cos_dr Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2016 Aυτο που μου κανει εντυπωση περα απο ολα αυτα ειναι οτι ο επεξεργαστης σε ενα test που του εκανα και ανοιγοντας ενα μεγαλο project με περπου 5 Gb στη μνημη και φορτωμενες τις βιβλιοθηκες που σου ανεφερα δεν υπερβαινει το 55-60% usage Ειχαμε ξανασυζητήσει το θεμα του cpu usage σε παλαιότερο thread σε ανάλογη περιπτωση και δεν ειναι ενδεικτικό το οτι δεν εχει φτάσει το μεγιστο της χρήσης του να σημαίνει οτι είναι επαρκής τουλάχιστο στο θέμα της επεξεργασιας των δεδομένων για να μην υπάρχουν τα φαινομενα latency και crash στα μουσικά project. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αλεξανδρος46 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2016 To προβλημα λυθηκε !!! Υπαιτιος ηταν οι drivers της καρτας Focusrite scarlet .. εβαλα μια καρτα 10ετιας και πλεον και ολα δουλευουν αψογα χωρις διακοπες στον ηχο και crash του συστηματος .. συμπερασμα.. Ελλειπης υποστηριξη και απο τη Focusrite και απο την εδω επισημη αντιπροσωπεια της η οποια πρεπει επειγοντως να φτιαξει drivers ωστε να συνεργαζονται ομαλα με τα 64αρια συστηματα καθως και με το asio4all (εκει που υπαρχει αναγκη να χρησιμοποιηθει. Συνεπως ο AMD δεν φαινεται να εχει καμμια σχεση διοτι δεν ζοριζεται καθολου και δεν δειχνει δειγματα υπολογιστικης ανεπαρκειας Να ξαναευχαριστησω ολα τα παιδια για τις απαντησεις και τις γνωμες τους!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2016 . Συνεπως ο AMD δεν φαινεται να εχει καμμια σχεση διοτι δεν ζοριζεται καθολου και δεν δειχνει δειγματα υπολογιστικης ανεπαρκειας Να ξαναευχαριστησω ολα τα παιδια για τις απαντησεις και τις γνωμες τους!! Ναι, το ενα ηταν οπως ειχα αναφερει στην απαντηση μου ο asio4all Το άλλο περι ανεπαρκειας ειναι σχετικο με την εκταση του project. Προσωπικα δεν νομιζω να μην εχεις φαινομενα latency αν δουλευεις οπως περιεγραψα με ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ολα αυτα τα προγράμματα σε μεγαλης διαρκειας κομματι με πολλές πρακτικα νοτες/μετρα με πολλές αξιες. Αν δεν εχεις με όλες αυτες τις ανωτέρω προϋποθέσεις υπάρχουν δυο περιπτώσεις. 1. Η θα επανέλθεις οσο π.χ. προχωραει το project σου 2. Ειναι θαύμα 3. Λεω ΜΑΛΑΚΙΕΣ. :-) εγω για τα ανωτερω δεδομενα και με σωστο driver δεν αλλάζω την απαντησή μου ουτε......... τον επεξεργαστη μου. Σημασια εχει βεβαια οτι μπορεις να δουλευεις πλέον σε αυτο που κάνεις. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αλεξανδρος46 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2016 To οτι δεν λες μαλακίες ειναι δεδομένο διότι είναι πασιφανές οτι είσαι γνωστής του αντικειμενου ... το θέμα είναι οτι προς το παρόν και ξεπερνώντας κατά πολύ το σημείο που η προηγούμενη κάρτα άρχισε τα προβλήματα όλα βαίνουν καλώς !! Τώρα βέβαια και εδώ ισχύει το ρητό " μηδενα προ του τέλους μακάριζε " (για να λέμε και του στραβού το δίκιο) ... όπως επίσης να σε ευχαριστήσω για πολλοστή φορά για τις πολύτιμες συμβουλές σου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2016 To οτι δεν λες μαλακίες ειναι δεδομένο διότι είναι πασιφανές οτι είσαι γνωστής του αντικειμενου ... το θέμα είναι οτι προς το παρόν και ξεπερνώντας κατά πολύ το σημείο που η προηγούμενη κάρτα άρχισε τα προβλήματα όλα βαίνουν καλώς !! Τώρα βέβαια και εδώ ισχύει το ρητό " μηδενα προ του τέλους μακάριζε " (για να λέμε και του στραβού το δίκιο) ... όπως επίσης να σε ευχαριστήσω για πολλοστή φορά για τις πολύτιμες συμβουλές σου!! Ναι αλλά είναι άδικο αν κατηγορησα έναν επεξεργαστή που είναι επαρκής. Εξακολουθώ να έχω τις επιφυλάξεις μου, αν όντως δουλέψεις απροβληματιστα αν θέλεις ανέφερε το στην πορεία σύμφωνα με τη διατύπωση, αν θέλεις στείλε και ένα δείγμα της δουλειάς να το ακούσω γιατί έχω και το σύνδρομο του απιστου Θωμά χαχαχαχα και μετά οφείλω να ζητήσω ένα μεγάλο δημόσιο συγνώμη στον επεξεργαστή και να αυτοτιμωρηθω κάπως. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αλεξανδρος46 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2016 Χα χαχαχαχαχαχα !!! . Αν πανε ολα καλα θα σε τιμωρησω εγω καταδικαζοντας σε να ακους 3 φορες την μερα projects απο συστηματα με AMD :P ... Να εισαι καλα και παλι ευχαριστω !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση