metallic Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2007 Γειά σας και καλή χρονιά!!! Έχοντας γυρίσει δεν ξέρω κι εγώ πόσα μαγαζιά ψάχνοντας για live των megadeth με τον Friedman δεν έχω βρει κανένα. Μήπως ξέρετε κάποιο μαγαζί που να έχει τέτοιο live στην Αθήνα? :?: P>And Justice For All... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2007 εγω παντως το εχω και αν θες στο γραφω :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
db548 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2007 http://video.google.co.uk/videoplay?docid=-7860284167234416481&q=friedman+king Πάρε αυτό μέχρι να σου γράψει το DVD ο whitenoize (Friedman με King σε ροκ τηλεπαιχνίδι στην Ιαπωνία). Να χαμε κανα τέτοιο στην Ελλάδα (με Gus.G και Σάκη απτους Rotting Christ), τι ωραία που θα ήτανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση