Επισκέπτης Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2016 ξέρω τελειώνει απότομα....Το κακο δεν ειναι οτι τελειωνει αποτομα, το κακο ειναι οτι αρχιζει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2016 Το κακο δεν ειναι οτι τελειωνει αποτομα, το κακο ειναι οτι αρχιζει.... Μόνο μη σου εμφανίσω έκδοση με Γοίλιαν και δεν θα ξεύρεις που να κρυφτείς ρε κατσαπλιά, άσε που έχω έτοιμο και το moooooooooooooooooog λαίμαι ανόητε, ε ανόητε ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2016 Ενταξει, αν υπαρξει εκδοση με τον παλιοφιλο τον Ian αλλαζει το πραγμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2016 Στο 0.52 τελεια τα back vocals Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2016 Στο 0.52 τελεια τα back vocals Να ξεύρω δλδ τι να διαγράψω ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2016 Εις το 7,5 φτάσαμε, δόξα το Γιαραμπίν λαίμαι https://soundcloud.com/samy-paraga/zaratustra75samy-paraga No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2016 Ρε συ Σάμη αλλάζεις τίποτα? Ίδια τα ακούω τα versionzz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2016 Ρε συ Σάμη αλλάζεις τίποτα? Ίδια τα ακούω τα versionzz Αυτό είναι καλό λαίμαι όλμος No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2016 τα κρουστά δεν μου αρέσουν. Ιδιαίτερα αυτό το κλαπ μου τη βαράει. Και για τη μιξη μην παιδεύεσαι. Δωστο στον digisilence μπας και κάνει άλλο ένα ψυχικό. χαχαχαχαχχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2016 τα κρουστά δεν μου αρέσουν. Ιδιαίτερα αυτό το κλαπ μου τη βαράει. Και για τη μιξη μην παιδεύεσαι. Δωστο στον digisilence μπας και κάνει άλλο ένα ψυχικό. χαχαχαχαχχαχα ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ λαίμαι και φυσικά θα το δώκω στον αφεντικό του ήχουνε, είναι ψυχάκιας , τα ψυχικά είναι στο έμα του λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση