samy paraga Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2016 Και μονο που βλεπεις μαζι στη σκηνη διπλα διπλα ολους αυτους σε πιανει κατι... Φαγούρα στους όρχεις ε? ;D ;D ;D Διαβάζω Καθημερινή , είμαι καλά λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2016 Διαβάζω Καθημερινή... είμαι καλά λαίμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2016 o Hughes μου θυμίζει μια θεία μου στη Λάρισα.... :o με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2016 o Hughes μου θυμίζει μια θεία μου στη Λάρισα.... :o Και λίγα λές. Γιατί ο Coverdale πίσω πάει; Τι μάλλι και τι ντύσιμο είναι αυτό!!! Κρίμα, γιατί η Βρετανία έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ παράδοση στο ντύσιμο (και εν γένει στο στυλ) …άσχημα γεράματα κάνανε, σε αντίθεση με κάποιους που γερνάν πολύ καλά (π.χ. Sean Connery –μιας και μιλάμε για Βρετανούς). Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2016 Και λίγα λές. Γιατί ο Coverdale πίσω πάει; Τι μάλλι και τι ντύσιμο είναι αυτό!!! Κρίμα, γιατί η Βρετανία έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ παράδοση στο ντύσιμο (και εν γένει στο στυλ) …άσχημα γεράματα κάνανε, σε αντίθεση με κάποιους που γερνάν πολύ καλά (π.χ. Sean Connery –μιας και μιλάμε για Βρετανούς). ο Coverdale γενικά στο ντύσιμο δεν τόχει. Βέβαια μαλλί έχει (ακόμα) οπότε μαγκιά του. Για τον Glenn δεν το είπα για πλάκα, η θεία Κατίνα έτσι έμοιαζε και έτσι ντυνόταν... (ο Connery είναι Σκώτος.... ;D) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2016 (ο Connery είναι Σκώτος.... ;D) Έγω όλους δαύτους, ακόμα και Ιρλανδοι να ναι....βρετανούς τους λέγω.....UK εν πάσει περιπτώσει . ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2016 Κρίμα, γιατί η Βρετανία έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ παράδοση στο ντύσιμο (και εν γένει στο στυλ) … Οχι σε ΑΥΤΟ το ΕΙΔΟΣ της μουσικης ομως ;) Παντα ψιλοκαγκουρεϊσον εμφανιση εχουν ολοι οι μουσικοι του χαρντ ροκ/μεταλ κτλ. ;D.....μη περιμενεις ΣΤΥΛ απο δαυτους.... αν θες βρεττανικο στυλ φιλος πας ΕΔΩ το ΜΕΤΑ ειναι σχεδον πιο stylish και απο το ΠΡΙΝ ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2016 Και λίγα λές. Γιατί ο Coverdale πίσω πάει; Τι μάλλι και τι ντύσιμο είναι αυτό!!! Κρίμα, γιατί η Βρετανία έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ παράδοση στο ντύσιμο (και εν γένει στο στυλ) …άσχημα γεράματα κάνανε, σε αντίθεση με κάποιους που γερνάν πολύ καλά (π.χ. Sean Connery –μιας και μιλάμε για Βρετανούς). Προβλήματα που έχει ο κόσμος; ;D ;D Για τον Glenn δεν το είπα για πλάκα, η θεία Κατίνα έτσι έμοιαζε και έτσι ντυνόταν... Εμένα πάντως μου θυμίζει τον Beatlejuice ;D ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2016 Οχι σε ΑΥΤΟ το ΕΙΔΟΣ της μουσικης ομως ;)...... Κάπου το χα ξαναποσταρει....... Υ.Γ. Και ο Daltrey Θεός, τωρα που το ξανάδα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2016 (ο Connery είναι Σκώτος.... ;D) Κι οι Σκωτσέζοι Βρετανοί είναι. Αν τους αποκαλέσεις "Άγγλους" είναι που μπορεί να τις φας. ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση