Προς το περιεχόμενο

Αγορά κονσόλας μίξης και μικροφωνων για DJ/Karaoke

MasterX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γινεται. Αλλα οι κονσολες αυτες δεν κανουν multitrack εγγραφη. Αυτο που μπορεις να ηχογραφησεις στο PC μεσω USB ειναι η stereo εξοδος της καθε κονσολας. Αν εχεις δηλαδη συνδεσει πανω στην κονσολα 2 mics, μια κιθαρα και ενα synth, μην περιμενεις να γραφουν ολα αυτα σε πεντε (3 mono +1 stereo) ξεχωριστα καναλια στο Cubase ή σε καποιο αλλο DAW. Μπορεις μονο να γραψεις το τελικο stereo mix. Φυσικα μπορεις να γραψεις τα οργανα ενα-ενα σε ξεχωριστα καναλια. Η stereo εξοδος του PC/DAW μπορει μετα να περασει στην κονσολα και να ακουστει απο κει μεσω USB ή RCA συνδεσης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 36
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Γινεται. Αλλα οι κονσολες αυτες δεν κανουν multitrack εγγραφη. Αυτο που μπορεις να ηχογραφησεις στο PC μεσω USB ειναι η stereo εξοδο της καθε κονσολας. Αν εχεις δηλαδη συνδεσει πανω στην κονσολα 2 mics, μια κιθαρα και ενα synth, μην περιμενεις να γραφουν ολα αυτα σε πεντε (3 mono +1 stereo) ξεχωριστα καναλια στο Cubase ή σε καποιο αλλο DAW. Μπορεις μονο να γραψεις το τελικο stereo mix. Φυσικα μπορεις να γραψεις τα οργανα ενα-ενα σε ξεχωριστα καναλια. Η stereo εξοδος του PC/DAW μπορει μετα να περασει στην κονσολα και να ακουστει απο κει μεσω USB ή RCA συνδεσης.

ωραια, αυτο με ενδιαφερει.. για ενα οργανο ηχογραφηση τη φορα εννοουσα

Αν δεν υπολογισουμε τον παραγοντα τιμη στην εξισωση, ποιον μικτη θα προτιμουσατε απο τους 2;

(και θεωρουμε οτι και οι 2 μας καλυπτουν απο καναλια.. οσο για τα 100 εφε σε σχεση με τα 24 ας το αφησουμε και αυτο απ εξω, καθως καιπαλι ειναι ακυρη η αριθμητικη συγκριση πιστευω, οταν τα 30 πρωτα ειναι ολα Reverb και το ιδιο για τα υπολοιπα)

Αν αφησουμε εξω τα εφφε, τα καναλια, τους κομπρεσορες, την τιμη κλπ, τι μας μενει να συγκρινουμε? Το...χρωμα και το design τους? 2894558.png Τα εφφε δεν τα αφηνουμε καθολου απ'εξω, ουτε την τιμη φυσικα.

Η κονσολα της Behringer εχει πανω 100 εφφε, μεταξυ των οποιων πολλα Reverb και Delay, Phaser, Overdrive, Panner, Distortion, Detune, Chorus, LFO Filter, Minor Third Up

& Major Third Up, Talkbox, Flanger κλπ, καθως και διαφορα multi εφφε οπως Delay & Flanger, Flanger & Reverb, Delay & Reverb και αλλα.

Η Κονσολα της Yamaha εχει μονο 24 εφφε, εκ των οποιων τα μισα ειναι reverb και delay.

Για την ποιοτητα των εφφε ειμαι σιγουρος οτι και οι δυο κονσολες ειναι τουλαχιστον Οκ, αφου τα ονοματα της KlarkTeknik και της Yamaha εγγυωνται γι αυτο. Αλλα σε γενικες γραμμες, η κονσολα της Behringer ειναι καλυτερη, και σε πολυ χαμηλοτερη τιμη. Εγω θα πηγαινα κατευθειαν γι αυτη.

Οκ.. δεκτη η γνωμη..

Οταν μιλαμε για μηχανημα ηχου το πιο σημαντικο ειναι η ποιοτητα του ηχου συμφωνα με τη δικη μου λογικη.

Και ρωτωντας καποιους, αλλα και απο κριτικες στο Ιντερνετ λενε οτι η Yamaha εχει καλυτερο ηχο..

ΟΚ.. οπως και να εχει πρεπει σταθμισω ακριβως τις αναγκες μου και θα επιλεξω ποια με καλυπτει καλυτερα.

Για μικροφωνα μπορει καποιος να κανει καμια προταση; για ενσυρματα;

Για ασυρματα βλεπω οτι θελω κοντα στο κατοσταρι για να ειναι καπως γνωστη μαρκα..Για την περιπτωση του καραοκε εχετε να προτεινετε και καποια που να ειναι κατω απο τα 100 και να κανει τη δουλεια καπως καλα;

Και ρωτωντας καποιους, αλλα και απο κριτικες στο Ιντερνετ λενε οτι η Yamaha εχει καλυτερο ηχο..

Φιλε μου, μιλαμε για κονσολες της ταξης των €130 - €230 απο δυο πολυ γνωστες και μεγαλες εταιρειες. Αν νομιζεις οτι μπορεις να καταλαβεις διαφορες στον ηχο τους, πασο. Εγω θα σου ελεγα οτι δεν θα καταλαβεις τιποτα ακομα κι αν συγκρινουμε κονσολες πανω απο €1000. Στο 2016 ζουμε, μην τρελαινεσαι. Αγορασε μια απο τις δυο, οποια κι αν διαλεξεις θα μεινεις ευχαριστημενος.

ναι δεν ειπα οτι θα καταλαβω και διαφορά.. δεν ειμαι και επαγγελματιας.

μαλλον τελικα θα επιλεξω τη Yamaha.. εχει και τα + και τα -..

Ενα θεματακι που διαβασανα λενε μερικοι για τη Behringer ειναι το βυσμα του τροφοδοτικου οτι ειναι αθλιο και ευκολα χαλαει..εγω δεν θατην εχω μονιμα σπιτι και με το βαλε βγαλε πιθανωςνα εχει θεμα..

Ευχαριστω παντωςγια τις απαντησεις και τις γνωμες σας!

Οποιος εχει καμια ιδεα:

Για μικροφωνα μπορει καποιος να κανει καμια προταση; για ενσυρματα;

Για ασυρματα βλεπω οτι θελω κοντα στο κατοσταρι για να ειναι καπως γνωστη μαρκα..Για την περιπτωση του καραοκε εχετε να προτεινετε και καποια που να ειναι κατω απο τα 100 και να κανει τη δουλεια καπως καλα;

Παρε αυτό και τελειωσες. ;)

http://www.thomann.de/gr/shure_sm58.htm

εχω ηδη 2 μικροφωνα, Shure Beta 58A και AKG D 190E..

σε σχεση με το 58A τι λεει το SM58 LC ?

μηπως ομως ειναι υπερβολη για καραοκε;με 50+ε δεν κανω καλα τη δουλεια μου;

cardioid ειναι τοκαλυτερο για περιπτωση ε;

μαλλον τελικα θα επιλεξω τη Yamaha.. εχει και τα + και τα -..

Ποιός παραγοντας σε έκανε να την επιλέξεις τελικά? Ποιά είναι τα συν και πλην?

Ποιός παραγοντας σε έκανε να την επιλέξεις τελικά? Ποιά είναι τα συν και πλην?

Νομιζω εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, καλυτερο ηχο, στα καναλια 5-8 εχει και RCA βυσματα που με βολευουν..

Στα μειον οτι εχει 2 κομπρεσορες..κατι αλλο δεν με ενοχλει

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου