Προς το περιεχόμενο

Μια κριτική ματιά στο πΓοιοτικο ελληνικο τραγουδι

Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και στις... διαφορες που εχει με... το... ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ...

Ολοι εμεις οι πΓοιοτικοι βριζουμε και ανατριχιαζουμε με το παρακλαδι της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μουσικης που λεγεται.. σκυλαδικο και απορουμε που "το ακουει ο κοσμος"...

Ψαχνω λοιπον να βρω το ΑΝΤΙΠΑΛΟ δεος και ΕΙΔΟΣ ελληνικης μουσικης με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ το οποιο θα μπορουσε να ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ το...σκυλαδικο ως το πλεον ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ειδος μουσικης στην Ελλαδα....ωστε να μπορουμε πλεον να κοιμομαστε ικανοποιημενοι και ασφαλεις τα βραδια με την τιμη και την υπολειψη μας ακεραια και αθιΧτη  :)

Να σας πω την πικρη αληθεια....δυσκολευομαι...το ΕΝΤΕΧΝΟ ειναι απλα ενα...συγκαλυμενο σκυλαδικο (αλλωστε τα μερη στα οποια παιζεται ειναι και αυτα της λογικης..."μπουκαλι,ξηροκαρποι και μας πιασαντονποποτοχθεςτοβραδυ"),το....ελληνικο..."ροκ" (αντε και χωρις τα εισαγωγικα) με εξαιρεση 2-3 γκρουπαρες (Τρυπες,Σπαθια,C:REAL  και Κρινα)....δεν το...πολυβλεπω..και ακομα και οι γκρουπαρες που αναφεραμε δεν ειχαν και ακριβως....ευρυτατη αποδοχη (σε σχεση ας πουμε με τον..Κοτσιρα και τον Πανταζη  ;D).....ο ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ ειναι δυστυχως...ΠΟΛΥ...μονος (και ετσι κι αλλοιως ΚΑΝΕΙ επιτυχια εδω και χρονια αλλα δεν εχει αλλαξει το τοπιο).. . η Κιρμιζη (οτι καλυτερο εχω ακουσει σε ελληνικη μοντερνα μουσικη)  δεν τραγουδαει πια....το ΧΙΠ ΧΟΠ ....μπηκε και αυτο στις μεγαλες πιστες....οι ΜΕΛΙΣΣΕΣ πολυ καλοι και...νεοι ... αλλα ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη...ΔΗΜΟΤΙΚΑ...ακουνε πλεον μονο οι ανω των 90.... ;D

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ;D ;D  (ξαναλεω μιλαω για ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΙΧΟ γιατι ο περισσοτερος κοσμος δεν γουσταρει τους.... κΣενους στο Γκριχενλαντ και δεν τα καταλαβαινει τα εγγλεζικα  ;D)

ένα ένα το μπολταρισμένα

1) Τι θεωρούμε σκυλάδικο ρε παιδιά;; Τα ονόματα που διαβάστηκαν σε άλλο θρεντ και το είδος μουσικής που τραγουδούν ΔΕΝ είναι σκυλάδικο (ΓΙΑ ΜΕΝΑ). Είναι συνδυασμός ποπ και μοντέρνου λαϊκού ασχέτως αν μερίδα αυτών των ανθρώπων δημιουργεί ή τραγουδά "εύπεπτα fast food" κομμάτια(προφανώς πάλι ΓΙΑ ΜΕΝΑ)

2) Εξαιρετική μπαντα αλλά όχι ροκ. Δε μ' αρέσει η διαδρομή τους αλλά είναι καλοί μουσικοί. σε παρόμοιο ύφος έχω διασκεδάσει τρομερά με τις 48 Ώρες. Τεράστια ποπ / rnb φωνή ο τυπάς

3) Οι Villagers of Ioannina City αν και με ένα μόνο δίσκο (νομίζω), ανέβασαν πολύ ψηλά τον πήχη. Εκτός κι αν το μέλλον τους δε διαγράφεται ελληνόφωνο

"There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 81
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εξαιρετική μπαντα αλλά όχι ροκ.

ΑΚΟΜΑ καλυτερα δηλαδη  ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Εμενα μου ακουγεται κακοφωνος,τα τραγουδια εχουν μελωδιες επιπεδου τριτης δημοτικου και οι στιχοι ειναι τοσο pretentious που παραπανω ανατιναζεσαι ....θες κι αλλα?  

Λαϊκος τραγουδιστης ειναι ο  Μελας,ο Καζαντζιδης και ο Τερζης...ΣΙΓΟΥΡΑ ο Μαλαμας ΔΕΝ ειναι...

πιο....ΕΝΤΕΧΝΟΣ απο Μαλαμα ανατιναζεσαι ΙΜNSΗΟ   ;D

Δηλαδή αυτό είναι κακόφωνο, pretentious και δήθεν

Αλλά αυτό είναι τραγουδάρα:

Με στοίχο πρωτότυπο, καλόφωνο τραγουδιστή και σαφέστατο μουσικό προσανατολισμό.

όπως είπα και πριν: Απόψεις είναι αυτές.

ΑΚΟΜΑ καλυτερα δηλαδη  ;D

επειδή ανέφερες ελληνικό ΡΟΚ, γι αυτό το τόνισα. Κατά τ άλλα σε αυτό που κάνουν είναι αξιόλογοι. Επιμένω για 48 Ωρες πάντως

"There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva

Δηλαδή αυτό είναι κακόφωνο, pretentious και δήθεν

Αλλά αυτό είναι τραγουδάρα:

Oh yes...στο θεο σου δηλ....εχεις ακουσει κανεναν ανθρωπο ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ να φωναζει τη γυναικα του...ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΑ? ;D ;D

οσοι την χρησιμοποιουσανε καποτες

αυτη τη λεξη ειναι νεκροι εδω και ΧΡΟΝΙΑ  ;D ;D ;D

ρεμπετολέξη κι ετς;; ;D

ούτε το τσιγάρο ατέλειωτο;

Από τους καλύτερους 'Ελληνες συνθέτες και αγαπημένος μου (αν και καραφάλτσος) και από κάτω ο χαμός

και όταν δίνει κομμάτια αριστουργήματα σε άλλους να τα πουν

ρεμπετολέξη κι ετς;;

ετσ...

το μονο πιο εμετικο που εχω ακουσει ειναι πριν απο χρονια απο μουσατο trastafarian ...ηγετη ρεμπετοεντεχνοασκεριου...να λεει σε ετερο αξουριστο ‘‘ρεμπετη‘‘ : ’’Κωστα...κανε....ΜΑΝΕ"  ;D ;D

Είμαστε πάντως ερωτιάρης λαός ρε παιδί μου. Δύο ειδών στίχοι υπάρχουν μόνο: "Αγαπάω και τα πουλιά κελαηδούνε κι όλα τέλεια και τι καλά περνάμε" και "με άφησε, με παράτησε, πονάω, κόβομαι, θα πεθάνω παναγιά μου γύρνα πίσω θα χαθώ".

Μόνο εγώ είμαι της άποψης ότι ακριβώς ίδιες είναι και πάρα πολλές υπερκλασσικές ροκ μπαλάντες ;;

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου