otto## Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 χωρίς να το καταλάβεις έχεις βρεθεί να ακούς για το Cosworth που αγόρασε ο ξάδερφός του το '93 όταν ξεμπάρκαρε.) χαχαχαα. γαμάτο. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 Γενικώς δεν μου αρέσει αλλά το καινούριο του σινγκλ είναι πολύ ωραίο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 Συμφωνώ με όλους (εκτός από τον noe13-ωραία το παίζει ρε φίλε). Είναι τρελός παίχτης αλλά και ο x-minor έχει ένα point. Δε μπορείς να τον ακούσεις για πολύ. Εμένα προσωπικά αυτό που δε μου κάνει κλικ είναι ο ήχος του αλλά respect άπειρο. ΥΓ. Αυτό το βίντεο με την ακουστική είναι εντελώς σουρεάλ. Πολύ ετερόκλητο πλήθος. Κιθαρίστας biker, μπασίστρια τύπισσα mainstream γκομενέτο, 2ος κιθαρίστας μεσήλικας (και βάλε) με σακάκι και drummer από jazz band. η όλη εικόνα το κάνει να ακούγεται ακόμα καλύτερα... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση