g.avram Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akis_pan Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2016 Παρα πολυ ωραιο κομματι και αρτιοτατο,τοσο εκτελεστικα οσο και ηχητικα!!!Τα θερμα μου συγχαρητηρια και καλη συνεχεια. :) Μόνο ΘΡΑΣ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2016 Πολύ καλό. Συγχαρητήρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2016 εξαιρετικό! πολύ στρωμένη δουλειά. Αν θες πες μας μερικά πράγματα για την παραγωγή και ηχογράφηση... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 μπράβο Γιώργο... ώριμη δουλειά σε όλα τα επίπεδα... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
captain-iglo Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Πολύ ωραίο κομμάτι.. Βασικά εμένα με έφτιαξε πολύ για να το πω απλά..! Μπράβο σε όλους σας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RemaliFrank Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Πολυ ωραιο κομματι . :) Μπραβο . :o Βασικα και αλλα δυο τραγουδια που ακουσα - The Corruptor , Shoulders For Pillows - με ενθουσιασαν το ιδιο . Εξαιρετικη δουλεια . Δηλωνω Fan του Voyager. Πως βρισκουμε το CD ? ;D Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsosgroove Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Υπέροχο! Συγχαρητήρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 groovy :) :) :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THANOS THE Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Εξαιρετική δουλειά. Με ταξείδεψε. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση