Προς το περιεχόμενο

TDK D 180 κασσέτα.

LK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να στο πω και αλλοιως...αν γραψεις ενα cd σε μια κασσετα και αν το μετατρεψεις σε mp3 στα 360 & συγκρινεις το αποτελεσμα στην κασσετα ΔΕΝ ακουγεται οπως το cd (εχει μια απωλεια γυρω στο 30% απο τις συχνοτητες ειδικα στα υψηλομεσαια),αντιθετα το mp3 ακουγεται ΕΛΑΦΡΑ "χειροτερα"...

To ιδιο συμβαινει και αν γραψεις βινιλιο σε κασσετα και αν το μετατρεψεις σε wav.

Τωρα αν εσυ την απωλεια αυτη τη λες "ζεστο ηχο" αυτο ειναι another priest's holly book ....αλλωστε ποιος ειμαι εγω να κρινω εναν δανδη που εκτιμα τα bespoke suits απο την Savile Row ;D ;D ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 23
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Moderator

Τετοια απώλεια συχνότητας δεν υφίσταται.

Μια μέση κασετα χρωμίου έχει απόκριση συχνότητας που εκτείνεται από 20 Hz έως 17 KHZ. Πολλές φτάνουν και 20 khz.

Θα μπορούσες να αντιτάξεις μόνο "θορυβο", αλλά αυτά έχουν λυθεί με τα bolby B,C και S, αλλά εμένα προσωπικά, μου αρέσει ο "θόρυβος" ...δεν γράφω/ ακούω ποτέ με dolby.

Αντιθέτως δεν μπορώ να ανεχθώ  jitter.

...δεν γράφω/ ακούω ποτέ με dolby.

και εγω το συχαινομουνα,ακομα και στο στουντιο οταν γραφαμε σε ταινια ποτε δεν το εβαζα (και φρικαρε ο ηχοληπτης  ;D)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

• Moderator

και εγω το συχαινομουνα,ακομα και στο στουντιο οταν γραφαμε σε ταινια ποτε δεν το εβαζα (και φρικαρε ο ηχοληπτης  ;D)

;D ;D ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου