Χάρης Ο Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2016 Τα ιδια τραβαω και εγω με το Artist 6. Τυχαιο; Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2016 Δεν χρησιμοποιω τους drivers της καρτας γιατι το χαμηλοτερο latency που δινει ειναι 40.5 οποτε οπως καταλαβαινεται μου ειναι αδυνατο να δουλεψω επειδή έχω και εγώ scarlet (άλλο μοντέλο 6ι6) έβαλα μόνο μια φορά για δοκιμή asio και το έβγαλα. Η scarlet έχει δυνατότητα να ακούς απ ευθείας με μηδενικό latency. Δεν χρησιμοποιείς αυτή την επιλογή? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αλεξανδρος46 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2016 Kαταρχην να ευχαριστησω για το ενδιαφερον και τον κοπο που εκανες να μου απαντησεις οπως φυσικα και ολα τα παιδια που εγραψαν . ο επεξεργαστης ειναι AMD FX 4300 3.80GHz 4MB FD4300WMHKBOX Οι libraries που δοκιμασα και ηρθε στην κατασταση αυτη το συστημα ειναι Native instruments Symphony series Strings Bravura Scoring Brass Berlin Woodwinds Project Sam True Strike Malware δεν παιζει γιατι το συγκεκριμενο συστημα δεν συνδεθηκε ποτε στο internet περα απο καποια ασφαλη αναγκαια downloads τα οποια τα εκανε φιλος προγραμματιστης το τροφοδοτικο ειναι Aerocool 700W και δουλευουν 7 ανεμιστηρες στο συστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αλεξανδρος46 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2016 επειδή έχω και εγώ scarlet (άλλο μοντέλο 6ι6) έβαλα μόνο μια φορά για δοκιμή asio και το έβγαλα. Η scarlet έχει δυνατότητα να ακούς απ ευθείας με μηδενικό latency. Δεν χρησιμοποιείς αυτή την επιλογή? H solo το μονο που εχει στο control της ειναι 3 επιλογες recording - balanced - mixing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2016 Kαταρχην να ευχαριστησω για το ενδιαφερον και τον κοπο που εκανες να μου απαντησεις οπως φυσικα και ολα τα παιδια που εγραψαν . ο επεξεργαστης ειναι AMD FX 4300 3.80GHz 4MB FD4300WMHKBOX Οι libraries που δοκιμασα και ηρθε στην κατασταση αυτη το συστημα ειναι Native instruments Symphony series Strings Bravura Scoring Brass Berlin Woodwinds Project Sam True Strike Malware δεν παιζει γιατι το συγκεκριμενο συστημα δεν συνδεθηκε ποτε στο internet περα απο καποια ασφαλη αναγκαια downloads τα οποια τα εκανε φιλος προγραμματιστης το τροφοδοτικο ειναι Aerocool 700W και δουλευουν 7 ανεμιστηρες στο συστημα Αν χρησιμοποιείς και τις 4 ιδιαίτερα ταυτοχρονα ο επεξεργαστης σου ειναι ανεπαρκής. Μια δυο απο αυτες ειναι ειναι requirements τους σε ενα instance απο core i5 δυνατος και πάνω. Αν γραφεις συμφωνικη μουσικη μεγάλης εκτασης ειναι για εμενα λογικοτατο απο ενα σημειο και μετα και αρκετά νωρις να εχεις latency ενω ξεκινας κανονικα και αφ ενος μεν κατα την εγγραφη δεν μπορεις να εχεις χαλαρό το buffer γιατι δεν μπορείς να γράψεις με τετοιο latency, αφ ετερου δε μειωνοντας το το συστημα φυσιολογικά κολλάει. Θελεις δυνατότερο επεξεργαστη για αυτο που κανεις, Και ο συνδυασμος σφιξιματος του buffer μαζι με asio for all μάλλον φτανει το συστημα σου να κρασαρει τελειως. Τωρα αμα στο playback δεν στο κανει μεχρι εκει που καταφερες να γραψεις υπάρχουν εναλλακτικες τεχνικες μεσω freeze ή να γραψεις την εγρασια σου σε οργανα υποδεεστερα αλλα πιο cpu friendly που παρεχει το cubase, και μετα να αναθεσεις τα midi καναλια που εγραψες αντίστοιχα στα οργανα του kontakt για να αποφύγεις το overload της cpu και άλλα τετοια χρονοβόρα κολπα με freeze tracks και multiple insances του kontakt που παρέχουν ομως μια συμβιβαστικη λυση κλπ αλλα και αυτο δεν ξερω αν θα ειναι πληρως αποτελεσματικο. (μπορει η κατηγορια μου στη cpu να προκαλεσει αντιδρασεις αλλα ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ χαχαχαχαχαχ στο κατω κατω η άποψη μου ειναι απόρροια πολυπολυετούς εμπειρίας με χρηση του kontakt, πληθώρας libraries και διαφόρων επεξεργαστών, και έχω το θάρρος της γνώμης μου, ιδιαίτερα απο τοτε που εβαλα μυαλό και πηρα intel και ιδιαιτερα με τον 4770k που εχω σημερα και δεν χολοσκάω για τετοια τουλάχιστο προς το παρόν γιατι είναι ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ιδιαίτερα στα μουσικα προς το παρόν τουλαχιστο. Εχω βγάλει και ενα σύνθημα. AMD και ATI και PC AΠΑΤΗ και βρίστε με οσοι αγαπάτε τους amd ευρείας κατανάλωσης χαχαχαχαχαχαχ) Aυτά απο εμένα. :-) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αλεξανδρος46 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Nα σε ευχαριστησω ακομη μια φορα για το ενδιαφερον ! Εν κατακλειδι αυτο που αντιλαμβανομαι ειναι οτι θα επρεπε να διαθεσω περιπου τα 5πλασια χρηματα για να δουλεψω οπως θελω ..και με τα υπαρχοντα δεδομενα πρακτικα η μνημη των 16gb ειναι κατα καποιον τροπο αχρηστη? (εννοω οτι λογω ανεπαρκειας του επεξεργαστη δεν προσφερει κατι επιπλεον λογω μεγεθους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αλεξανδρος46 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Κατα τη γνωμη σου ποιες βιβλιοθηκες (οσο το δυνατον αξιοπρεπεις και κοντα σε αυτες που ανεφερα) θεωρεις οτι δεν θα μου δημουργησουν προβλημα ? Οπως ανεφερα και πιο πανω αν δεις στο παλιο μου συστημα του 2πυρηνου Intel με 4gb μνημη μου εκανε το ιδιο πραγμα παολο που ολο το project εφτανε με το ζορι τα 1.5 - 1.7 gb (εκει χρησιμοποιουσα δυνητικα ελαφρυτερα samples (σε επιπεδο μνημης) με τα εξης LA scoring strings - Berlin Woodwinds - Symphobia series - Cine Brass core-True strike και βεβαια ΕΖ drummer Aρα να υποθεσω οτι εχει να κανει με την αρχιτεκτονικη των libraries οι οποιες απαιτουν ικανοτερο επεξεργαστη και οχι με τη μνημη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Κατα τη γνωμη σου ποιες βιβλιοθηκες (οσο το δυνατον αξιοπρεπεις και κοντα σε αυτες που ανεφερα) θεωρεις οτι δεν θα μου δημουργησουν προβλημα ? Οπως ανεφερα και πιο πανω αν δεις στο παλιο μου συστημα του 2πυρηνου Intel με 4gb μνημη μου εκανε το ιδιο πραγμα παολο που ολο το project εφτανε με το ζορι τα 1.5 - 1.7 gb (εκει χρησιμοποιουσα δυνητικα ελαφρυτερα samples (σε επιπεδο μνημης) με τα εξης LA scoring strings - Berlin Woodwinds - Symphobia series - Cine Brass core-True strike και βεβαια ΕΖ drummer Aρα να υποθεσω οτι εχει να κανει με την αρχιτεκτονικη των libraries οι οποιες απαιτουν ικανοτερο επεξεργαστη και οχι με τη μνημη ? το οτι εχεις αρκετη ram στο συστημά σου σημαίνει πρακτικά οτι τα προγράμματα μπορούν να φορτώσουν τα δεδομένα τους σε αυτή και έτσι να επιτυγχάνεται ταχύτατα η προσπέλασή τους. οσο περισσότερη είναι η ram αντιστοιχα και το λειτουργικό και τα προγράμματα ιδιαίτερα στα συγχρονα windows την εκμεταλλεύονται γεμιζοντας την ΚΑΙ με περισσότερα δεδομένα τους. Οσο περισσοτερη ram εχεις αναλογικά μπορεις να φορτωσεις και περισσότερα προγράμματα ταυτόχρονα, στην προκειμενη περιπτωση πολλές βιβλιοθήκες του kontakt ταυτοχρονα, πολλά αλλα vst instruments και plugιns και καπου εκεί για να μην μακρυγορώ χρειάζεται ενας δυνατος επεξεργαστής για να επιτυγχάνει την ομαλή επεξεργασία ολων των κοινών διεργασιών μεταξύ τους, με ταχύτητα και κατα συνέπεια χωρίς καθυστέρηση. Ο πιο ισχυρός sampler/editor του γνωστού γαλαξια,ο kontakt για να διαχειριστεί ολες αυτές τις βιβλιοθήκες που του ανοίγεις ταυτόχρονα που δεν τον τροφοδοτούν μόνο με samples προς επεξεργασία αλλα και άλλα δεδομένα αναπτυξης, ρυθμισεων,χειρισμού και απόδοσης των αλγόριθμων προσομοίωσης φιλτρων, εφφέ, τou layout των οθονών ρυθμισης κλπ. και να αποδώσει μάλιστα τις midi εγγραφές σου σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ χωρις καθυστέρηση χρειαζεται ΥΨΗΛΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥ. Τουλάχιστο ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ κατ εμέ απο αυτή που μπορεί να παρέχει στο συγκεκριμένο εγχείρημα με τα δεδομένα που παραθέτεις ο επεξεργαστής σου γι αυτο και εχεις αυτά τα φαινόμενα. Δεν μιλάμε για πενταπλάσια χρήματα. Μιλαμε για εναν σημερινό επεξεργαστή κατα πρότασή μου intel της ταξεως των 300 - 360 ευρώ και μια αντίστοιχη μητρικη να πούμε των 80 ευρώ και οτι άλλο έχεις πανω τους για να ανταποκρίνεται αξιοπρεπώς το σύστημα, να σαν το δικό μου για να εχεις αυτό που θέλεις. Η δουλειά που θέλεις να κάνεις δεν είναι και....... λίγη :-) Τώρα για αλλο ανάλογο software για το συστημα σου ορχηστρικού προσανατολισμού που να σου δινει και περιθώριο να το χρησιμοποιήσεις ταυτόχρονα και με άλλα virtual instruments οπως το ez drummer και άλλα ανάλογα ανετα ενα δυο που ξέρω ειναι το east/west symphonic orchestra http://www.soundsonline.com/Symphonic-Orchestra miroslav philarmonik http://www.ikmultimedia.com/products/philharmonik2/index.php?pp=philharmonik2-info H γνώμη μου για την συγκριτική ποιότητα εν γένει μεταξύ των virtual instruments δεν περιορίζεται μονο στο ιδιο το προγραμμα και τις preset διαμορφώσεις αλλα μετράει και το skill στη διαμόρφωση ήχου απο τον χρήστη/παραγωγό ακόμα και με την βοήθεια των εργαλείων που προσφέρονται απο το περιβάλλον του DAW που χρησιμοποιεί. Απο εκεί και πέρα τα πράγματα είναι υποκειμενικά. Αυτά απο εμένα. χαχαχαχαχαχα ΕDIΤ: Ωπ, τι εγινε, γιατι βγάζει έτσι την απάντηση? Δεν εκανα κάτι εγώ. Προσπαθω να το φτιαξω και στο preview βγαζει την απαντηση κανονικά, το ποστάρω και βγαίνει έτσι. Τι συνέβη? ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ???????? ;D ;D ;D Μήπως λόγω των λινκ? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αλεξανδρος46 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2016 Yποχρεος !! Να εισαι παντα καλα και δημιουργικος ! Να τα πουμε κι απο κοντα καποια στιγμη. Και παλι ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αλεξανδρος46 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2016 Aυτο που μου κανει εντυπωση περα απο ολα αυτα ειναι οτι ο επεξεργαστης σε ενα test που του εκανα και ανοιγοντας ενα μεγαλο project με περπου 5 Gb στη μνημη και φορτωμενες τις βιβλιοθηκες που σου ανεφερα δεν υπερβαινει το 55-60% usage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση