ghandee Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2016 Γεια χαρα Μετα απο χρονια πολλα αποφασισα να συνδεσω παλι το SL1. Σε laptop με (ελληνικα) windows 7 professional βαζω την τελευται εκδοση (2.5). Κανω τις συνδεσεις κανονικα. Μπαινω να κανω το calibration. Στο 1 καναλι mono. Εχω θεμα με το ενα headshell. Το διορθωνω. Βαζω στο σκληρο δισκο του laptop καποια κομματια για δοκιμη και κανω κανονικα analyze. Κουμπωνω το usb και με βαζει στο interface. Κουμπωνω και το controller της Denon. Το βλεπει κανονικα. Στο device manager βλεπει ενα usb port σαν SL1. Φορτωνω κομματι σε ενα "deck" αλλα οταν παω να παιξω ακουγεται μονο ο ηχος του signal και αυτο μονο απο τη βελονα πολυ σιγα (οπως ακουγεται ενας δισκος οταν κλεινουμε τον ενισχυτη). Οταν παταω play με το mouse στο εικονιδιο ακουγεται κανονικα το κομματι. Τα εγραψα ολα αυτα για να αναφερω τι εκανα/δοκιμασα. Υπαρχει καμια γνωμη για το τι μπορει να φταιει; Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2016 Administrator Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2016 Τι είναι το SL1 φίλε μου; Θα 'πρεπε να το γνωρίζω; Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ghandee Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 Δικο μου λαθος: SL = Serato Scratch Live Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση