Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2016 Τραγούδια που θα σήκωναν πολλά μέτρα σόλο και δεν παίχτηκε νότα. Ξεκινάω με αυτό. Πιστεύω πως σήκωνε πολλά solos από διάφορα όργανα , κιθάρα- συνθ....κ.λ.π. Δεν παίχτηκε όμως νότα. Επιλέχτηκε η αλλαγή τονικής - ως "αλλαγή". Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2016 Όλο το St. Anger των Metallica Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2016 Κανα δυο πενιες θα ηταν ωραιες στο αποκατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2016 Ξεκινάω με αυτό. δεν ξέρω αν σηκώνει σόλο το άσμα, αλλά σίγουρα σηκώνει τον θαυμασμό μου κι έτσι όπως είναι.... reference παραγωγή για το είδος (και όχι μόνο), που ειδικά στην διαχείριση των χώρων και στο "άπλωμα" της σκηνής ο μηχανικός τους Tom Lord Alge και o Steve Norman στο arranging δίνουν ρέστα... ΥΓ. σόρυ Λάκη μου για το off... ο καθείς με την τρέλα του, μη δίνεις σημασία... συνεχίστε...;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2016 δεν ξέρω αν σηκώνει σόλο το άσμα, αλλά σίγουρα σηκώνει τον θαυμασμό μου κι έτσι όπως είναι.... Και εμένα ;D. Δεν είναι τυχαίο που στον δίσκο (δισκάρα), υπάρχουν κάποια σολάκια. Εδώ τίποτα. Και είναι τέλειο. Υ.Γ. Τον έγραψα μάλιστα και σε μια sony super metal master και τον απολαμβάνω καλλίτερα (μια και είπες για κολλήματα) :P ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2016 Υ.Γ. Τον έγραψα μάλιστα και σε μια sony super metal master και τον απολαμβάνω καλλίτερα (μια και είπες για κολλήματα) :P ;D καλά και γω μην νομίζεις ότι έχω πουλήσει πλήρως την ψυχή μου στον Digiλβουλ... ;D το πρώτο μου studio (προ αμνημονεύτων) το είχα στήσει στο λατρεμένο μου για το οποίο αν έβρισκα τις ιδιαίτερες κασέτες που χρησιμοποιούσε (ταινία σε vhs περίβλημα) δεν θα το πουλούσα ποτέ και ίσως να το χρησιμοποιούσα ακόμα και σήμερα (ειδικά για κιθάρες και φωνές)... 8) ΥΓ. καλά το γομορίσαμε κι αυτό το θέμα... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2016 για το οποίο αν έβρισκα τις ιδιαίτερες κασέτες που χρησιμοποιούσε (ταινία σε vhs περίβλημα) δεν θα το πουλούσα ποτέ και ίσως να το χρησιμοποιούσα ακόμα και σήμερα (ειδικά για κιθάρες και φωνές)... 8) ΥΓ. καλά το γομορίσαμε κι αυτό το θέμα... ;D Super VHS έπαιρνε δαύτο; Καλά το κάναμε! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2016 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2016 Super VHS έπαιρνε δαύτο; όΐ ορέ... αναλογικότατον και με dbx αποθορυβοποίηση μάλιστα, ήταν το μηχάνημα... απλά η AKAI σκέφτηκε μια πολύ έξυπνη εργονομικά πατέντα (που απορώ πως δεν υιοθετήθηκε τότε και από άλλους) και για να κερδίσει "πλάτος" ταινίας σε σχέση με την κασέτα, την τοποθέτησε σε cartridge παρόμοιο με της video vhs... ήταν φοβερό για τότε και σε ήχο και σε εργονομία... και αντί να αλλάζεις καρούλια έχωνες μια κασετούλα κι έφυγες... και το μοτέρ του απλά σκότωνε... φοβερό στο tracking... το δούλευα sync με atari και μέσω του άψογου remote του, κόλλαγα real time χωρίς auto punch in/out το "λιά" στο τριανταφυλλιά για πλάκα.... ;D ;D ;D Καλά το κάναμε! ;D ;D ;D τι να σου πω... εσύ ήσουν ο op... άδεια από την σημαία... 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2016 Ε τότε πολύ κακώς επωληθη! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση