science Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια!Εδω και καποιο καιρο εχω στησει ενα μικρο στουντιακι στο δωματιο μου με μια focusrite scarlett 2i2 και ενα ζευγαρι yamaha hs5 και ειμαι στην αναζητηση πυκνωτικου μικροφωνου για ηχογραφηση φωνων(κυριως αντρικων) και ακουστικων οργανων.Μπορω να διαθεσω γυρω στα 200Ε και θα ηθελα τη βοηθεια σας. bluessssss!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ το κλασσικό Rode NT1 θα σου πρότεινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
science Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2016 Για το oktava mk319 διαβασα καλες κριτικες.. bluessssss!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffs Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Στα λευτά που είσαι έχει λίγη σημασία, αγόρασε αυτό που τα reviews λένε οτι είναι καλύτερο για αντρικές φωνές στα καλά φόρουμ gearslutz/tapeOP, έχε το νού σου και στο sensitivity του mic γιατί οι focusrite pres θέλουν τσιτάρισμα για να δώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση