Προς το περιεχόμενο

Τραγούδια που θα σήκωναν σόλο και δεν παίχτηκε νότα

LK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Τραγούδια που θα σήκωναν πολλά μέτρα σόλο και δεν παίχτηκε νότα.

Ξεκινάω με αυτό.

Πιστεύω πως σήκωνε πολλά solos από διάφορα όργανα , κιθάρα- συνθ....κ.λ.π.

Δεν παίχτηκε όμως νότα.

Επιλέχτηκε η αλλαγή τονικής - ως "αλλαγή".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Guru
Ξεκινάω με αυτό.

δεν ξέρω αν σηκώνει σόλο το άσμα, αλλά σίγουρα σηκώνει τον θαυμασμό μου κι έτσι όπως είναι....

reference παραγωγή για το είδος (και όχι μόνο), που ειδικά στην διαχείριση των χώρων και στο "άπλωμα" της σκηνής ο μηχανικός τους Tom Lord Alge και o Steve Norman στο arranging δίνουν ρέστα...

ΥΓ. σόρυ Λάκη μου για το off... ο καθείς με την τρέλα του, μη δίνεις σημασία... συνεχίστε...;D

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

• Moderator

δεν ξέρω αν σηκώνει σόλο το άσμα, αλλά σίγουρα σηκώνει τον θαυμασμό μου κι έτσι όπως είναι....

Και εμένα  ;D. Δεν είναι τυχαίο που στον δίσκο (δισκάρα), υπάρχουν κάποια σολάκια. Εδώ τίποτα. Και είναι τέλειο.

Υ.Γ. Τον έγραψα μάλιστα και σε μια sony super metal master και τον απολαμβάνω καλλίτερα (μια και είπες για κολλήματα)  :P ;D

• Guru

Υ.Γ. Τον έγραψα μάλιστα και σε μια sony super metal master και τον απολαμβάνω καλλίτερα (μια και είπες για κολλήματα)  :P ;D

καλά και γω μην νομίζεις ότι έχω πουλήσει πλήρως την ψυχή μου στον Digiλβουλ... ;D

το πρώτο μου studio (προ αμνημονεύτων) το είχα στήσει στο λατρεμένο μου

attachment.php?attachmentid=27827&d=1297331345

για το οποίο αν έβρισκα τις ιδιαίτερες κασέτες που χρησιμοποιούσε (ταινία σε vhs περίβλημα) δεν θα το πουλούσα ποτέ και ίσως να το χρησιμοποιούσα ακόμα και σήμερα (ειδικά για κιθάρες και φωνές)...  8)

ΥΓ. καλά το γομορίσαμε κι αυτό το θέμα... ;D

• Moderator

για το οποίο αν έβρισκα τις ιδιαίτερες κασέτες που χρησιμοποιούσε (ταινία σε vhs περίβλημα) δεν θα το πουλούσα ποτέ και ίσως να το χρησιμοποιούσα ακόμα και σήμερα (ειδικά για κιθάρες και φωνές)...  8)

ΥΓ. καλά το γομορίσαμε κι αυτό το θέμα... ;D

Super VHS έπαιρνε δαύτο;

Καλά το κάναμε! ;D ;D ;D

• Guru

Super VHS έπαιρνε δαύτο;

όΐ ορέ...

αναλογικότατον και με dbx αποθορυβοποίηση μάλιστα, ήταν το μηχάνημα... απλά η AKAI σκέφτηκε μια πολύ έξυπνη εργονομικά πατέντα (που απορώ πως δεν υιοθετήθηκε τότε και από άλλους) και για να κερδίσει "πλάτος" ταινίας σε σχέση με την κασέτα, την τοποθέτησε σε cartridge παρόμοιο με της video vhs...

mk20j.jpg

ήταν φοβερό για τότε και σε ήχο και σε εργονομία... και αντί να αλλάζεις καρούλια έχωνες μια κασετούλα κι έφυγες... και το μοτέρ του απλά σκότωνε... φοβερό στο tracking... το δούλευα sync με atari και μέσω του άψογου remote του, κόλλαγα real time χωρίς auto punch in/out το "λιά" στο τριανταφυλλιά για πλάκα.... ;D ;D ;D

Καλά το κάναμε! ;D ;D ;D

τι να σου πω... εσύ ήσουν ο op... άδεια από την σημαία...  8)

• Moderator

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου