chiego Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2016 καλησπέρα, θα ήθελα λίγη βοήθεια. θέλω να αλλάξω τον διακόπτη στο wha wha (vox 847) γιατί χάλασε ο διακόπτης που έχει το wha είναι spt με τρία ποδαράκια και θέλω να τον αλλάξω με 3dpt switch (9 ποδαράκια) . an μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα σχεδιάγραμμα πως τα ενώνουμε θα το εκτιμούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Archelaos Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2016 Καλή σου μέρα, θέλεις να το μετατρέψεις σε true by pass απ'ότι κατάλαβα. Θα προσθέσεις και led? Βρήκα με μια πρόχειρη αναζήτηση αυτό το layout. Σε βοηθάει κάτι τέτοιο? μελέτησε το και εδώ είμαστε. So be Playful! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chiego Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2016 μην μπερδεύεσαι λόγο του διακόπτη, απλά δεν έχω άλλον στα χέρια μου. ψάχνω την απλή συνδεσμολογία (την αρχική) Χωρής tbp και led Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2016 Απλώς τοτε χρησιμιποιησε τη μια στηλη του 3pdt και βαλε τα καλωδια ακριβως όπως ηταν στον αυθεντικό διακοπτη. Πρόσεξε μη μπερδέψεις στήλες με γραμμες ;D Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chiego Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2016 τελικά ψήθηκα και έφτιαξα το κύκλωμα με το tbp και το led, oxi αυτό που μου στείλατε αλά ένα άλλο σχεδιάγραμμα. Παρατήρηση πρώτη, τελικά άξιζε να γίνει tbp δεύτερη έχω το led και ξέρω ποτέ είναι on και πότε off τρίτο ο νέος διακόπτης είναι ποιο μαλακός και δεν χρειάζεται πολύ δύναμη όπως πριν για να το ενεργοποιήσεις και το καλύτερο για μένα με το που ανοίξεις το πετάλι δεν έχει vol jump όπως πριν. αυτές τις παρατηρήσεις σε home καταστάσεις, την κυριακή θα γίνει τεστ και σε συνθήκες πρόβας. ευχαριστώ για τις απαντήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση