AuditoryDriving Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Συμφωνώ, αλλά ξέρεις τι λένε για την θεωρία και την πράξη. Άσε που καμια πράξη δεν μπορεί να έχει αποτέλεσμα χωρίς καλή θεωρία από πίσω οπότε και οι κουβέντες έχουν την αξία τους. Επίσης επειδή εδώ δεν γνωριζόμαστε προσωπικά δεν μπορείς να ξέρεις τι κάνει κανείς στην ζωή του για να βοηθήσει την κατάσταση (όπως εννοεί φυσικά ο καθένας την βοήθεια). Οπότε μην υποθέτεις πως όλα είναι λόγια και τίποτε άλλο. Δεν ειπα τιποτα προσωπικο - δεν ξερω που το εβγαλες αυτο. Αυτο ακριβως ηταν το point μου, οτι πρεπει να υπαρχει συνεπεια (και αφορα ΚΑΙ μενα προφανως) Προφανώς και οι γενικεύσεις δεν έχουν νόημα. Τα ποσοστά είναι που έχουν αξία. Όλοι οι Έλληνες δεν μπορεί να είναι σκάρτοι, η πλειοψηφία αυτών όμως; Και για ποιο θέμα συζητάμε; Δεν έχουμε τις ίδιες επιδόσεις παντού. Προφανως τα ποσοστα εχουν σημασια, αλλα δεν ειναι ολα μετρησιμα οπως εγραψα στο προηγουμενο ποστ. Δεν ξερω πως μετρας ας πουμε τα ανακλαστικα που εδειξαν τοπικες κοινωνιες στο προσφυγικο (παροτι οι μπιζναδοροι θριαμβευσαν). Οταν "πατριωτικο μετωπο" σε μια πολη 30.000 κατοικων καλει σε δραση "καθαρισμου" παρκου στο οποιο κατελυαν προσφυγες και βρισκει ξαφνικα μπροστα της... 3000 ατομα... ε το λες και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ανακλαστικα. Δεν θα σου κάνει εντύπωση νομίζω αλλά συμφωνώ με τον κύριο καθηγητά. And then some. Τώρα όσον αφορά την κατανομή της ευφυίας, δεν χρειάζεται να το περιπλέκουμε. Όσο υπάρχουν έξυπνοι θα υπάρχουν και βλάκες. Το πρόβλημα είναι πως οι τελευταίοι είναι συνήθως πιο φωνακλάδες. Συμφωνεις στο οτι οι Ελληνες θα επρεπε να κατεβουν στο συνταγμα για να αυτομαστιγωθουν; Σοβαρα; Τρολλαρεις; Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Συμφωνεις στο οτι οι Ελληνες θα επρεπε να κατεβουν στο συνταγμα για να αυτομαστιγωθουν; Καλα οχι και να αυτομαστιγωθουν,θα μπορουσαν ομως να εχουν μια καλυτερη αισθηση για το ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ για αυτα που υφιστανται.... ;) (εκτος απο τους κακους κΣενοι ;D)...ε αυτη την αισθηση ΔΕΝ την εχουνε ΚΑΘΟΛΟΥ (στην πλειοψηφια τους)....παντα καποιος ΑΛΛΟΣ φταιει... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Καλα οχι και να αυτομαστιγωθουν,θα μπορουσαν ομως να εχουν μια καλυτερη αισθηση για το ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ για αυτα που υφιστανται.... ;) (εκτος απο τους κακους κΣενοι ;D)...ε αυτη την αισθηση ΔΕΝ την εχουνε ΚΑΘΟΛΟΥ (στην πλειοψηφια τους)....παντα καποιος ΑΛΛΟΣ φταιει... ;) Δεν ξερω απο που βγαινει αυτος ο μυθος... εχω μιλησει με ΠΑΡΑ πολυ κοσμο, και ναι οκ προφανως ο περισσοτερος ειναι του κυκλου μου αλλα δεν νομιζω οτι η πλειοψηφια το πιστευει αυτο... σιγουρα υπαρχει κοσμος που βλεπει και λιακοπουλο, αλλα δεν ειναι ο "μεσος" ελληνας (οχι οτι υφισταται φυσικα μια τετοια εννοια, αλλα τεσπα) Εκτος αν εννοεις τα γκαλοπ που βγαζουν οι φυλλαδες για να ιντριγκαρουν... Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 1) Εσύ ξεκίνησες το thread αρα τι ακριβώς ζάλισες; 2) Σου λέω πως ΔΕΝ είναι offtopic, μην τρελαίνεσαι. 3) Ακόμα και κάποια σχόλια να είναι offtopic δεν έγινε και τίποτα, χαλάρωσε. 4) Δεν έχει οριστεί κανείς μας "αφεντικό" ή "αστυνομία" της κουβέντας, ούτε εσύ. Υπάρχουν mods γι' αυτά. Οπότε τα "φούστη μου" και "στην τελική γράψτε ότι θέλετε γιατί πολύ το ζάλισα" δεν έχουν Άλλος κριτικός κινηματογραφου με βρήκε. Οκ Boss. Δε θα τρελενομαι, θα χαλαρωνω, δε θα κάνω τη δουλειά της αστυνομίας. Ορκίζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 και ναι οκ προφανως ο περισσοτερος ειναι του κυκλου μου καλα και ο δικος μου κυκλος αλλα πιστευει...για βγες λιγο εξω ;D αλλα δεν νομιζω οτι η πλειοψηφια το πιστευει αυτο μπα ιδεα σου ειναι...το ΟΧΙ στο δημοψηφισμα βγηκε με...νοθεια ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 καλα και ο δικος μου κυκλος αλλα πιστευει...για βγες λιγο εξω ;D μπα ιδεα σου ειναι...το ΟΧΙ στο δημοψηφισμα βγηκε με...νοθεια ;D ;D Προφανως εχουμε διαφορετικους κυκλους. Να δω τι θα πεις αν σκασει η φουσκα της ΝτοιτσεΜπανκ. Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Προφανως εχουμε διαφορετικους κυκλους. ειπα οτι και ο δικος σου και ο δικος μου δεν πιστευουνε οτι φταινε οι κΣενοι Να δω τι θα πεις αν σκασει η φουσκα της ΝτοιτσεΜπανκ. σιγα μη σκασει η DB ...πιο ευκολα θα κατεβουν οι Αρειανοι στη γη ;D ;D ;D .....αλλα αν σκασει σιγα μην ασχολεισαι και εσυ και εγω με το τι θα πουμε...μια και τρεχουμε να κρυφτουμε απο τα... πυρηνικα που θα πεφτουν (μιλαμε για το τελος της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ οικονομιας και του καπιταλισμου) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Συμφωνω. α. Παρκαρισμενο βανακι στην Πεντελης στο πεζοδρομιο. Μπαινω στο μαγαζι, ρωταω ποιανου ειναι το αμαξι και οτι θελω να το μετακινησει αμεσα γιατι δεν εχω καμια διαθεση να βγω στο δρομο. Το οποιο και κανει. β. Προχτες τυπος βγαινει με bmw απο parking και παταει πεζοδρομιο οπου κινουμαι, το κλεινει και μου κλεινει και το δρομο. Του χτυπαω με το χερι διακριτικα το αμαξι και του λεω να κανει πισω γιατι ειναι πεζοδρομιο. γ. Γιαγια παρκαρει το αμαξι στην Ερμου στο μαρουσι για να παρει ψωμι. Εχω ξεκινησει να της τη λεω απο τα δεκα μετρα.. οταν δε μου λεει οτι "δεν παρκαρε" την ρωταω αν το αμαξι της ιπταται... μπορει η νοοτροπια της να μην αλλαξει, το ξεφτιλικι της ομως απο τα γελια των περαστικων θα το θυμαται. Για διαβασεις κτλ δεν το συζηταω το πως περναω, κασκαντερ. δ. Περιπολικο παρκαρισμενο σε ραμπα, αναπηρος ανθρωπος να διαμαρτυρεται σε αστυνομικο λιγο παρακατω ο οποιος και τον γραφει. Σταματαω διπλα, ο αστυνομικος μου λεει "τι θελετε κυριε" και του λεω οτι απλως στεκομαι. ε. Α υπαρχουν και καναδυο εδω στη γειτονια που παρκαρουν μπροστα σε πινακιδα υποχρεωτικης πορειας μπροστα σε νησιδα. Αυτα απλα θα τα σπασω. Ναι σωστα, δεν υπαρχει τροχαια και ολοι βολευονται μεσα απο την συνενοχη. ΕΙμαστε δεκαετιες πισω στο θεμα, το να το λεμε ομως μονο... δεν.... Χρειαζεται να κανει ο καθενας μας αυτο; Οχι, αυτο δειχνει μεγαλο προβλημα. Αλλα και η σιωπη και η ελλειψη δρασης ειναι προβλημα. Απο την αλλη, δεν ειναι ολοι καφροι. Κοινός παρονομαστής των α - ε? Όλοι αυτοί ακούνε σκυλάδικα. Σκέψου την ώρα που χτυπάς το τζάμι της μπεμβε να το ανοίξει και να ακουστεί από μέσα η Λίμνη των Κύκνων. Δε παίζει. Τσαλίκη θα άκουγε. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 σιγα μη σκασει η DB...πιο ευκολα θα κατεβουν οι Αρειανοι στη γη ;D ;D ;D .....αλλα αν σκασει σιγα μην ασχολεισαι και εσυ και εγω με το τι θα πουμε...μια και τρεχουμε να κρυφτουμε απο τα... πυρηνικα που θα πεφτουν (μιλαμε για το τελος της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ οικονομιας) Μην υπερβάλλεις.Αυτή είναι η λογική των μίντια που ταϊζουν τον κόσμο φόβο. Ούτε όταν έσκασαν οι Αμερικάνικες τράπεζες δεν έγινε πυρηνική σύρραξη. Μην υποτιμάς το ανθρώπινο στοιχείο που μπορεί και προσαρμόζεται ξανά και ξανά. Στην ιστορία έχουν ανέλθει και πέσει αυτοκρατορίες μεγαλύτερες της "Γερμανικής" και ο κόσμος συνέχισε παραπέρα χωρίς να καταστραφεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ειπα τιποτα προσωπικο - δεν ξερω που το εβγαλες αυτο. Αυτο ακριβως ηταν το point μου, οτι πρεπει να υπαρχει συνεπεια (και αφορα ΚΑΙ μενα προφανως) Δεν είπα οτι εννοούσες κάτι σε προσωπικό επίπεδο. Γενικότερο σχόλιο ηταν. Όταν μιλάμε για λόγια και πράξεις και δεν ξέρουμε τον άλλον δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι όλο λόγια ή αν κάνει και πράξεις. Την συνέπεια την κρίνεις μόνο αν τον ξέρεις. Προφανως τα ποσοστα εχουν σημασια, αλλα δεν ειναι ολα μετρησιμα οπως εγραψα στο προηγουμενο ποστ. Δεν ξερω πως μετρας ας πουμε τα ανακλαστικα που εδειξαν τοπικες κοινωνιες στο προσφυγικο (παροτι οι μπιζναδοροι θριαμβευσαν). Οταν "πατριωτικο μετωπο" σε μια πολη 30.000 κατοικων καλει σε δραση "καθαρισμου" παρκου στο οποιο κατελυαν προσφυγες και βρισκει ξαφνικα μπροστα της... 3000 ατομα... ε το λες και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ανακλαστικα. Προφανώς και δεν είναι όλα μετρήσιμα. Όμως μια γενικότερη αίσθηση την αφήνουν, κάποια πράγματα έχουν αποτελέσματα εκεί έξω που γίνονται εύκολα αντιληπτα. Αρα ενω είναι γεγονός πως την ανθρώπινη βλακεία δεν μπορείς να την μετρήσεις, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να την αναγνωρίσεις. Συμφωνεις στο οτι οι Ελληνες θα επρεπε να κατεβουν στο συνταγμα για να αυτομαστιγωθουν; Σοβαρα; Τρολλαρεις; Πρώτον, δεν νομίζω να το εννοούσε κι αυτός κυριολεκτικά :). Κατα δεύτερον, ναι ένα σεβαστό κομμάτι του ελ. λαού θα πρέπει μετά το πρωινό καφέ να ρίχνει και μερικές μούτζες στον καθρέπτη. Γενικά είμαι μεγάλος οπαδός της προσωπικής ευθύνης. Οποτεδήποτε συμβαίνει κάτι κακό στην ζωή μας οι πιθανότητες λένε πως στις περισσότερες των περιπτώσεων βάλαμε κι εμείς το χεράκι μας. Άλλωστε σε ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία όταν κάτι πηγαίνει στραβά την ευθύνη πάντα έχουν οι άπληστοι, οι αδίστακτοι, οι ψυχοπαθείς και οι απλά βλάκες. Πάντα κάποιος απ' αυτούς κάνει την κουτσουκέλα. Στην δικιά μας περίπτωση δεν μπορεί όλ' αυτά τα χαρακτηριστικά να αφορούν μόνο τους άλλους. Και ναι, αυτό είναι off topic. Συγνώμη otto :) Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις