Προς το περιεχόμενο

Μια κριτική ματιά στο πΓοιοτικο ελληνικο τραγουδι

Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να ασχολεισαι τοσο πολυ  μαζι τους τους παιρνεις... ;)

Εδω εγραψες ολοκληρη πανεπιστημιακη διατριβη για παρτη τους  ;D

http://www.noiz.gr/index.php?topic=209563.msg891022#msg891022

Κοίτα έχεις την τάση να λες την άποψή σου και μετά να αφοριζεις την άποψή των άλλων υιοθετωντας ένα προφίλ αυθεντιας. Ο τάδε είναι έτσι επειδή το λέω εγώ. Το δεινα είναι έτσι επειδή το ξέρω εγώ κλπ.

Με τη σειρά μου θα σου πω ότι μάλλον παίρνεις πολύ στα σοβαρά την άποψή σου και τις εμπειρίες σου.

Πες την άποψή σου, όπως όλοι και σταματά να νουθετεις.

Αν το θέμα μου σου φάνηκε διατριβή τότε μάλλον δεν έχεις δει διατριβή κανονική.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 81
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Κοίτα έχεις την τάση να λες την άποψή σου και μετά να αφοριζεις την άποψή των άλλων υιοθετωντας ένα προφίλ αυθεντιας.

Mπα,απλα λεω αυτο που πιστευω και φυσικα και εσυ μπορεις να πιστευεις οτι θες...δημοκρατια αλλωστε εχουμε,ακομα τουλαχιστον  :P

Ο τάδε είναι έτσι επειδή το λέω εγώ

Μα και εσυ και ΟΛΟΙ αυτο κανουμε...οταν υποστηριζουμε τα γουστα μας τα οποια ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ  ;)

Παντως πιστευω οτι ΟΝΤΩΣ το εχεις παρει βαρΓια το θεμα...και παραασχολεισαι με κατι τετελεσμενο και χωρις ελπιδα αλλαγης... ;)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Στην αμερικη υπαρχουν ολα τα ακρα, και τα καλα και τα κακα, η κουλτουρα του λαου που το εφηυρε (δεν εννοω του νεγρους γενικα) ειναι ο πατος αυτης της χωρας.

Το "Νεγρος" θεωρειται ρατσιστικος και μειωτικος χαρακτηρισμος για τους μαυρους. Αυτο σε περιπτωση που δεν το ξερεις.

Τωρα το οτι προϊον απο εκεινο το μερος της αμερικανικης κοινωνιας και όχι κατι αλλο, καταφερνει να γινει το δημοφιλεστερο ειδος στην νεολαια σου τι σου λεει?
Τι να μου πει? Θα μου ελεγε κατι αρνητικο αν οι νεολαιες των υπολοιπων χωρων του πλανητη ακουγαν κατι καλυτερο. Δυστυχως, τα ιδια μαυρα χαλια εχουν παντου, τις ιδιες μαλακιες πανω κατω ακουνε κι εδω και στην Ευρωπη και στο Αμερικα και παντου.

Παντως πιστευω οτι ΟΝΤΩΣ το εχεις παρει βαρΓια το θεμα...και παραασχολεισαι με κατι τετελεσμενο και χωρις ελπιδα αλλαγης... ;)

Οκ λες αυτό που λες. Η νουθεσια ξανά που εξυπηρετεί; τι κάνω εγώ. Πως το έχω πάρει κλπ. Το θέμα δεν είμαι εγώ, διότι η προσωπική μου γνώμη είναι 1 στις 1000. Με αυτόν το τρόπο απλά κατευθύνεται η συζήτηση σε προσωπικές αψιμαχιες και γίνεται μπάχαλο.

Το θέμα δεν είμαι εγώ, διότι η προσωπική μου γνώμη είναι 1 στις 1000.

αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να με ενδιαφερει  ;)

Αυτήν την στιγμή πέρα απο τους ''παλιούς'' ''ποιοτικούς''  που κάπου αναφέρθηκαν που δισκογραφικά και μουσικά δεν φέρνουν τίποτα καινούργιο αν θέλουμε να βρούμε κάτι πραγματικά ''ποιοτικό'' στον ελλαδικό χώρο πρέπει να κοιτάξουμε σε καλλιτέχνες που κινούνται στα όρια του underground. Αν το σκεφτείτε οποιαδήποτε ποιοτική μπάντα ή καλλιτέχνης στην ελλάδα είναι καταδικασμένοι να είναι underground λόγω της αναλογίας του πληθυσμού που έχει μουσική παιδεία ( δεν εννοώ μουσική εκπαίδευση) και είναι ενεργοί ακροατές ( πάνε σε live και αγοράζουν δίσκους) . Λαμπρή εξαίρεση μόνο κάποιες metal και  heavy μπαντες (όπως septic flesh , rotting christ)  που περιοδεύουν αβέρτα στο εξωτερικό \m/ και ξεπερνάνε τα όρια του  underground ( proud to be metalhead?)

όπως και να έχει, κάτι όμορφο απο την μαραμένη χώρα μας...

εγω ακουω λ. Ενδεικτικά,

Καλα αυτοι ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝΕ ΤΑ ΤΣΑΡΤΣ.....αν βγαλουν δε δισκο την ιδια μερα με την ΠΑΟΛΑ ειμαι σιγουρος οτι η ΠΑΟΛΑ θα ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ την κυκλοφορια της γιατι θα παθει μεγαλη ζημια μια και ΟΛΟΙ οι Ελληνες θα προτιμησουν Λ.... ;D....

Προσωπικά θεωρώ τους septic flesh και τους universe 217 αρκετά υπερεκτιμημένους.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Καλα ο superfunk εχει εξελιχθει σε μεγαλο. Κανει δηλωσεις μονο και μονο για να ασχοληθειτε μαζι του οπως και οι τιποτενιοι στη σοουμπιζ που λενε οτι τους κατεβει για να ασχοληθουν οι κουτσομπολες τις τιβι μαζι τους

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου