Προς το περιεχόμενο

...φθηνοι...point to point & handwired amps

takis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βαλτε στον Pro Junior ενα 10αρι απο PA γυρω στα 200 βαττ (εγω εχω βαλει ενα Eminence Beta a) & θα παθετε πλακα απο τον ογκο και την ενταση αλλα & το ποσο καθαρος μενει ακομα και παιγμενος πολυ δυνατα(δεν φταιει το μεγεθος του 10αριου που εχει απο τη μανα του' date='αλλα η κακη του ποιοτητα & το χαμηλο headroom..)

[/quote']

και ποιος σου ειπε οτι τον θελουμε καθαρο;; :lol:

ολη η #αυλα αυτου του ενισχυτη ειναι οι overdive και Grunge ηχοι του! 8)

Iσα-ισα το 10αρι ΗΧΟΓΡΑΦΕΙΤΑΙ ευκολοτερα

εγω παντως δεν μιλησα για ηχογραφηση αλλα για live παιξιμο..εκει τι γινεται με το δεκαρακι;(σε οτι καμπινα και να ειναι..).αλλα μιλαω για τα δικα μου γουστα παντα :wink:

Γενικα οτιδηποτε ενισχυτη και να παρετε ο οποιος εχει κατασκευαστει πριν το 80 point to point θα ειναι...

εξαρταται τι νομιζεις οτι ειναι ptp...με βαση αυτο που λες πολλοι ενισχυτες οι οποιοι νομιζεις οτι ειναι ptp,δεν ειναι!αλλα εγω ετσι και αλλιως δεν μιλαω μονο για ptp αλλα και για handwired κτλ... :wink:

point to point θα ειναι... :lol: (μη νομιζετε βεβαια οτι αυτο εγγυαται σωνει και καλα ΚΑΛΥΤΕΡΟ ηχο.. :lol: :lol:

εννοειται!οποιος νομιζει οτι θα εχει καλυτερο ηχο επειδη ντε και καλα ο ενισχυτης του ειναι ptp ειναι απλα στον κοσμο του...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 37
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

OK' date=' ό,τι πείτε παίδες... οι σημερινοί μαζικής παραγωγής ενισχυτές, με κόστος παραγωγής μερικές δεκάδες ευρώ ο ένας, είναι οι καλύτεροι που έγιναν ποτέ. :roll:

[/quote']

Eξαρτάται! Αλλά χαλάρωσε δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο! :D

ισα-ισα και οι Pcb μονταρονται πολυ ευκολα (αλλα και ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ευκολοτερα απο τους ptp

αυτο να σου πω την αληθεια το ακουω πρωτη φορα απο εσενα!ολος ο αλλος..κοσμος :lol: λεει ακριβως το αντιθετο! :lol: (οσο αναφορα την επισκευη ενος ptp)

Δυστυχώς το 99% των σημερινών (ευρείας παραγωγής) φτιάχνεται σε ψευτοπλακέτες που θα αρχίσουν να τρίβονται και να γίνονται σκόνη με τη θερμοκρασία λειτουργίας και τα χρόνια. :P

νομιζω οτι υπερβαλλεις σε ΠΟΛΥ μεγαλο βαθμο!το 99%?

Superfunk έγραψε:

Βαλτε στον Pro Junior ενα 10αρι απο PA γυρω στα 200 βαττ (εγω εχω βαλει ενα Eminence Beta a) & θα παθετε πλακα απο τον ογκο και την ενταση αλλα & το ποσο καθαρος μενει ακομα και παιγμενος πολυ δυνατα(δεν φταιει το μεγεθος του 10αριου που εχει απο τη μανα του,αλλα η κακη του ποιοτητα & το χαμηλο headroom..)

και ποιος σου ειπε οτι τον θελουμε καθαρο;;

ολη η #αυλα αυτου του ενισχυτη ειναι οι overdive και Grunge ηχοι του!

μια χαρα θα βγει ο φυσικος Overdrive ηχος του ενισχυτη απλα παιρνοντας ενα ΜΕΓΑΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ (δεν ειναι αναγκη να ειναι πολλα βαττ εφοσον θες να βρωμιζει απο χαμηλα αυτα ειναι προσωπικα γουστα αλλωστε) και ΟΓΚΟ θα εχεις και θα μπορεις να τον βρωμισεις απο χαμηλα,διαβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ αυτο που εγραψα για την κακιστη ποιοτητα του στοκ μεγαφωνου....

Παράθεση:

Iσα-ισα το 10αρι ΗΧΟΓΡΑΦΕΙΤΑΙ ευκολοτερα

εγω παντως δεν μιλησα για ηχογραφηση αλλα για live παιξιμο..εκει τι γινεται με το δεκαρακι;(σε οτι καμπινα και να ειναι..).αλλα μιλαω για τα δικα μου γουστα παντα

παντως ο Super Reverb & o Bassman 10αρακια εχουνε (οπως αλλωστε και σχεδον ολοι οι ενισχυτες ΜΠΑΣΟΥ ) και μια χαρα ογκο βγαζουνε.... :roll:

με ενα μεγαφωνο ΚΑΛΗΣ ποιοτητας και μια σωστα σχεδιασμενη καμπινα ακομα και ενας 1χ10 combo και ογκο θα βγαζει και απο ολα (σε λογικα παντα πλαισια) εξαλλου και live ο ηχος που θα φτανει στον ακροατη απο ενα μικροφωνο μπροστα στο μεγαφωνο θα περναει πρωτα οποτε ειτε εχεις 4χ12 ειτε 1χ10 το ιδιο πραγμα ειναι....(ειδικα στην Ελλαδα οπου καμμια σκηνη δεν αντεχει κτηνωδης καταστασεις ενας 1χ10 η 1χ12 combo ειναι οτι πρεπει

εξαρταται τι νομιζεις οτι ειναι ptp...με βαση αυτο που λες πολλοι ενισχυτες οι οποιοι νομιζεις οτι ειναι ptp,δεν ειναι!αλλα εγω ετσι και αλλιως δεν μιλαω μονο για ptp αλλα και για handwired κτλ...

τα εχεις μπερδεψει λιγο....ολοι οι ptp ειναι φτιαγμενοι με το χερι δηλαδη handwired.... :lol: η λεξη handwired σημαινει "καλωδιωμενος με το χερι" & αμα το παρουμε επιλεξει ακομα και οι Pcb ειναι handwired μια και ακομα και σημερα οι κολησεις στις πλακετες γινονται απο ανθρωπους (δηλ. ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ)..

Superfunk έγραψε:

ισα-ισα και οι Pcb μονταρονται πολυ ευκολα (αλλα και ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ευκολοτερα απο τους ptp

αυτο να σου πω την αληθεια το ακουω πρωτη φορα απο εσενα!ολος ο αλλος..κοσμος λεει ακριβως το αντιθετο! (οσο αναφορα την επισκευη ενος ptp)

αυτο δεν το λεω εγω αλλα ο SOLDANO στο link που παραθετω και μπορω να πω οτι πριν το διαβασω και το κρινω με βαση τη ΛΟΓΙΚΗ και εγω πιστευα το αντιθετο αλλα τωρα αλλαξα γνωμη μια και εβαλα τη κριση μου να δουλεψει και τη μυθολογια στην ακρη :roll:

λεει λοιπον ο ποιητης:

"In my opinion, however, it is far more cost effective and less labor intensive to use PC technology in a production environment. To you the consumer, this means a better amp for less money. I believe that an amp built with well designed circuit boards is easier to work with, is far more consistent and reliable, and more rugged mechanically than a point to point wired amp. Another advantage is that, since the circuitry is clearly mapped out on the board, PC boards are also quicker and easier to service."

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Αντιθέτως εγώ θέλω το μέγιστο δυνατό headroom και μηδενική παραμόρφωση από τον ενισχυτή...(για αυτό έχω και τα πεταλάκια ;))

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Αντιθέτως εγώ θέλω το μέγιστο δυνατό headroom και μηδενική παραμόρφωση από τον ενισχυτή...(για αυτό έχω και τα πεταλάκια ;))

καλα σιγουρα ειναι πως τον θελει ο καθενας! :wink:

παντως και με το 200αρι παραμορφωνει απλα πρεπει να τον ανοιξεις πανω απο το 6 ,οποτε σε εχουν διωξει με τις κλωτσιες πανω απο το παλκο.. :lol:

βεβαια πριν βαλω τις ειδικα φτιαγμενες για εμενα απο τον JJ λυχνιες :lol: με πολυ υψηλο headroom ,παραμορφωνε και με το 200αρι,προσωπικα ειμαι της σχολης SRV & η παραμορφωση του μεγαφωνου μου ακουγεται αποκρουστικη,προτιμω να παραμορφωνει ο ενισχυτης η τα πεταλακια μου..

παντως ο Super Reverb & o Bassman 10αρακια εχουνε και μια χαρα ογκο βγαζουνε.... :roll:

τωρα μου κανεις πλακα ετσι;συγκρινετε το ενα με τα 4 δεκαρια; 8O 8O

επειδη ειπες "σε οτιδηποτε καμπινα".... :lol:

παντως και ενα δεκαρακι μονο του να αφηνες στην καμπινα του bassman ειναι φυσικο να ειχε περισσοτερο ογκο απο το να το αφηνες στη καμπινα του pro jr.

παντως μη τρελλαθουμε κι ολας,τον Pro Jr δεν τον παιρνεις για να παιξεις στο Μαρακανα,τον παιρνεις για recording & για να παιζεις σε μικρα club (αν και απο περιεργεια τον χρησιμοποιησα μια φορα στο ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ και μεχρι το 4,5 μπορεσα να τον ανοιξω... :lol: πριν αρχισει να γινεται ενοχλητικος πανω στη σκηνη,εξω βεβαια εβγαινε απο το PA οπως αλλωστε και οι 2 vox που ειχε ο ετερος κιθαριστας )

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου