Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 part 1: part 2: Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 "For me, the Monark is better than the new hardware Moog synthesizer. I prefer working on the Monark than on the (Moog) Voyager...." Αυτο ειναι προκληση και μεγιστη προσβολη! Κατα τα αλλα, ωραιο το...διαφημιστικο της Native Instruments. :P Btw, το arranger Korg PA500 που κολλαει μεσα σε ολα τα υπολοιπα?... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 Στο νέο album "Electronica 1: The Time Machine" και ειδικά στο track με τους Air, χρησιμοποίησε equipment με τη σειρά-χρονικά, στην αρχή του track vintage analog.....και στο τέλος plugins...ετσι σαν ιστορική αναδρομή. Μου άρεσε που έχει τις vintag-ιες σε πολύ καλή κατάσταση (τουλάχιστον εμφανισιακά) και που τις χρησιμοποιεί ακόμα (ακόμα και tape delay)...όπως λέει. Νταξ , διαφημιση για το Kontakt ήταν, αλλά ωραία. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 Nαι ναι, πέραν απο τις ιστορικές του αναφορες και τα ενδιαφέροντα πλάνα απο τα κλασσικά οργανα, εγώ μπορώ να πώ το εξής. Πραγματικά το να βλέπω ενα απο τα μουσικά μου ινδάλματα που ηταν για εμένα πηγή έμπνευσης απο τρυφερή ηλικία μέσω του έργου του μμμμμμμμ που μου έφερνε κασσετες η μαμά μου και ακουγα με τις ωρες τα oxygenια και τετοια, να μιλάει (και να ακουγεται και παράλληλα) για τα συχρονα virtual instruments και ιδιαίτερα για τα NI καλούδια που ειναι τα αγαπημένα μου, ειμαι κολλημένος με αυτά............... είναι ρε παιδί μου............... μετα συμπαθήσεως................... μου ρθε να την βγάλω και να την παίξω απο την κ#$@λα βλέποντας τα βιντεο. ;D ;D ;D Εγω ενα project μου που το παλευω με elements του komplete (οχι επιτυχημενο, δεν μου αρέσει, δεν βγηκε οπως το σκεφτομουν, δεν μπορω) και πορώθηκα τώρα, σημερα το βραδυ θα το συνεχίσω και οπου πάει. Kontakt, monark, massive, battery, absynth και τετοια και ξερο ψωμί και......... Βορεια Κορέα ;D ;D ;D και καλό λιώσιμο. Και διαφημιστικό που είναι, πιστευω οτι ο jarre τα πιστευει αυτα που λέει και τους αξίζουν, γιατι ετσι ειναι. Αφου τα πιστεύω κι εγώ, έτσι ειναι. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ χαχαχαχαχαχαχαχ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 Ο Jarre παντα χρησιμοποιει "vintag-ιες" στα αλμπουμ και στα live του. Οποιο live του και να δεις, κουβαλαει στη σκηνη απιστευτα synths, vintage και συγχρονα. Τα χρησιμοποιει ολα, με οτι κινδυνο αυτο συνεπαγεται για τα live του... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 Εγώ πιο πολύ από όλα ζήλεψα το Fairlight . Και μαμώ τα έπιπλα. ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 Ζηλεψες το Fairlight? Εγω θα στοιχηματιζα οτι θα λιγουρευοσουν πιο πολυ το παρακατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 Ζηλεψες το Fairlight? Εγω θα στοιχηματιζα οτι θα λιγουρευοσουν πιο πολυ το παρακατω. Τέτοια έχω , μου χει ψύγει η κάψα, έχω και πρόσβαση σε 2-3 revox. Ασε που το Fairlight έχει πολλαπλάσια τιμή. ;D ;D ;D ;D ;D Βρήκα αυτό...και λέει "Will ship to Greece", να το χτυπήσω; :P http://www.ebay.com/itm/FAIRLIGHT-CMI-Series-III-Synth-Sampler-System-Stewart-Copeland-The-Police-19220-/191369593059 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 Φοβερο το CMI III. Εκπληκτικο μηχανημα και ωραιο design. Αλλα εισαι ατυχος. :( "This listing was ended by the seller because the item is no longer available". Αλλα μη σκας. Αφου απ'οτι καταλαβα τα λεφτα δεν ειναι προβλημα, :P δεν εχεις παρα να αγορασεις το Fairlight CMI 30A (30th Anniversary). Ιδιο vintage design με το CMI I αλλα με τεχνολογια του σημερα. Απ'οτι ξερω μονο το Music Store το πουλαει. Μονο 100 κομματια κατασκευαστηκαν. Τιμη γυρω στα €22,000. Ωπ! Ακυρο. Δεν υπαρχει πλεον ουτε στο Music Store. Βλεπω οτι ο κυριος Peter Vogel, που βλεπουμε στην παραπανω φωτο και ειναι ο σχεδιαστης του Fairlight CMI και συνιδρυτης της Fairlight, κατασκευαζει τωρα το Fairlight CMI 30AX. Ιδιο look με το 30A, limited στα 100 κομματια επισης, και τιμη $25,000. 8) Το οργανο πωλειται πλεον μονο απο τον Peter Vogel, οποτε, τηλεφωνακι ή email στον ιδιο και σε 90 μερες max σου εχει ερθει το CMI 30AX κατευθειαν απο Αυστραλια. Αντε, μεγεια! Fairlight_CMI-30AX_Flyer_Mar_2013.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 Φοβερο το CMI III. Εκπληκτικο μηχανημα και ωραιο design. Αλλα εισαι ατυχος. :( "This listing was ended by the seller because the item is no longer available". Αλλα μη σκας. Αφου απ'οτι καταλαβα τα λεφτα δεν ειναι προβλημα, :P δεν εχεις παρα να αγορασεις το Fairlight CMI 30A (30th Anniversary). Ιδιο vintage design με το CMI I αλλα με τεχνολογια του σημερα. Απ'οτι ξερω μονο το Music Store το πουλαει. Μονο 100 κομματια κατασκευαστηκαν. Τιμη γυρω στα €22,000. Ωπ! Ακυρο. Δεν υπαρχει πλεον ουτε στο Music Store. Βλεπω οτι ο κυριος Peter Vogel, που βλεπουμε στην παραπανω φωτο και ειναι ο σχεδιαστης του Fairlight CMI και συνιδρυτης της Fairlight, κατασκευαζει τωρα το Fairlight CMI 30AX. Ιδιο look με το 30A, limited στα 100 κομματια επισης, και τιμη $25,000. 8) Το οργανο πωλειται πλεον μονο απο τον ιδιο τον Peter Vogel, οποτε, τηλεφωνακι ή email στον ιδιο και σε 90 μερες max σου εχει ερθει το CMI 30AX κατευθειαν απο Αυστραλια. Αντε, μεγεια! Θέλω original, βινταζ τέλος :P Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση