Προς το περιεχόμενο

Μια κριτική ματιά στο σκυλάδικο

otto##

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γενικα το..προβλημα σας ειναι οτι τα παιρνετε πολυ ΣΟΒΑΡΑ τα πραγματα... ;D

Ζειτε στην πιο χαβαλε χωρα του πλανητη,δεσμια του οθωμανικου παρελθοντος της ,με εναν λαο που τα εχει χαμενα και τρικλιζει στα τυφλα   εδω και χρονια χαμενος μεταξυ θρησκοληψειας,lifestyle,μεγαλης ζωης,αρπακολας,επαρσης,ταπεινωσης  και τυχοδιωκτισμου,στarhidiσμου,απολυτης κενοτητας,υποκρισιας,αριστερου σολιψισμου , καπιταλιστικης καταναλωτικης μανιας, κοινωνικου ,θρησκευτικου,φυλετικου και  πολιτιστικου ρατσισμου,ψωνιου,μισαλοδοξιας και "ότι να’ναι κοκα κολα παει με ολα" και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απορειτε γιατι...ο...κοσμος δεν ακουει Μπετοβεν,Ξενακη και Einstürzende Neubauten αλλα .....Κιαμο και Πάολα....

ε δε πατε καλα... ;D ;D

Εδω η αλλη στο κεντρο της Αθηνα και πεταξε την προηγουμενη εβδομαδα στο κεφαλι του διχρονου γιου μου και της γυναικας μου (που περνουσαν κατω απο το μπαλκονι της) τον κουβα με τα νερα και τις χλωρινες που σφουγγαριζε   και ζητουσε και ...τα ρεστα οταν η γυναικα μου διαμαρτυρηθηκε  ...επειδη...περπαταγαν...στη..."μεση" του δρομου...(μια και στο πεζοδρομιο ηταν παρκαρισμενα δεκαδες αυτοκινητα και μηχανακια  ::)) και εσας σας πειραξε ο...Κιαμος που ΜΠΟΡΕΙ και να ακουγε εκεινη την ωρα   :-\  

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 99
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ζειτε στην πιο χαβαλε χωρα του πλανητη,δεσμια του οθωμανικου παρελθοντος της ,με εναν λαο που τα εχει χαμενα και τρικλιζει στα τυφλα   εδω και χρονια χαμενος μεταξυ θρησκοληψειας,lifestyle,μεγαλης ζωης,αρπακολας,επαρσης,ταπεινωσης  και τυχοδιωκτισμου,στarhidiσμου,απολυτης κενοτητας,υποκρισιας,αριστερου σολιψισμου , καπιταλιστικης καταναλωτικης μανιας, κοινωνικου ,θρησκευτικου,φυλετικου και  πολιτιστικου ρατσισμου,ψωνιου,μισαλοδοξιας και "ότι να’ναι κοκα κολα παει με ολα" και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απορειτε γιατι...ο...κοσμος δεν ακουει Μπετοβεν,Ξενακη και Einstürzende Neubauten αλλα .....Κιαμο και Πάολα....

ε δε πατε καλα... ;D ;D

Εγώ superfunk δε ζω στην Ελλάδα εδώ και χρόνια. Επίσης ακόμη και στις ΗΠΑ που έχω κατοικήσει κάποια στιγμή, πολλά από αυτά τα κοινωνικά προβλήματα που αναφέρεις τα είδα στον υπερθετικό βαθμό (καπιταλιστικη μανία, θρησκοληψια, ρατσισμό, έπαρση). Οπότε δεν είναι θέμα Ελλάδας αλλα θέμα συλλογικης κουλτούρας.

Ζειτε στην πιο χαβαλε χωρα του πλανητη,δεσμια του βυζαντινού και οθωμανικου παρελθοντος της ,με εναν λαο που τα εχει χαμενα και τρικλιζει στα τυφλα   εδω και χρονια χαμενος μεταξυ θρησκοληψειας,lifestyle,μεγαλης ζωης,αρπακολας,επαρσης,ταπεινωσης  και τυχοδιωκτισμου,στarhidiσμου,απολυτης κενοτητας,υποκρισιας,αριστερου σολιψισμου , καπιταλιστικης καταναλωτικης μανιας, κοινωνικου ,θρησκευτικου,φυλετικου και  πολιτιστικου ρατσισμου,ψωνιου,μισαλοδοξιας και "ότι να’ναι κοκα κολα παει με ολα" και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απορειτε γιατι...ο...κοσμος δεν ακουει Μπετοβεν,Ξενακη και Einstürzende Neubauten αλλα .....Κιαμο και Πάολα....

ε δε πατε καλα... ;D ;D

Είσαι ωραίος....... ;) :-*

να φύγει και ή πίκρα από την  ήττα του γαύρου

rust never sleeps

• Guru

πριν πολλά χρόνια κοντά στα Χριστούγεννα θα ερχόταν (ή είχε ήδη έρθει δεν ενθυμούμαι) ο Vai στα μέρη μας... με καλεί στο γραφείο του ο αρχισυντάκτης περιοδικού που συνεργαζόμουν και μου λέει:

- ρε m@l@k@, γράψε μου κάτι στα γρήγορα για τον Vai γιατί τσακώθηκα με τον τάδε και δεν θα προλάβω να αντικαταστήσω το άρθρο του...

- πας καλά ρε p@p@r@, του απάντησα στο ίδιο ευγενικό συναδελφικό ύφος... τι δουλειά έχω εγώ με τον τύπο... με το ζόρι ξέρω την ύπαρξή του... θες κάτι για JJ Cale?... άντε το πολύ πολύ για κάνα σκυλάδικο να πιάσεις και κάνα νέο αναγνώστη?... τι το θελα...

- ωραία ιδέα ρε, μου λέει... γράψε κάτι για τον Vai σε σκυλάδικο... ;D

μην τα πολυλογώ είχα γράψει το κάτωθι μελοδραματικόν κειμενάκι και το ξεθάβω γιατί καλώς ή κακώς είναι εν μέρει η δική μου βιωματική κριτική για το σκυλάδικο... το ότι δεν κάνω άμεση αναφορά στην "μουσική" ελπίζω εκ των συμφραζομένων να δικαιολογείται...

επίσης προκαταβολικά να δηλώσω χωρίς φόβο και πάθος, ότι δεν γ..... ποτέ ακούγοντας Vai αλλά και ότι γ...... αρκετές φορές ΣΕ σκυλάδικα και όχι ακούγοντας σκυλάδικα... ;D

Καλά Χριστούγεννα… Mr. Vai (έξι μικρές αποστάσεις από το όνειρο)

24-12-199.. και κάτι, ώρα

15:30 Ένα γλυκό χάδι, μικρή αφορμή για ένα ακόμα λυτρωτικό ξύπνημα. Μισάνοιγμα των βλεφάρων κι η πρώτη εικόνα της ημέρας σχηματίζεται σ’ ένα ποτήρι καφέ φτιαγμένο με αγάπη στο κομοδίνο.

Τι κρίμα, για μια ακόμα χρονιά το ποτισμένο μ’ ελληνική παράδοση μυαλό μου, χάνει σταγόνες από την ακατέργαστη πραγματική τέχνη των «καλύτερα παράφωνων παρά βουβών και άφωνων» μικρών τροβαδούρων. Πόσα τάλιρα άραγε να αξίζει μια τρυφερή «καλήν ημέρα» στον «άρχοντα» του σπιτιού;

17:00 Ένα άγγιγμα στη μίζα, δίνει το έναυσμα στα 90 άλογα της πιστής μου YAMAHA για να ξεχυθούν καλπάζοντας στο μαύρο λιβάδι της οδού Θηβών.

17:25 Ως ερμαφρόδιτος «μπόγιας» στο έρημο studio, χαλιναγωγώ τα χαριτωμένα πλην όμως άτεχνα «γαυγίσματα» ενός πανέμορφου ανυπόμονου λευκού «κανίς». Δεν έχει ιερό και όσιο το ελληνικό τραγούδι. Άραγε το βοηθάω κουρδίζοντας φάλτσα;

21:45 Η ανάγκη να ξεπλύνω τη ντροπή μου, βρίσκει καταφύγιο στα απάνεμα νερά της μπανιέρας μου. Το ταξίδι ενός αρωματικού σαπουνιού στο κορμί μου, ξεγελάει την κούρασή του. Είμαι έτοιμος.

22:15 Πέρασμα από το σπίτι που ετάχθη να φιλοξενήσει γύρω από μια βαρυφορτωμένη ροτόντα τα μέλη της οικογένειάς μου.

- Όχι, μητέρα. Δεν θα φάω και φέτος. Όταν το στομάχι βαραίνει, προκαλεί πρόωρα τον Μορφέα να απαγάγει τα εναπομένοντα ψήγματα διαύγειας του μυαλού μου. Αφήνω τη Σοφία και φεύγω.

22:30 - Πάρη, μια σκέτη βότκα και γρήγορα.

22:50 Άντε Σπύρο, ώρα ν’ ανεβούμε, θα φωνάζει η Ειρήνη, το μαγαζί ήδη γέμισε…

03:00 Ατέλειωτες πτήσεις κεφιού, ατέρμονα χαμόγελα, δεκάδες μάτια, μάτια θολά με καταπιεσμένα συναισθήματα, σταγόνες λανθάνουσας ευτυχίας επί πληρωμή κι εγώ να εξαργυρώνω μια ανέμελη ζωή με την πίκρα του παλιάτσου (όπα! κακογυρισμένο μελό το κατάντησα. Θα ζηλέψει ακόμα κι ο συνονόματος Ξανθόπουλος).

05:00 Η μικρή ξανθούλα στο τρίτο τραπέζι αριστερά ακόμα με «καρφώνει». Σ’ ευχαριστώ άγγελε μου που δίνεις νόημα στη βραδιά πυροδοτώντας την κοιμώμενη αυταρέσκεια μου. Κάνεις λάθος όμως. Η γλυκιά μελαγχολία που σε γοητεύει στα μάτια μου, δεν είναι το απόσταγμα της καλλιτεχνικής μου φύσης. Είναι απλά το συμπέρασμα (στο οποίο σου εύχομαι γρήγορα κι εσύ να φτάσεις). Η ευτυχία, είναι ένα πολύ ακριβό όχι απαραίτητα γαλλικό άρωμα, που χωράει σε μικρό μπουκαλάκι και όχι στη νταμιτζάνα που τα εφηβικά μου όνειρα με υποχρέωναν να γεμίσω. Καλή σου τύχη.

06:30 Μπαίνει παρέα. Όχι, ρε παιδιά. Όχι, τέτοια ώρα. Σπίτια δεν έχετε;

07:15 Βγάζω τη ζώνη κι ακουμπάω με αδέξιες κινήσεις τη Gibson μου στο stand της.

- Καλά Χριστούγεννα Σπύρο.

- Χριστούγεννα; Έλα ρε; Θα πάμε για πατσά;

Μια ακόμα βραδιά που σας πούλησα ένα κομμάτι της ψυχής μου τελείωσε. Δεν έχω παράπονο. Με πληρώνετε καλά. Με άνω του μέσου όρου illustration επιβίωση. Δεν έχω όμως ρέστα να σας δώσω. Μόνο έξι μικρές αποστάσεις απ’ τ’ όνειρό μου, έξι σκουριασμένες απ’ τον ιδρώτα χορδές της κιθάρας μου. Καλά Χριστούγεννα και σε σένα Mr. Vai. Μάλλον δε θα μάθω ποτέ αν σε θαυμάζω, αν σε ζηλεύω ή αν απλά σε λυπάμαι, όπως κι εσύ δεν θα μάθεις ποτέ αν υπάρχω…

ΥΓ. Οποιαδήποτε ομοιότης με πρόσωπα και πράγματα δεν είναι συμπτωματική…

φυσικά το "οξύμωρον του μελοδράματος" και κατόπιν της ενασχόλησής μου με τα "σκυλάδικα", εύκολα βρήκε "αδερφές αναγωγές" στην γκρίνια μου και στην νέα μου ζωή μακρυά από αυτά... άλλωστε είχα παιδιόθεν μια ευκολία στο να παραδεχτώ "καλύτερους" μου στο οποιοδήποτε επίπεδο και να παραδειγματιστώ από αυτούς... ακόμα όμως παλεύω να "ΣΕΒΑΣΤΩ" (αυτούς που εγώ θεωρώ για χ λόγους) "χειρότερους" μου... με βολεύει άραγε ισορροπώντας την απόσταση από αυτά που δεν φτάνω?... ποιος ξέρει και ποιον νοιάζει...

ως συμπέρασμα, αδιαφορώ αν ακούει κάποιος "σκυλάδικα"... άλλωστε αν το ευχαριστιέται έχω να κερδίσω από την τέρψη του... περισσότερο με αφορά το αν φέρεται, αγαπάει, ψηφίζει σαν "σκυλάς" γιατί αυτό θα με πονέσει...

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Δε θα ξεχάσω μια έκθεση ζωγραφικής στην Γερμανία όπου καθε πινακας ήταν ένα τετραγωνο μέσα σε ενα άλλο τετράγωνο διαφορετικου χρώματος... Καμια 20αρια πινακες σε διαφορετικους συνδυασμους, 200ε+ ο καθενας... Κοιταζα μηπως δω μηπως στις πινελιες διαφαινοταν η ενταση που διακατείχε την (καταξιωμένη ίσως στους κυκλους της) ζωγραφο οπως που χε πει ενας φιλος ζωγραφος, τελειοφοιτος της Καλων Τεχνων, αλλα δεν ειδα τιποτα. Εψαξα μηπως έχει κατι απο το βαθος του Rothke, τιποτα παλι. Δεν ξερω απο ζωγραφικη, αλλα το θεωρησα απατη. Ισως αν ηταν πιο καλαισθητα. Ισως εκανα λαθος.  Ισως ολη η συλλογη μαζι ηταν το νοημα, οχι ο καθε πινακας ξεχωριστα. Οπως και να χει, δεν ειδα τιποτα. Αλλα δεν ξερω απο ζωγραφικη, οποτε σημερα ειμαι πιο μαζεμενος στην κριτικη μου.

Αλλά τραγουδια που μιλανε μονο για φτηνα γκομενιλικια, αναπαντητες κλησεις και που συνοδευονται απο χαρτοπετσετες που πετιουνται στον αερα και αναρθρες κραυγες με αυτο το συνδυασμο νταλκα και εκπληξης δεν τυγχανουν της δικιας μου υποληψης. Ουτε Μαλαμας δεν ακουω, αλλα αυτο δε σημαινει οτι στιχουργικα δεν ειναι σε μια αλλη σφαιρα. Δεν ειναι μονο οι λεξεις, δεν ειναι μονο το τι λες, αλλα και το πως το λες. Κλασικο παραδειγμα ο τρισμεγιστος Tom Waits. Κι αυτος ειχε τους νταλκαδες τους αλλα τα τραγουδια του ηταν ποιητικα και εικονοπλαστικα, κατι που τα εκανε αληθοφανη. Ειχαν μια ιστορια, ενα setting, εναν αυθορμητισμο. Λιγοι εφτασαν σε τετοια επιπεδα. Ενα αλλο παραδειγμα ειναι η στιχουργικη διαφορα αναμεσα σε Gilmour και Waters. Και στο ελληνικο τραγουδι υπηρξαν οι Τρυπες, τα Διαφανα Κρινα, ο Ιωαννιδης, ο Παναγοπουλος και τοσοι αλλοι. Ειπαν αυτο που ειχαν να πουν οπως θεωρησαν οτι εξυπηρετει το σκοπο τους.

Τωρα θα μου πειτε τι ειναι φτηνο και τι ειναι ακριβο. Εχει τελικα σημασια; Ισως οχι. Απλως προσωπικα πιστευω οτι εχουμε και αλλα πραγματα και θεματα να ακουσουμε μεσα απο τα τραγουδια. Και θελω να τα ακουσω. Η ακομη να ακουσω μια διαφορετικη οπτικη γωνια, μια διαφορετικη περιγραφη, κατι που να με κανει να δω κατι καινουριο η με καινουριο τροπο. Οσο μεγαλωνουμε, τοσο πιο δυσκολο ειναι αυτο. Για την αγωνια της Λιτσας που οταν βλεπει αεροπλανο της ερχεται να του την κανει δεν θα αγχωθω ιδιαιτερα, παροτι μπορει να συμπασχω.

Εγω απο ελληνικη μουσικη οταν μεγαλωνα θυμαμαι εντονα παντως πολυ καλες στιγμες. Σιγουρα υπαρχουν και σημερα, και σιγουρα εξυπηρετουν το σκοπο τους.

[flash=200,200]

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Απ την αλλη εχω κουραστει απειρα με το "Εμεις και Εσεις". Υπαρχει χωρος για ολους. Ας ακουει ο καθενας οτι θελει. Εξ αλλου, μπορει καποιοι να θεωρουμε κατι "φτηνο" σε μια τεχνη αλλα απ την αλλοι να ειμαστε πολυ "φτηνοι" οι ιδιοι σε καποια αλλη μορφη τεχνης (πχ εγω εχω δει μονο 5 ταινιες εν ολιγοις, που ειναι ως επι το πλειστον τα Ροκυ)

Το οτι στην Ελλαδα ειμαστε ανατολιτες και φτηνοι και βλαχοι και μ@λ@κες κτλ τα ακουω βερεσε και ως επι το πλειστον ειναι κατα την εκτιμηση μου κολληματικες αποψεις. Εχω ζησει Σκωτια και Γερμανια για αρκετο καιρο (2 και 5 χρονια) και ειδα καποια πραγματα να ειναι καλυτερα και καποια να ειναι χειροτερα. Εχω γνωρισει εξαιρετικους ανθρωπους, επιστημονες, καλλιτεχνες, επαγγελματιες και εξω και μεσα. Εξαρταται σιγουρα απο τον κυκλο σου, την κατασταση σου κτλ αλλα παντα διαλεγεις στο τελος με ποιους συναναστρεφεσαι.

Δε σ αρεσει κατι; Αγνοησε το. Δε σ αρεσει πραγματικα κατι; Βελτιωσε το. Οι αποψεις μονο δεν ειναι αρκετες.

Τελος, πολιτισμος παραγεται καθημερινα. Απο ολα τα κοινωνικα στρωματα και απ ολα τα γουστα. Πλεον δεν με ενοχλει η "φτηνια" ή η "σοβαροφανεια" (με οτι σημαινει αυτο για τον καθενα) οσο το οτι οι επομενες γενιες που θα ερθουν, μεσα απο αυτην την τρελλη κοινωνικη ανισοτητα που λαμβανουμε ως δεδομενο οσο δε μας αγγιζει, θα στερηθουν βασικης παιδειας, που συμπεριλαμβανει και την καλλιτεχνικη παιδεια.

Γιατι πιστευω οτι ο πολιτισμος και η κοινωνικοοικονομικη κατασταση ειναι αλληλενδετες εννοιες. Σε αντιθεση με τον SF ομως απ οτι καταλαβαινω (Νικο διορθωσε με αν κανω λαθος), για μενα η κοινωνικοοικονομικη κατασταση ειναι που πρωτιστως επηρεαζει τον πολιτισμο αφου για να ασχοληθεις με τις τεχνες πρεπει να λυσεις πρωτα το βιοποριστικο ως ενα σημειο. Και οταν λεω για κοινωνικοοικονομικη κατασταση δεν ειναι μονο το κατα κεφαλην εισοδημα του πολιτη αλλα και το αν εχει ισες ευκαιριες και το αν υπαρχει ισοτητα και προσβαση σε ολους τους πολιτες σε βασικα υλικοπνευματικα αγαθα και υπηρεσιες.

Τωρα για τον αν φταινε οι πολιτες γι αυτο πιο πολυ ή η ελιτ που φερνει την κοινωνια στα μετρα της ειναι αλλου παππα ευαγγελιο και τα χουμε συζητησει πολλες φορες. Αρτος και θεαματα, καροτο και μαστιγιο, κτλ κτλ γνωστα απο αρχαιοτατων χρονων.

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Εγώ superfunk δε ζω στην Ελλάδα εδώ και χρόνια.

Κουβα με νερο απο το μπαλκονι εκει πεταξανε στα παιδια σου και στη γυναικα σου? ;D ;D

Επίσης ακόμη και στις ΗΠΑ που έχω κατοικήσει κάποια στιγμή, πολλά από αυτά τα κοινωνικά προβλήματα που αναφέρεις τα είδα στον υπερθετικό βαθμό (καπιταλιστικη μανία, θρησκοληψια, ρατσισμό, έπαρση). .

σαφως και υπαρχουν,εχω ζησει 5 χρονια στις ΗΠΑ,δεν υπαρχει ομως το οθωμανικο παρελθον ,η αρπακολα και ο αντιστοιχος τροπος σκεψης,επισης μιλαμε για 300 εκ ανθρωπους κατι που εξασφαλιζει την ποικιλια σε ολα τα επιπεδα...ειδικα στο οικονομικο μια και ‘‘χωρανε ολα‘‘ ....εδω ειμαστε μονο 10 εκ και τα πραγματα ειναι πολυ ’’σιδερωμενα‘‘  ;)

Οπότε δεν είναι θέμα Ελλάδας αλλα θέμα συλλογικης κουλτούρας

η οποια ειναι δεσμια των παραπανω

Κουβα με νερο απο το μπαλκονι εκει πεταξανε στα παιδια σου και στη γυναικα σου? ;D ;D

Ενω στη Γερμανια στο λεωφορειο που ενα παιδι επαθε επιληπτικη κριση, ο οδηγος σταματησε το λεωφορειο και... βγηκαν ολοι απ εξω μην τους... δαγκωσει εδειξαν δειγματα... σοβαρης κοινωνιας...

Μονο ενας απο τους 50-60 επιβατες ετρεξε (μαλλον Γερμανος) και τον εσωσε κυριολεκτικα την τελευταια στιγμη ενω οι αλλοι κοιτουσαν.. απ εξω... (ως επι το πλειστον... Γερμανοι)

σαφως και υπαρχουν,εχω ζησει 5 χρονια στις ΗΠΑ,δεν υπαρχει ομως το οθωμανικο παρελθον ,η αρπακολα και ο αντιστοιχος τροπος σκεψης,επισης μιλαμε για 300 εκ ανθρωπους κατι που εξασφαλιζει την ποικιλια σε ολα τα επιπεδα...ειδικα στο οικονομικο μια και ‘‘χωρανε ολα‘‘ ....εδω ειμαστε μονο 10 εκ και τα πραγματα ειναι πολυ ’’σιδερωμενα‘‘  ;)

Βρηκες παραδειγμα χωρας τωρα που επιτρεπεται η οπλοκατοχη για να μας μιλησεις για πολιτισμο.. που οι βετερανοι Lynyrd skynyrd βγαλαν δισκο στα γεραματα με τιτλο "God and Guns" και στιχο "God and Guns keep us strong"... για θεοκρατιες, βομβαρδισμους, προσφυγια, εκμεταλλευση ανθρωπου κτλ δεν θα πω καν, ειναι περιττο... Αναγνωριζω τα απειρα σημαντικα που εχει προσφερει ειδικα στην επιστημη, αναγνωριζω ομως και τα απειρα προβληματικα που εχει, οπως και καθε χωρα.

Με λιγα λογια: Για τα 1000 στραβα της Ελλαδας μαζι σου. Με το υφος σου (παρ οτι πιστευω οτι ο γραπτος λογος παντα βγαζει μια φαινομενικη πολλες φορες υπερ του δεοντως σοβαροτητα) και την επιλεκτικοτητα σου ομως, οχι.

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

• Moderator

- ωραία ιδέα ρε, μου λέει... γράψε κάτι για τον Vai σε σκυλάδικο... ;D

Δύο φορές που ήρθε ο Vai στη Ζαλονίκη, και τις δύο σε "σκυλάδικο" έπαιξε  ;D ;D ;D ;D ;D.

Αναγνωριζω τα απειρα σημαντικα που εχει προσφερει ειδικα στην επιστημη, αναγνωριζω ομως και τα απειρα προβληματικα που εχει, οπως και καθε χωρα.

you are preaching to the choir my friend

σαφως και υπαρχουν,εχω ζησει 5 χρονια στις ΗΠΑ

ανιγουεϊ οπως ειπε και ΕΖ σε ΑΥΤΗ τη χωρα ζουμε αρα ΑΥΤΗ τη μουσικη εχουμε,δεν μπορει να αλλαξει κατι για τον απλο λογο οτι η συντριπτικη πλειοψηφια δεν θελει να αλλαξει κατι μια και "ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ" ,αρα δια της επαγωγικης μεθοδου συμπεραινω οτι  εις τον αιωνα τον απαντα θα.... γαυγιζουμε  ;D

αρα οποιανου δεν του αρεσει να παει εις την Γερμανια οπου κατεβαζουν τους επιληπτικους απο τα λεωφορεια.....ή στις ΗΠΑ που Μπυροβολανε τον κοσμο και ολη μερα πλακωνονται τσι Μπιστολιες... ;D

αλλωστε ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ακουει και ο μεσος Γερμανος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου