Superfunk Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2016 Να στο πω και αλλοιως...αν γραψεις ενα cd σε μια κασσετα και αν το μετατρεψεις σε mp3 στα 360 & συγκρινεις το αποτελεσμα στην κασσετα ΔΕΝ ακουγεται οπως το cd (εχει μια απωλεια γυρω στο 30% απο τις συχνοτητες ειδικα στα υψηλομεσαια),αντιθετα το mp3 ακουγεται ΕΛΑΦΡΑ "χειροτερα"... To ιδιο συμβαινει και αν γραψεις βινιλιο σε κασσετα και αν το μετατρεψεις σε wav. Τωρα αν εσυ την απωλεια αυτη τη λες "ζεστο ηχο" αυτο ειναι another priest's holly book ....αλλωστε ποιος ειμαι εγω να κρινω εναν δανδη που εκτιμα τα bespoke suits απο την Savile Row ;D ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2016 Τετοια απώλεια συχνότητας δεν υφίσταται. Μια μέση κασετα χρωμίου έχει απόκριση συχνότητας που εκτείνεται από 20 Hz έως 17 KHZ. Πολλές φτάνουν και 20 khz. Θα μπορούσες να αντιτάξεις μόνο "θορυβο", αλλά αυτά έχουν λυθεί με τα bolby B,C και S, αλλά εμένα προσωπικά, μου αρέσει ο "θόρυβος" ...δεν γράφω/ ακούω ποτέ με dolby. Αντιθέτως δεν μπορώ να ανεχθώ jitter. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2016 ...δεν γράφω/ ακούω ποτέ με dolby. και εγω το συχαινομουνα,ακομα και στο στουντιο οταν γραφαμε σε ταινια ποτε δεν το εβαζα (και φρικαρε ο ηχοληπτης ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2016 και εγω το συχαινομουνα,ακομα και στο στουντιο οταν γραφαμε σε ταινια ποτε δεν το εβαζα (και φρικαρε ο ηχοληπτης ;D) ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση