Προς το περιεχόμενο

Keith Emerson RIP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραιοτατη. Ευγε! 8)

Kανε μονο μια διορθωση στη σελιδα σου, εκει που γραφεις "Το ’80 κυριαρχούσε η μουσική των Emerson, Lake & Palmer". Αλλαξε το '80 με το '70. Το 1979 διαλυθηκαν σαν μπαντα, το δε εξωφυλλο/artwork που εχεις αποτυπωσει στην κιθαρα σου ειναι απο το 1973 (Brain Salad Surgery).

Θα σου κάνω το χατήρι αν ακόμα και εγώ, το 73 ήμην μικρός!!!! Μετά άρχισα να τους ακούω ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 149
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Φυσικα και δουλευει ,αν το εχεις καθαρο και δεν εχει φαει περα δωθε  γιατι να μην δουλευει.Εδω δουλευουν τα Rhodes με πολλα κιλα μουχλα ,κουβαληματα μεσα σε Βανακια ,ΙΧ,τρενα κλπ ,

Η πλακα ειναι οτι σχεδον κανεις απο τους ιδιοκτητες τους δεν ''γνωριζει'' οτι το Rhodes εχει υλικα που θελουν εξαερισμο μια φορα το μηνα τουλαχιστον ,καθαρισμα μια φορα τον χρονο ,και ξεσκουριασμα σε τακτικα χρονικα διαστηματα.Οταν λοιπον με φωναζουν να ριξω ''μια ματια'' φοραω γαντια μιας χρησης για να τ'ανοιξω και οταν βλεπουν τι γινεται μεσα κρεμανε σαγονια  ;D ;D ;D

Κατσαριδες &αραχνες γλυκεια μου (που λεει και το λαικο ασμα! :P

Θα σου κάνω το χατήρι...

Βλεπω οτι μου το εκανες το χατηρι. ;D

"Το ’70 κυριαρχούσε η μουσική των Emerson, Lake & Palmer και τα εξώφυλλα των δίσκων τους σχεδιάζονταν από το μεγάλο Ελβετό καλλιτέχνη HR Giger".

Sorry που δεν στο ειπα πριν και στα λεω ενα ενα, αλλα πρεπει να αλλαξεις και το "τα εξώφυλλα των δίσκων τους σχεδιάζονταν από το μεγάλο Ελβετό καλλιτέχνη HR Giger". Το σωστο ειναι οτι μονο το εξωφυλλο του Brain Salad Surgery εχει σχεδιαστει απ'τον Giger, τα υπολοιπα ειναι απο αλλους καλλιτεχνες. 8)

Αντε διορθωσε το και την επομενη φορα που θα σου ερθει να φτιαξεις μια νεα κιθαρα με καποιο εξωφυλλο των, πχ, Deep Purple, ριξε μου ενα pm πριν ανεβασεις το κειμενο. ;D

Γιατί τώρα δλδ, πόσο είσαι ?

528 μηνων. tomato.giftomato.giftomato.gif

To μεγαλειο του κλασσικου ηχου!! TARKUS V3 !! Ο Μαεστρος κουβαλαγε περισσοτερη τρελλα απο τον μακαριτη Emerson.Παρτε μια γευση του τι σημανει να γραφει δικο σου εργο μια συμφωνικη ορχηστρα ΜΕΓΑΛΕΙΟ !!

Επισης πρωτη μου φορα βλεπω τον Emerson να παιζει με Rhodes (suitcase mark II)

Ολα τα στουντιο που σεβονται τον εαυτο τους & τον  πελατη τους εχουν παντα ενα Rhodes suitcase & ενα Hammond B3 classics !! ;)

Φοβερο βιντεο Περικλη. Δεν το ειχα δει. Καλα ο μαεστρος ειναι παλιοροκας λεμε. ;D

Επισης πρωτη μου φορα βλεπω τον Emerson να παιζει με Rhodes

Κι εγω.

πάντως έχει ενδιαφέρον να ανατρέξετε πίσω στα σχόλια στο βιντεο του takrus με την Emerson Band...πριν από 1-2 μήνες.

Μερικά είναι πολύ σκληρά για την κατάσταση του χεριού του....

Και φυσικά όλα σε κοινή θέα

με σήμα το μπιφτέκι

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου