Unlight Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Πως λεγοντε τα στρογγυλα πλαστικα που μπενουν στα tom και μειωνουν τον ηχο, κανωντας τον και πιο γλυκο. Τα ειδα σε ενα studio και σκεφτομαι να αγορασω,ειναι ακριβα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Είναι τόσο ακριβά που δεν υπάρχει λόγος να σου πω ούτε και πως λέγονται :) Δες αυτό το λινκ και θα βρεις και άλλα παρόμοια http://www.thomann.de/gr/millenium_14_sound_control_ring_snare.htm Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Unlight Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Αυτα ειναι που εψαχνα φιλε. Το θεμα ειναι ποσο κανουν τρια (για τα τομ και το βαθυ δηλαδη) απο ενα καταστημα με μουσικα οργανα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Δεν είμαι ντράμμερ φίλε μου (αν και θα το'θελα πολύ) οπότε δεν έχω αγοράσει αλλά δε φαντάζομαι να'χει πάνω από 5-10 Ευρώπουλα. Στον Thomann (το λινκ που σου έδωσα πριν) λογικά θα βρεις αν ψάξεις για ring set. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Unlight Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Ε,οκ μεχρι 20 ευρω πιστευω ειναι λογικη τιμη για αυτα τα αντικειμενα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση