samy paraga Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2016 Για λίγες μέρες καθότι συνεχίζεται, σχόλια παρατηρήσεις [soundcloud]https://soundcloud.com/samy-paraga/zaratoustra3[/soundcloud] No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2016 Για λίγες μέρες καθότι συνεχίζεται, σχόλια παρατηρήσεις [soundcloud]https://soundcloud.com/samy-paraga/zaratoustra3[/soundcloud] ωραίο πόνημα, ωραία ερμηνεία, λιγο τη μιξη φίλος να ακουμε καλυτερα την κιθαρίτσα θα ελεγα. Εχεις κατι ωραίες αλλαγές στα αρκ... αργγ... αγκοντρα.......α..α...ακορντα... :-) Ωραίο, σουρεάλε. Πολύ καλό!!! Μπράβο!!!!!!!! Μολις αδειάσω θα σου γραψω τιποτα πιανιστικο σε στυλ Αέρα-Πατέρα να επιμεληθείς τους στιχοι και φωνη. Θα στο στείλω και αμα δεν ενδιαφερεσαι πέτα το στον κάλαθο, χέστηκα. χαχαχαχαχαχαχαχαχ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2016 Πότε το ανέβασες αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι......! Καλό......, ακούγεται.....σχεδόν...... ;D Μολις αδειάσω θα σου γραψω τιποτα πιανιστικο σε στυλ Αέρα-Πατέρα cos_dr καλή ιδέα.....Θα του γράψω κι εγώ ένα σόλο (4-5 λεπτά......) να το κάνουμε κομμάτι.... ;) ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2016 Πότε το ανέβασες αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι......! Καλό......, ακούγεται.....σχεδόν...... ;D cos_dr καλή ιδέα.....Θα του γράψω κι εγώ ένα σόλο (4-5 λεπτά......) να το κάνουμε κομμάτι.... ;) ;D ;D ;D θα το κάνουμε κομμάτι κουλτουριάρικο. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2016 θα το κάνουμε κομμάτι κουλτουριάρικο. Πιο πολύ σουρεάλε πάντως, αποκλείεται να το κάνουμε.... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2016 Πότε το ανέβασες αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι......! Καλό......, ακούγεται.....σχεδόν...... ;D cos_dr καλή ιδέα.....Θα του γράψω κι εγώ ένα σόλο (4-5 λεπτά......) να το κάνουμε κομμάτι.... ;) ;D ;D ;D Το άσθμα είναι παλαιό, έχει ξαναπαίξει σε άλλη εκδοχή, απλά απεσύρθει στα πιτς για ρεκτιφιέ. ''Συνθετικά'' ;D ήταν έτοιμο, απλά ψάχνω τις φωνές, τις κιθάρες γενικώς διάφορα. Οι στίχοι, είναι σκόρπια αποσπάσματα, απ το βιβλίο ''Τάδε έφη Ζαρατούστρα'' Όσο για το πιάνο του Κοζ, ήδη από καιρού με έχει στείλει κάτι που του είχα ζητήσει, αλλά μάλλον το ξέχασε, εγώ όμως όχι, απλά όταν έρθει η ώρα του. Όσο για το σόλο Αναξίμανδρε, έχω άσθμα με σόλο 4-5 λεπτά και μην ??? Jazzjoker στη κιθάρα ;) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2016 Παντως για να σχολιασω κι εγω καποτε τα πονηματα σου, οτι ξεβρω "συνθετες" που εφερναν "ντεμο" και γινοντουστανε τραχουδια που κυκλοφορουσαν στη δισκογραφια, πούτανε πολυ χειροτερα απο αυτα που φτιαχνεις ;D Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2016 Παντως για να σχολιασω κι εγω καποτε τα πονηματα σου, οτι ξεβρω "συνθετες" που εφερναν "ντεμο" και γινοντουστανε τραχουδια που κυκλοφορουσαν στη δισκογραφια, πούτανε πολυ χειροτερα απο αυτα που φτιαχνεις ;D Το παν είναι να είσαι συνθέτης, ζουρνατζίδες να στα σιάξουνενε βρίσκεις 8) ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2016 Το παν είναι να είσαι συνθέτης, ζουρνατζίδες να στα σιάξουνενε βρίσκεις 8) ;D ;D ;D Το παν ειναι να παιζεις. Παιζε παίζε, κατι μπορει να γινει. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2016 Παντως για να σχολιασω κι εγω καποτε τα πονηματα σου, οτι ξεβρω "συνθετες" που εφερναν "ντεμο" και γινοντουστανε τραχουδια που κυκλοφορουσαν στη δισκογραφια, πούτανε πολυ χειροτερα απο αυτα που φτιαχνεις ;D :o InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση