mamakin Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 Γεια και χαρά, Πήρα την απόφαση να αγοράσω πικαπ έχοντας στο σπίτι κάποια βινύλια του πατέρα μου, ο οποίος στη περίοδο της χούντας είχε πειρατικό ραδιοφωνικό σταθμό. Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι μάξιμουμ 250 ευρώ. Στο σπίτι έχω ένα στερεοφωνικό σύστημα της PIONEER. Τσέκαρα το Audio Technica atlp60 usb, το Stanton T55 usb (και το T62), αλλά και το Project Elemental phono usb. Μπορείτε να μου δώσετε τα «φώτα» σας για να κάνω μια σωστή επιλογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 Βάλε άλλα 50ευρω και παίρνεις με 300 ένα εξαίρετο Technics SL1200/1210 MKII από τις αγγελίες στο noiz να σου μείνει ένα καλό πικάπ τουλάχιστον... Μην αγχώνεσαι για το usb είναι άχρηστο. Κοίτα τις εισόδους του pioneer εάν δεν έχεις phono θα χρειαστείς έναν αντάπτορα για το aux/tape ή όπου θα το βάλεις τελικά όπως επίσης και μία γείωση για το πικάπ εάν δεν έχει το σύστημα. 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση