχεις καθαρο και δεν εχει φαει περα δωθε γιατι να μην δουλευει.Εδω δουλευουν τα Rhodes με πολλα κιλα μουχλα ,κουβαληματα μεσα σε Βανακια ,ΙΧ,τρενα κλπ , Η πλακα ειναι οτι σχεδον κανεις απο τους ιδιοκτητες τους δεν ''γνωριζει'' οτι το Rhodes εχει υλικα που θελουν εξαερισμο μια φορα το μηνα τουλαχιστον ,καθαρισμα μια φορα τον χρονο ,και ξεσκουριασμα σε τακτικα χρονικα διαστηματα.Οταν λοιπον με φωναζουν να ριξω ''μια ματια'' φοραω γαντια μιας χρησης για να τ'ανοιξω και οταν βλεπουν τι γινεται μεσα κρεμανε σαγονια ;D ;D ;D Κατσαριδες &αραχνες γλυκεια μου (που λεει και το λαικο ασμα! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Το 1973 ημουν...12 μηνων. Γιατί τώρα δλδ, πόσο είσαι ? Ακούεις Πέρπουλες και ζέχεσαι πάνω σου No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Θα σου κάνω το χατήρι...Βλεπω οτι μου το εκανες το χατηρι. ;D "Το ’70 κυριαρχούσε η μουσική των Emerson, Lake & Palmer και τα εξώφυλλα των δίσκων τους σχεδιάζονταν από το μεγάλο Ελβετό καλλιτέχνη HR Giger". Sorry που δεν στο ειπα πριν και στα λεω ενα ενα, αλλα πρεπει να αλλαξεις και το "τα εξώφυλλα των δίσκων τους σχεδιάζονταν από το μεγάλο Ελβετό καλλιτέχνη HR Giger". Το σωστο ειναι οτι μονο το εξωφυλλο του Brain Salad Surgery εχει σχεδιαστει απ'τον Giger, τα υπολοιπα ειναι απο αλλους καλλιτεχνες. 8) Αντε διορθωσε το και την επομενη φορα που θα σου ερθει να φτιαξεις μια νεα κιθαρα με καποιο εξωφυλλο των, πχ, Deep Purple, ριξε μου ενα pm πριν ανεβασεις το κειμενο. ;D Γιατί τώρα δλδ, πόσο είσαι ?528 μηνων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 To μεγαλειο του κλασσικου ηχου!! TARKUS V3 !! Ο Μαεστρος κουβαλαγε περισσοτερη τρελλα απο τον μακαριτη Emerson.Παρτε μια γευση του τι σημανει να γραφει δικο σου εργο μια συμφωνικη ορχηστρα ΜΕΓΑΛΕΙΟ !! Επισης πρωτη μου φορα βλεπω τον Emerson να παιζει με Rhodes (suitcase mark II) Ολα τα στουντιο που σεβονται τον εαυτο τους & τον πελατη τους εχουν παντα ενα Rhodes suitcase & ενα Hammond B3 classics !! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Φοβερο βιντεο Περικλη. Δεν το ειχα δει. Καλα ο μαεστρος ειναι παλιοροκας λεμε. ;D Επισης πρωτη μου φορα βλεπω τον Emerson να παιζει με Rhodes Κι εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 πάντως έχει ενδιαφέρον να ανατρέξετε πίσω στα σχόλια στο βιντεο του takrus με την Emerson Band...πριν από 1-2 μήνες. Μερικά είναι πολύ σκληρά για την κατάσταση του χεριού του.... Και φυσικά όλα σε κοινή θέα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Ψαχνοντας βρηκα αυτο.Ποιοι αλλοι παιζουν μαζι του αγνωστο!!Καποιος να βοηθησει ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2016 αν θυμάμαι σωστά Marc Bonilla και Glenn Hughes με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση