takis Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 παιδια χιλια ευχαριστω για ολες αυτες τις πληροφοριες! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
danis Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Φίλε danis τρελή μούρη και στάθμες μπαρ... αλλά: (γνώμη μου πάντα) Freq. Response: 20 Hz - 20 KHz S/N Ratio: ≥ 95 dB T.H.D.: ≤ 0.5% (1 KHz) Πράγμα που αμέσως το καθιστά καθόλου καλή αγορά (και αχρείαστη λόγω Watt)' date=' μιας και με την ίδια τιμή παίρνεις αυτό: [img']http://www.electrocompaniet.no/images/products/medium/eci3.jpg[/img] με τα εξής χαρακτηριστικά: THD (measured at 1 kHz half power,8W) < 0,005 % THD (measured at 1 kHz -1 dB 8 W) < 0,006 % Rated output power 8 W 2 x 70 W.... Δεν θέλω να το τραβήξω αλλά χωρίς να έχεις ακούσει κάποιο μηχάνημα να παίζει,κοιτάς τα νούμερα του κατασκευαστή και λες απλά τη γνώμη σου,οτί δηλ δεν το καθιστά καθόλου καλή αγορά... Τα νούμερα είναι απλά νούμερα,τα βλέπουμε πάντα ενδεικτικά...αυτό θα πρεπε τουλάχιστον να το ξέρεις. Ο κάθε κατασκευαστής ανακοινώνει ότι τον βολεύει και σχεδόν ποτέ δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Να σου πω οτί ο ίδιος ενισχυτής πωλείται στην Αμερική με άλλο περιτύλιγμα στα 3200$.Τον παίρνουν απ' τους κινέζους και βγάζουν μερικά δολαριάκια. Πάρε και ένα review http://www.hometheaterhifi.com/volume_12_2/dk-design-vs1-integrated-amp-6-2005.html και τέλος να σου πω οτι στο manual τώρα που κοίταξα γράφει THD <0.1%(1kz) αλλά και πάλι αυτό δεν λέει τίποτα... Για τα watt που λες οτί είναι αχρείαστα,αυτό άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ ή ο καθένας που τον αγοράζει...Εμένα κουνάει συνολικά 4χ10" , 4χ6,5" , 5 τουίτερ , 2χ5" , 2χ8" και 2χ12" μεγάφωνα,οπότε τα θέλω τα βατ. Αυτά από μένα :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 @boukaw7 Μην λες εύκολα τιποτένια τα μηχανήματά σου γιατί πολλά παλιά hi-fi (δεν υπήρχε hi-end... :wink: :wink: :wink: ' date='όλα hi-fi ήταν...), σήμερα θα πουλιόντουσάν χρυσάφι... λόγω πχ. full mosfet υλοποίησης κλπ.[/quote'] Το τιποτένιο ήταν σε εισαγωγικά αν πρόσεξες γιατί σε σύγκριση με αυτά που είδα εδώ...... Πάντως σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ ειδικά τον ενισχυτή μου τιποτένιο, γιατί παρά τα χρόνια του ( τα οποία είναι πολλά, αφού να φανταστείς "κληρονομιά" του father είναι ) όποτε παίζει έχω συχνά 1 χαμόγελο...... ( σαν τη φάτσα του μα@#κα 1 πράμα! ) Και έχω συνδέσει και ps2 και gamecube και άλλα σύγχρονα καλούδια σε αυτό!!! Απλά το όλο πνεύμα της τοποθέτησής μου ήταν αν όλα αυτά που γράφετε ( και για το πόσο καλά ή όχι είναι, μάλλον είμαι από τους τελευταίους για να το κρίνω ) μπορείτε να τα χαρείτε με την ηρεμία σας χωρίς διάφορους εξωγενείς παράγοντες ( βλέπε γείτονες, περιβάλλον αλλά και διάφορα άλλα ). "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vandergraaf Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Φίλε danis τρελή μούρη και στάθμες μπαρ... αλλά: (γνώμη μου πάντα) Freq. Response: 20 Hz - 20 KHz S/N Ratio: ≥ 95 dB T.H.D.: ≤ 0.5% (1 KHz) Πράγμα που αμέσως το καθιστά καθόλου καλή αγορά (και αχρείαστη λόγω Watt)' date=' μιας και με την ίδια τιμή παίρνεις αυτό: [img']http://www.electrocompaniet.no/images/products/medium/eci3.jpg[/img] με τα εξής χαρακτηριστικά: THD (measured at 1 kHz half power,8W) < 0,005 % THD (measured at 1 kHz -1 dB 8 W) < 0,006 % Rated output power 8 W 2 x 70 W.... Δεν θέλω να το τραβήξω αλλά χωρίς να έχεις ακούσει κάποιο μηχάνημα να παίζει,κοιτάς τα νούμερα του κατασκευαστή και λες απλά τη γνώμη σου,οτί δηλ δεν το καθιστά καθόλου καλή αγορά... Τα νούμερα είναι απλά νούμερα,τα βλέπουμε πάντα ενδεικτικά...αυτό θα πρεπε τουλάχιστον να το ξέρεις. Ο κάθε κατασκευαστής ανακοινώνει ότι τον βολεύει και σχεδόν ποτέ δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Να σου πω οτί ο ίδιος ενισχυτής πωλείται στην Αμερική με άλλο περιτύλιγμα στα 3200$.Τον παίρνουν απ' τους κινέζους και βγάζουν μερικά δολαριάκια. Πάρε και ένα review http://www.hometheaterhifi.com/volume_12_2/dk-design-vs1-integrated-amp-6-2005.html και τέλος να σου πω οτι στο manual τώρα που κοίταξα γράφει THD <0.1%(1kz) αλλά και πάλι αυτό δεν λέει τίποτα... Για τα watt που λες οτί είναι αχρείαστα,αυτό άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ ή ο καθένας που τον αγοράζει...Εμένα κουνάει συνολικά 4χ10" , 4χ6,5" , 5 τουίτερ , 2χ5" , 2χ8" και 2χ12" μεγάφωνα,οπότε τα θέλω τα βατ. Αυτά από μένα :wink: Κοίτα δεν θες να το συνεχίσεις, αλλά το κάνεις... διακαιωμά σου είναι βέβαια. Δημοκρατικά πράγματα. :wink: Κατ'αρχήν άρχισα το post λέγοντας ότι είναι η γνώμη μου... και φυσικά και λέω την γνώμη μου (με όμορφο τρόπο πάντα). Ποιός θα μου το απαγορέψει αυτό???? Επίσης το τι ξέρω εγώ και τι όχι δεν είναι το θέμα μας... (Το πάς σε προσωπικό επίπεδο και δεν είναι όμορφο αυτό... εγώ μίλησα ΜΟΝΟ για τον ενισχυτή που πρότεινες... όχι για εσένα...) Ακόμα, τα νούμερα δεν είναι απλά νούμερα (THD). Μεταφράζονται άμεσα στην παραμόρφωση του ήχου που ακούει κάποιος όταν αυξάνονται τα πολύτιμα Watt του ενισχυτή του... Και μόνο από αυτό που λες για το τι ηχεία "κουνάς" 8O :roll: :roll: :roll: , φαίνεται ότι δεν έχεις και μεγάλη σχέση με το θέμα. Τα ηχεία δεν κρίνονται με την ποσότητα (40 κιλά ηχεία να τα αφήσω?) αλλά με την ποιότητα. Τέλος, με το να λές ότι "για τα watt που λες οτί είναι αχρείαστα,αυτό άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ ή ο καθένας που τον αγοράζει..." ουσιαστικά δεν προσφέρεις τίποτα στην κουβέντα γιατί αυτό είναι μια φράση χωρίς τεκμηρίωση. Εγώ τεκμηρίωσα την άποψη μου για τα Watt. (Η αν θές για τα παραγόμενα decibel) Θέλω να τονίσω και δεν ξαναμιλάω για το θέμα, ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου, αλλά έχω με αυτά που λες γιατί επειδή ασχολούμαι με το hi-fi εδώ και 15 χρόνια περίπου, δεν μπορώ να ακούω πράγματα που απλά δεν ισχύουν. Αν εσύ είσαι ευχαριστημένος από το σύστημά σου και κάνει για τα αυτιά σου, τότε όλα τα άλλα είναι περιττά... :wink: PEACE! Ας ακούει ο καθένας ότι γουστάρει... P.S.: Συγνώμη Τάκη για ένα ακόμα thread που περιέχει ψιλοκαβγαδάκι και ξεφεύγει από το θέμα. Είναι και δικιά μου ευθύνη εν μέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Τώρα να ανεβάσω σε φωτογραφία τα κορυφαία Altec Lansing 2.1 μου ή θα πάτε όλοι στον ψυχίατρο για χαπάκια;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vandergraaf Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Τώρα να ανεβάσω σε φωτογραφία τα κορυφαία Altec Lansing 2.1 μου ή θα πάτε όλοι στον ψυχίατρο για χαπάκια;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Τα έχω στον υπολογιστή! :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Τώρα να ανεβάσω σε φωτογραφία τα κορυφαία Altec Lansing 2.1 μου ή θα πάτε όλοι στον ψυχίατρο για χαπάκια;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Τα έχω στον υπολογιστή! :lol: :lol: :lol: Ουυυφφ τώρα νιώθω λιγότερο μόνος!! :lol: :lol: :D Vandergraaf είσαι "άρρωστος" αυτό έχω να πω :D :D :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vandergraaf Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Τώρα να ανεβάσω σε φωτογραφία τα κορυφαία Altec Lansing 2.1 μου ή θα πάτε όλοι στον ψυχίατρο για χαπάκια;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Τα έχω στον υπολογιστή! :lol: :lol: :lol: Ουυυφφ τώρα νιώθω λιγότερο μόνος!! :lol: :lol: :D Vandergraaf είσαι "άρρωστος" αυτό έχω να πω :D :D :wink: Ευχαριστώ! :mrgreen: :oops: :oops: :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Χα εγώ που έχω τα dreamax extreme 1600 2.1 σας τρώω και τους 2! Κρυστάλλινη ποιότητα ήχου σε οποιαδήποτε ένταση και τα καλύτερα για monitoring επαγγελματικών μην σας πω προδιαγραφών! :lol: :lol: :mrgreen: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Ωραία και εγώ τα Altec Lansing έχω.....Καλά best buy το κόβω...:lol:....Αρρωστοιιιι.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση