terri557 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2016 Παίδες είμαι σε έρευνα για αγορά τροφοδοτικού για πετάλια Τα πετάλ που έχω αυτή τη στίγμη (και βαίνουν ανοδικά στον αριθμό) είναι Wah wah Big MUFF VOX SATRIANI RED SATCHURATOR ELECTRIC MISTRESS 2 BOSS (NS ΚΑΙ OC) MOOER (DELAY) CARL MARTIN HYDRA BOOST Είμαι στην αναζήτηση για ένα καλό delay (strymon ή t-rex ή dls) ένα MXR PHASE 90 ένα HALL OF FAME και ένα volume pedal Ήθελα την άποψή σας για τα τροφοδοτικά και αν οι μπαταρίες έχουν καλύτερη απόδοση. Για το one spot μου έχουν πει καλά λόγια. Εσείς τι λέτε? p.a.pentsidis :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2016 και αν οι μπαταρίες έχουν καλύτερη απόδοση οχι δεν εχουν και ειναι ακριβες και αντι'οικολογικες. Για το one spot μου έχουν πει καλά λόγια. Εσείς τι λέτε? ειναι εξαιρετικο και ,με εξαιρεση καποια digital πεταλια, απροβληματιστο δες εδω αν ταιριαζει με τα πεταλια που εχεις ή θα παρεις http://www.roadrageprogear.com/1SPOTCompatibilityChart.pdf με το Strymon απο τωρα στο λεω ΔΕΝ ειναι συμβατο (θα εχεις θορυβο) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
terri557 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2016 Οι μπαταρίες ανακυκλώνονται..... σωστά? Τη συμβατότητα την είδα αλλά μόνο του πόσα μπορεί να σηκώσει χωρίς πρόβλημα στον ήχο? p.a.pentsidis :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2016 Οι μπαταρίες ανακυκλώνονται..... σωστά? Υποτιθεται και επαφιεται στο φιλοτιμο και το χρονο που θελει να σπαταλησει καποιος,παντως αν ενα πεταλι ειναι digital μια μπαταρια κραταει περιπου 1 ωρα.Οποτε μονο αν εισαι ο Βαρδινογιαννης δεν θα εχεις προβλημα κοστους ;D ;D αλλά μόνο του πόσα μπορεί να σηκώσει χωρίς πρόβλημα στον ήχο? Βγαζει 1700mA οποτε μεχρι 30 πεταλια οκ θα εισαι,εγω οδηγουσα ολα αυτα με το παλαιοτερο μοντελο που εβγαζε ‘‘μονο‘‘ 1000mA www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
terri557 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2016 κατατοπιστικότατος.... μια φωτό χίλιες λέξεις. Σε ευχαριστώ.... . Άρα one spot κατευθείαν και αβλεπεί.... p.a.pentsidis :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2016 Άτσα και Fulltone distortion pro! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2016 ONE SPOT δεν υπαρχει κατι καλυτερο, στα πεταλια που ηδη εχεις δεν φαινεται οτι θα εχεις ασυμβατοτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FortySixAndTwo Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας. Θα θελα μιας και μιλάμε για τροφοδοσία να με βοηθήσει κάποιος με την εξής απορία. Έχω στην κατοχή μου ένα fuzz πετάλι το οποίο καταναλώνει μόνο 5 mA. Το πετάλι μαξ να το χρησιμοποιώ για 10 λεπτά στο σετ μου και σκέφτομαι για να γλιτώσω μία θέση, στο dc brick που διαθέτω, να το τροφοδοτήσω με μπαταρία. Πόσες ώρες βγάζει μια μπαταρία τύπου 9V energizer για παράδειγμα; ( Κάποια διαίρεση χρειάζεται αν γνωρίζουμε τα mAh ή κάτι τέτοιο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας. Θα θελα μιας και μιλάμε για τροφοδοσία να με βοηθήσει κάποιος με την εξής απορία. Έχω στην κατοχή μου ένα fuzz πετάλι το οποίο καταναλώνει μόνο 5 mA. Το πετάλι μαξ να το χρησιμοποιώ για 10 λεπτά στο σετ μου και σκέφτομαι για να γλιτώσω μία θέση, στο dc brick που διαθέτω, να το τροφοδοτήσω με μπαταρία. Πόσες ώρες βγάζει μια μπαταρία τύπου 9V energizer για παράδειγμα; ( Κάποια διαίρεση χρειάζεται αν γνωρίζουμε τα mAh ή κάτι τέτοιο ) Δεν νομίζω να υπάρχει σαφής απάντηση στο ποσο θα κρατήσει η μπαταρία (προφανώς είναι θεμα χρήσης) αλλα με τόσο λιγα μιλιαμπέρ κατανάλωσης λογικά θα πρέπει να σου κρατήσει μηνες (?). Άσε δε που πολλά fuzz τους αρέσει να έχουν και πεσμένη μπαταρία, αλλάζει τον ήχο προς το καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FortySixAndTwo Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2016 Σ' ευχαριστώ.Δε γνώριζα αυτό το τελευταίο. Θα το δοκιμάσω... Το ότι θα πάρει πολύ καιρό μέχρι να χρειαστεί αντικατάσταση είναι το μόνο σίγουρο. Απλώς έτυχε να κάνω μια έρευνα και άρχισα να το χάνω σταδιακά βλέποντας λογαριθμικά διαγράμματα . Αυτό που ήθελα χοντρικά να περιγράψω παραπάνω (και γι αυτό ρώτησα αν ισχύει) είναι πως αν πχ η μπαταρία έχει μια τιμή 500mAh αυτό σημαίνει πως με τη διαίρεση 500mAh/5mA προκύπτουν 100 ώρες χρήσης για το πετάλι μέχρι να αποφορτίσει εντελώς και να μη βγάζει κιχ :D ). Βέβαια τώρα παρουσιάζει περισσότερο ενδιαφέρον με αυτή την πληροφορία που έδωσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση