AuditoryDriving Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Κοινός παρονομαστής των α - ε? Όλοι αυτοί ακούνε σκυλάδικα. Σκέψου την ώρα που χτυπάς το τζάμι της μπεμβε να το ανοίξει και να ακουστεί από μέσα η Λίμνη των Κύκνων. Δε παίζει. Τσαλίκη θα άκουγε. ;D BMW ειπαμε ρε συ otto##... δεν παιζει αυτο που λες... :) ειπα οτι και ο δικος σου και ο δικος μου δεν πιστευουνε οτι φταινε οι κΣενοι σιγα μη σκασει η DB...πιο ευκολα θα κατεβουν οι Αρειανοι στη γη ;D ;D ;D .....αλλα αν σκασει σιγα μην ασχολεισαι και εσυ και εγω με το τι θα πουμε...μια και τρεχουμε να κρυφτουμε απο τα... πυρηνικα που θα πεφτουν (μιλαμε για το τελος της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ οικονομιας) Οντως σιγα μη σκασει, ειναι πολλα τα λεφτα που παιζονται... απλως εκφραζω την απορια μου για το τι θα ελεγες... σε μια υποθεση εργασιας στην οποια θα εσκαγε η φουσκα της με τη "μεγάλη έκθεση στα παράγωγα στα 64 τρισεκ δολάρια η έκθεση της Deutsche bank στα παράγωγα" που ειναι... "όσο 20 φορές το ΑΕΠ της Γερμανίας" και επτά φορές το παγκόσμιο ΑΕΠ. (http://bankingnews.gr. Οποτε θες, ειμαι ετοιμος να σε ακουσω παντως, εστω σ αυτο το υποθετικο και... απιθανο σεναριο. Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια τζαμπα...μαλλωνετε....μολις εμαθα οτι οι Ελληνες ακουνε ποιοτικη ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ μουσικη κατα πλειοψηφια...οποτε δεν υπαρχει λογος να συνεχισετε την κουβεντα http://www.noiz.gr/index.php?topic=209564.msg891227#msg891227 ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 ναι ένα σεβαστό κομμάτι του ελ. λαού θα πρέπει μετά το πρωινό καφέ να ρίχνει και μερικές μούτζες στον καθρέπτη. Γενικά είμαι μεγάλος οπαδός της προσωπικής ευθύνης. Οποτεδήποτε συμβαίνει κάτι κακό στην ζωή μας οι πιθανότητες λένε πως στις περισσότερες των περιπτώσεων βάλαμε κι εμείς το χεράκι μας. Άλλωστε σε ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία όταν κάτι πηγαίνει στραβά την ευθύνη πάντα έχουν οι άπληστοι, οι αδίστακτοι, οι ψυχοπαθείς και οι απλά βλάκες. Πάντα κάποιος απ' αυτούς κάνει την κουτσουκέλα. Στην δικιά μας περίπτωση δεν μπορεί όλ' αυτά τα χαρακτηριστικά να αφορούν μόνο τους άλλους. Και ναι, αυτό είναι off topic. Συγνώμη otto :) Συγχωρεμένος αδερφέ (σκυλάδικη διάθεση που συνοδεύεται από γύφτικη αγκαλιά ;D ;D ;D). Εγώ λέω η μούτζα να πέφτει πριν τον πρωινό καφέ. Συμφωνώ απόλυτα όμως έχω καταλήξει ότι ο απλός κόσμος δεν είναι βλάκας. Αυτό τον δικαιολογεί. Είναι άπληστος και καταλάθος αδίστακτος. Με τα ρουσφέτια (δήθεν αθώα για να βρει δουλειά το παιδάκι μου), με την φοροδιαφυγή (δε φταίω εγώ, το κράτος με κλέβει) κλπ ο απλός κόσμος είναι περισσότερο ένοχος από τον Λάτση και τον Βαρδινογιάννη. BMW ειπαμε ρε συ otto##... δεν παιζει αυτο που λες... :) χα χα χα. Ας γελάσω τρις. Εδώ σκάγανε οι αγρότες με τις cayenne. Η μπέμπα είναι φτήνια. Δες λίγο Μάκη Τσετσένογλου με μερσέντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Πρώτον, δεν νομίζω να το εννοούσε κι αυτός κυριολεκτικά :). Κατα δεύτερον, ναι ένα σεβαστό κομμάτι του ελ. λαού θα πρέπει μετά το πρωινό καφέ να ρίχνει και μερικές μούτζες στον καθρέπτη. Γενικά είμαι μεγάλος οπαδός της προσωπικής ευθύνης. Οποτεδήποτε συμβαίνει κάτι κακό στην ζωή μας οι πιθανότητες λένε πως στις περισσότερες των περιπτώσεων βάλαμε κι εμείς το χεράκι μας. Άλλωστε σε ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία όταν κάτι πηγαίνει στραβά την ευθύνη πάντα έχουν οι άπληστοι, οι αδίστακτοι, οι ψυχοπαθείς και οι απλά βλάκες. Πάντα κάποιος απ' αυτούς κάνει την κουτσουκέλα. Στην δικιά μας περίπτωση δεν μπορεί όλ' αυτά τα χαρακτηριστικά να αφορούν μόνο τους άλλους. Και ναι, αυτό είναι off topic. Συγνώμη otto :) Η προσωπικη ευθυνη πρεπει να αναλαμβανεται αναλογικα. Τα περι αυτομαστιγωματος, εστω και.. μεταφορικα ειναι μια σαδιστικη, αδικη και βαθια αντικοινωνικη αποψη ειδικα μετα απο τοσα χρονια βαθιας κρισης που ξερουμε ολοι τι περνανε οι γυρω μας. Εκτος αν επιμενεις να αυτοαναιρεισαι στην ιδια προταση οπου υποννοεις οτι περιστοιχιζεσαι απο ανθρωπους (προσεξε, μιλαμε ποσοτικα τωρα οπως το θετεις εσυ, εξου και το "περιστοιχιζεσαι") που ειναι άπληστοι, αδίστακτοι, ψυχοπαθείς και απλά βλάκες ενω Στην δικιά μας περίπτωση δεν μπορεί όλ' αυτά τα χαρακτηριστικά να αφορούν μόνο τους άλλους. Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 υποννοεις οτι περιστοιχιζεσαι απο ανθρωπους (προσεξε, μιλαμε ποσοτικα τωρα οπως το θετεις εσυ, εξου και το "περιστοιχιζεσαι") που ειναι άπληστοι, αδίστακτοι, ψυχοπαθείς και απλά βλάκες ενω So true. Όταν ζούσα στην Ελλάδα αισθανόμουν ακριβώς αυτό. Η πλειοψηφία ήταν ημιτρελοι και παρτάκιδες/απληστοι. Ακόμα και ο περιπτεράς ήθελε να χτίσει εξοχικό και να έχει μερσεντές. Τέλειος δεν είμαι αλλά ποτέ δεν έβαλα μέσο, ποτέ δεν έκλεψα το κράτος και ποτέ δε ψήφησα ΝΔ-Πασοκ. Δηλώνω θύμα. Το αποτέλεσμα; Δε βρήκα δουλειά και μετανάστευσα. Έχω όμως φίλους και γνωστούς με κομματικές άκρες που βολεύτηκαν μια χαρά ή είχαν τόσο μπακαγιόκο που δε χρειάστηκε να βολευτούν και απλά έφτιαξαν καφετέριες ή πήραν ταξί. Ναι, η πλειοψηφία είναι μικρόψυχοι άνθρωποι που αντί να κοιτούν το ευρύτερο καλό κοιτάνε να βολευτούν με 600 ψοροευρώ στο δημόσιο ενώ αν ήταν σωστοί, μακροπρόθεσμα θα είχαν 1500 ευρώ και θα είχαν και καθαρή συνείδηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Η προσωπικη ευθυνη πρεπει να αναλαμβανεται αναλογικα. Και ποιος θα το κρίνει το αναλογικά; Γιατί όποιον και να ρωτήσεις το πιο πιθανό είναι να σου πει "εγώ δεν φταίω". Φυσικά λοιπόν πρέπει να υπάρχουν αναλογικές ευθύνες αλλά μην περιμένεις να νιώθουν και όλοι δικαιωμένοι. Άλλωστε όταν έρχεται ο λογαριασμός κανείς δεν γουστάρει να πληρώνει αλλά κάποιος πρέπει να πει κι ένα "Σκάσε και πλέρωνε". Εκτός αν νομίζεις πως ο λογαριασμός μπορεί να μένει απλήρωτος στο διηνεκές κάτι που δυστυχώς δεν γίνεται. Οπότε ναι, δεν φταίνε όλοι το ίδιο αλλά ΠΑΝΤΑ κάποιος φταίει και πιο συχνά απ' όσο νομίζουμε φταίμε κι εμείς. Τα περι αυτομαστιγωματος, εστω και.. μεταφορικα ειναι μια σαδιστικη, αδικη και βαθια αντικοινωνικη αποψη ειδικα μετα απο τοσα χρονια βαθιας κρισης που ξερουμε ολοι τι περνανε οι γυρω μας. Γιατί σαδιστική; Δεν κατάλαβα, κάνουμε επι δεκαετίες ότι μαλακία μας κατέβει και τώρα θα το παίζουμε αδικημένες μυξοπαρθένες, "Συγνώμη, δεν έφταιγα, τι να κάνουμε, μας κέρδισε το μόντελινγκ". Εμ δεν πάει έτσι. Όσο μεγαλύτερο το έγκλημα τόσο μεγαλύτερη η τιμωρία, θες δεν θες αυτό το κανονίζει από μόνη της η ζωή. Δεν σου λέω πως θέλω να βλέπω ανθρώπους να τιμωρούνται για τις προφανέστατα λάθος εκτιμήσεις τους, άνθρωποι που μπορεί ήδη να περνάνε δύσκολα, αλλά βρε αδερφέ, έτσι για το γαμώτο, ένα "συγνώμη, έσφαλα" δεν έχω ακούσει. Εκτος αν επιμενεις να αυτοαναιρεισαι στην ιδια προταση οπου υποννοεις οτι περιστοιχιζεσαι απο ανθρωπους (προσεξε, μιλαμε ποσοτικα τωρα οπως το θετεις εσυ, εξου και το "περιστοιχιζεσαι") που ειναι άπληστοι, αδίστακτοι, ψυχοπαθείς και απλά βλάκες ενω Προσωπικά θεωρώ πως υπήρξα βλάκας που δεν μίλαγα μέχρι να κλείσει η φωνή μου κάθε φορά που έβλεπα να γίνεται κάτι λάθος. Οπότε φταίω κι εγώ. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 ποτέ δε ψήφησα ΝΔ-Πασοκ Ε, τότε είσαι αθώος.. τι το συζητάμε..;... :P Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Ε, τότε είσαι αθώος.. τι το συζητάμε..;... :P Μην απομονώνεις. Διάβασε και τα υπόλοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Μην απομονώνεις. Διάβασε και τα υπόλοιπα. ΄Ολα τα διάβασα (τα διαβάζω εδώ και 15 χρόνια... πίστεψέ με, δεν χρειάζομαι υποδείξεις). Απλά, να σου πω, με το θάρρος του αγνώστου ότι δεν δικαιούσαι αυτό το επίπεδο κριτικής επειδή δεν ψήφισες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Είναι τα προσωπικά σου επιτεύγματα που έχουν αξία, αν έχεις να παρουσιάσεις τέτοια (δεν ξέρω και πόσων ετών είσαι), και όχι τα λάθη των προηγούμενων γενιών, πόσο μάλιστα στην εποχή μας. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Και ποιος θα το κρίνει το αναλογικά; Γιατί όποιον και να ρωτήσεις το πιο πιθανό είναι να σου πει "εγώ δεν φταίω". Φυσικά λοιπόν πρέπει να υπάρχουν αναλογικές ευθύνες αλλά μην περιμένεις να νιώθουν και όλοι δικαιωμένοι. Άλλωστε όταν έρχεται ο λογαριασμός κανείς δεν γουστάρει να πληρώνει αλλά κάποιος πρέπει να πει κι ένα "Σκάσε και πλέρωνε". Εκτός αν νομίζεις πως ο λογαριασμός μπορεί να μένει απλήρωτος στο διηνεκές κάτι που δυστυχώς δεν γίνεται. Οπότε ναι, δεν φταίνε όλοι το ίδιο αλλά ΠΑΝΤΑ κάποιος φταίει και πιο συχνά απ' όσο νομίζουμε φταίμε κι εμείς. Αυτο λεω και γω. Απλως αν πιστευεις οτι σε μια κοινωνια φταιει η πλειοψηφια και δεν θες να παραδεχτεις οτι η συλλογικη ευθυνη για την οποια διαμαρτυρεσαι ισως να εχει καποιον απο πισω που εκανε την μεγαλη μπαζα... καπου εχεις θεμα, γιατι αναιρεις τα μαθηματικα σου, συμφωνα με τα οποια οι κοινωνιες ακολουθουν κανονικες κατανομες. Οι skewed κατανομες συνηθως εχουν καποια latent variables που τις διαμορφωνουν. Αρα διαλεξε - τα μαθηματικα σου ή το bias σου. Γιατί σαδιστική; Δεν κατάλαβα, κάνουμε επι δεκαετίες ότι μαλακία μας κατέβει και τώρα θα το παίζουμε αδικημένες μυξοπαρθένες, "Συγνώμη, δεν έφταιγα, τι να κάνουμε, μας κέρδισε το μόντελινγκ". Εμ δεν πάει έτσι. Όσο μεγαλύτερο το έγκλημα τόσο μεγαλύτερη η τιμωρία, θες δεν θες αυτό το κανονίζει από μόνη της η ζωή. Δεν σου λέω πως θέλω να βλέπω ανθρώπους να τιμωρούνται για τις προφανέστατα λάθος εκτιμήσεις τους, άνθρωποι που μπορεί ήδη να περνάνε δύσκολα, αλλά βρε αδερφέ, έτσι για το γαμώτο, ένα "συγνώμη, έσφαλα" δεν έχω ακούσει. Προσωπικά θεωρώ πως υπήρξα βλάκας που δεν μίλαγα μέχρι να κλείσει η φωνή μου κάθε φορά που έβλεπα να γίνεται κάτι λάθος. Οπότε φταίω κι εγώ. Σαδισμος ειναι να βλεπεις καποιον να τιμωρειται και να χαιρεσαι. Ποσο μαλλον εδω, που το συντριπτικο μερος του πλυθησμου πληρωσε και με το παραπανω την κριση. Εφοσον πληρωσε λοιπον και συνεχιζεις να επιμενεις οτι πρεπει να πληρωσει γιατι ετσι του αξιζει, σκεφτεσαι σαδιστικα. Αυτο ειναι ο ορισμος. Τωρα για το αν δεν ακουσες ένα "συγνώμη, έσφαλα" και γι αυτο εχεις μεινει με την εντυπωση οτι πρεπει να συνεχισει η τιμωρια, τι να σου πω.... πηγαινε σε καποιον να το του πεις καταμουτρα οταν δεν εχει να πληρωσει το ρευμα. Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις