cos_dr Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 Μια νέα on the fly σύνθεση του cos_dr [soundcloud] [/soundcloud] Βασισμένη σε μια μελωδία που του ήρθε στο μυαλό πριν λίγες μέρες που βρισκόταν στη Βόρεια Ελλάδα. Εδω Βόρεια Ελλάδα χαχαχαχαχαχαχα ;D ;D ;D Την έγραψε χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τον πιστό του φίλο, τον Triton τον LE Χωρις σοφιστικέ virtual instruments, χωρις πανάκριβα υπερεργαλεία synth-workstation, χωρις state of the art μηχανές εφφε, χωρίς τρελο processing, έτσι απλά λιτά και ταπεινά. Προσωπικά μου άρεσε το αποτέλεσμα γιατι βγάζει εναν συναισθηματισμό. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 Ωραία η σύνθεση, είναι κάπως μελαγχολική και όντως συναισθηματική. Ηχάρα το τρίτον. Η μελωδία μου θύμισε λίγο τον Εξολοθρευτή 2! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2016 Η μελωδία μου θύμισε λίγο τον Εξολοθρευτή 2! ναι, εχεις δικιο, το έχει λιγο. Εχω πολλά ακούσματα απο Brad Fiedel, σιγουρα επηρεάζουν και υποσυνείδητα. Δεν το ειχα στο μυαλό μου πάντως οταν έγραφα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2016 Χωρις σοφιστικέ virtual instruments, χωρις πανάκριβα υπερεργαλεία synth-workstation, χωρις state of the art μηχανές εφφε, χωρίς τρελο processing, έτσι απλά λιτά και ταπεινά. Αν εχεις εμπνευση,αυτα δεν ειναι κι απαραιτητα. Για με την ειχες,με αρεσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2016 Ο pipityri θα ήθελε να δηλώσει πως του άρεσε ιδιαιτέρως αυτό το νέο πόνημα του cos_dr και να συγχαρεί τον δημιουργό που με τόσο ταπεινά μέσα έφτιαξε κάτι τόσο όμορφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά, εχω πιεί πολυ και είχα καιρό να πιώ και ζαλισμένος σας ευχαριστώ για τα καλα σας λογα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2016 Τό'χω ξαναγράψει αλλά θα το ξαναπώ.....είσαι Καλλιτέχνης..... :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2016 Τό'χω ξαναγράψει αλλά θα το ξαναπώ.....είσαι Καλλιτέχνης..... :o ΕΣΥ εισαι καλλιτεχνης. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2016 Ωραιότατον, μπράβο! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2016 Κινηματογραφικότατο Κώστα, μ εψησες να δω κανα blade runner :) ΥΓ: Τι φωτο ειναι αυτή απο το greek idol ρε αρχιτρολλ; Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση