Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2016 Η νέα κασσέτα θα έχει 74 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα από τις προηγούμενες κασσέτες. http://www.sony.net/SonyInfo/News/Press/201404/14-044E/ Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sad_Baffoon Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2016 Νομίζω πως το αρθρο αναφερεται σε συστήματα tape storage δεδομενων κι όχι σε κασσέτες ήχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2016 Για data backup προφανώς. Δε νομίζω ότι την προορίζουν για χρήση ως κασέτα. Edit: Αυτό που είπε ο προλαλήσας. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2016 Εδω λένε και για ήχο. Οψόμεθα. www.athensvoice.gr Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2016 Νομίζω ότι το λένε από το μυαλό τους... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2016 Νομίζω ότι το λένε από το μυαλό τους... Θα φανεί. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2016 Κάτσε γιατί είμαι ζώων... "η κασέτα του 2016 θα έχει 74 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα από τις συμβατικές κασέτες, ήτοι θα χωράει περίπου 64.750.000 τραγούδια." αν η κασσέτα του 1980 χωρούσε περίπου 20 τραγούδια (ας πούμε) τότε η νέα κασσέτα δε θα έχει 20 x 74 = 1480? ή εννοούν 20 ^ 74 άρα τρέχα γύρευε (αλλά δε βγαίνει μαθηματικά...). Τι σκατά... ? Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2016 Κάτσε γιατί είμαι ζώων... "η κασέτα του 2016 θα έχει 74 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα από τις συμβατικές κασέτες, ήτοι θα χωράει περίπου 64.750.000 τραγούδια." αν η κασσέτα του 1980 χωρούσε περίπου 20 τραγούδια (ας πούμε) τότε η νέα κασσέτα δε θα έχει 20 x 74 = 1480? ή εννοούν 20 ^ 74 άρα τρέχα γύρευε (αλλά δε βγαίνει μαθηματικά...). Τι σκατά... ? Θα κανεις rewind απο τη μεση για δυο δευτερολεπτα και θα πηγαινει 140 κομμάτια πισω χαχαχαχαχαχαχαχχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω. Αν βγει, θα την πάρω και θα σου γράψω μια με επιλογές. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2016 έλα τώρα... 20^74= 1.8889466e+96 Πάμε καλά;;;; Τι στο Δία παίρνουν στο Athens Voice ακριβώς; Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση